| | 
	| 

| Ogłoszenie |  
	| 
			Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
		 |  

| Forum o Playstation |  
	| Wersja do druku |  
	| IKa  
 Status: offline

Grupy:
 WIP

| 

|  Wysłany: 24-01-2006, 17:23 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | KoBik napisał/a: |  	  | ok, wyraźnie zaznaczyłem o czym traktuje forum, więc po co wbijać jak się tym nie interesuje? kot w worku? hmm, a po co zaraz odkrywać wszystkie karty?, ludzie na forum którzy weszli komentują i piszą posty, jest miło. Nabijanie licznika, to nie w naszym stylu, chcemy tylko by coraz ciekawsi ludzi odwiedzali PsxPower i wymieniali się poglądami.
 | 
 jak mają odwiedzac coraz ciekawsi, jesli nie wiadomo co to konkretne forum zawiera?

co my wróżki, żeby się domyslac o co chodzi? Post zaprasza na forum. Wchodzi sie w link, by sprawdzić, co to za forum, czy ciekawe, jaki ma regulamin, jacy ludzie tam są... a tu zonk... nic się nie zobaczy, bo najpierw trzeba sie zarejestrować. "kup pan kota w worku"... nie będe się rejestrowac na forum, gdzie moge trafić na coś, co mi się nie podoba. a skąd mam wiedziec, że to jest naprawde forum o PS, a nie o panienkach? albo o radiu maryja? albo o MW?	  | KoBik napisał/a: |  	  | Może lepiej człowieka zachęcić, doradzić, pomoć? | 

| Bianca napisał/a: |  	  | co wam szkodzi ze ktos przyjdzie i przeczyta bez rejestracji? | 
 jw.

wskaż mi miejsce, gdzie sobie tej pomocy życzyłeś... jasnowidzami nie jesteśmy. Ponadto wyraźnie zostało pokazane, że niemożnośc obejrzenia zawartości forum działa odstraszająco dla potencjalnych uzytkowników.	  | KoBik napisał/a: |  	  | lol, nie padło ani jedno zdanie o jakiejkolwiek pomocy z waszej strony aż do momentu w którym powiedziałaś, że lepiej otworzyć strone dla wszystkich. Ok, doszło do mnie. | 
 |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| KoBik -Usunięty-
 Gość

| 

|  Wysłany: 24-01-2006, 17:28 | 
 |  
			| 
 |  
			| a pisze wyraźnie o czym jest forum? ZAZNACZONE jest, że o PLAYSTATION. 
 Dajmy już spokój bo to bezsensu, głupia reklama dorobiła się dwóch stron. Paranoja...

Zresztą i tak nikt nic mądrego już nie powie..

btw. Reklamuje iXa360? no i co z tego? co wy macie do Microsoftu? szczerze to nie rozumiem o co wam chodzi. Może dlatego, że większość ludzi jeździ na pirackim sofcie xp-ka, który notabene jest ułomny w stosunku do pełnej oryginalnej wersji...

Koniec offtopu. Możecie pisać, ja już nie skomentuje ani słowa.
 |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| IKa  

Grupy:
 WIP

| 

|  Wysłany: 24-01-2006, 17:46 | 
 |  
			| 
 |  
			| KoBik, Słońce, zważ, że ja NIE MÓWIĘ o TWOIM forum. podaje przykład. Przykład, który nalezy wziąśc pod rozwagę - zasada podejrzliwości w stosunku do netu. Bo w necie jest mnóstwo ludzi, których bawią rzeczy, niekoniecznie zabawne dla innych. Napisałes, że to jest forum o PS. A ja bym chciała zobaczyć, czy naprawdę o PS. czy ciekawe, czy fajni ludzie, a nie trolle obrzucające się wyzwiskami. i dopiero potem sie zarejestrowac, jesli mi sie spodoba. I nie chodzi tu o to, że np: nie lubie konsol, nie wierzę w to co napisałeś, nie lubie takiego enginu na jakim jest tamto forum, czy milion innych powodów.

Decyzje o rejestracji i przyłaczeniu sie do grupy ludzi których uznam za na tyle interesujących/fajnych/etc chce podjąć SAMA z WŁASNEJ WOLI widząc w co się pakuję.
 I o to głownie nam chodzi.

A Adminowi forum PS powiedz, że rejestracja na dzień dobry i niemożność przeglądania forum z trybu "gość", niekoniecznie dopuszczenie do pisania postów, bo gośc postów pisac nie musi, może stać sie czynnikiem ograniczającym napływ nowych, ciekawych ludzi, interesujących się tematem.
 |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| KoBik -Usunięty-
 Gość

| 

|  Wysłany: 24-01-2006, 18:18 | 
 |  
			| 
 |  
			| Dzięki IKa, słońce. 
 Od razu milej. Już napisałem stosowne zapytanie do admina w tej sprawie. Zresztą pogadam na gg i powiem, że to archaiczne rozwiązane dzisiaj :] i git. Postaram się nakręcić go, aby zmienił zdanie a wtedy zaprosze Ciebie oficjalnie, w porządku?

Kolejny błąd z mojej strony zakrawający na skandal :(

IKa jesteś psychiatrą? ;>
 |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| IKa  

Grupy:
 WIP

| 

|  Wysłany: 24-01-2006, 18:53 | 
 |  
			| 
 |  
			| Dziękuje uprzejmie za zaproszenie. Jeśli wygram w totolotka i zafunduję sobie konsolę, to mozliwe, że zawitam. Ale na razie mi tych 5 for, na których jestem wystarcza w zupełności. 
 W związku z faktem, iż sprawy zostały wyjaśnione w sposób nie budzący wiekszych wątpliwości, temat zostaje zamknięty.
 |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	|  |  
	| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach