Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Forum o Playstation |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-01-2006, 17:23
|
|
|
KoBik napisał/a: | ok, wyraźnie zaznaczyłem o czym traktuje forum, więc po co wbijać jak się tym nie interesuje? kot w worku? hmm, a po co zaraz odkrywać wszystkie karty?, ludzie na forum którzy weszli komentują i piszą posty, jest miło.
Nabijanie licznika, to nie w naszym stylu, chcemy tylko by coraz ciekawsi ludzi odwiedzali PsxPower i wymieniali się poglądami. |
jak mają odwiedzac coraz ciekawsi, jesli nie wiadomo co to konkretne forum zawiera?
KoBik napisał/a: | Może lepiej człowieka zachęcić, doradzić, pomoć? | co my wróżki, żeby się domyslac o co chodzi? Post zaprasza na forum. Wchodzi sie w link, by sprawdzić, co to za forum, czy ciekawe, jaki ma regulamin, jacy ludzie tam są... a tu zonk... nic się nie zobaczy, bo najpierw trzeba sie zarejestrować. "kup pan kota w worku"... nie będe się rejestrowac na forum, gdzie moge trafić na coś, co mi się nie podoba. a skąd mam wiedziec, że to jest naprawde forum o PS, a nie o panienkach? albo o radiu maryja? albo o MW?
Bianca napisał/a: | co wam szkodzi ze ktos przyjdzie i przeczyta bez rejestracji? |
jw.
KoBik napisał/a: | lol, nie padło ani jedno zdanie o jakiejkolwiek pomocy z waszej strony aż do momentu w którym powiedziałaś, że lepiej otworzyć strone dla wszystkich. Ok, doszło do mnie. | wskaż mi miejsce, gdzie sobie tej pomocy życzyłeś... jasnowidzami nie jesteśmy. Ponadto wyraźnie zostało pokazane, że niemożnośc obejrzenia zawartości forum działa odstraszająco dla potencjalnych uzytkowników. |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-01-2006, 17:28
|
|
|
a pisze wyraźnie o czym jest forum? ZAZNACZONE jest, że o PLAYSTATION.
Dajmy już spokój bo to bezsensu, głupia reklama dorobiła się dwóch stron. Paranoja...
Zresztą i tak nikt nic mądrego już nie powie..
btw. Reklamuje iXa360? no i co z tego? co wy macie do Microsoftu? szczerze to nie rozumiem o co wam chodzi. Może dlatego, że większość ludzi jeździ na pirackim sofcie xp-ka, który notabene jest ułomny w stosunku do pełnej oryginalnej wersji...
Koniec offtopu. Możecie pisać, ja już nie skomentuje ani słowa. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 24-01-2006, 17:46
|
|
|
KoBik, Słońce, zważ, że ja NIE MÓWIĘ o TWOIM forum. podaje przykład. Przykład, który nalezy wziąśc pod rozwagę - zasada podejrzliwości w stosunku do netu. Bo w necie jest mnóstwo ludzi, których bawią rzeczy, niekoniecznie zabawne dla innych.
Napisałes, że to jest forum o PS. A ja bym chciała zobaczyć, czy naprawdę o PS. czy ciekawe, czy fajni ludzie, a nie trolle obrzucające się wyzwiskami. i dopiero potem sie zarejestrowac, jesli mi sie spodoba. I nie chodzi tu o to, że np: nie lubie konsol, nie wierzę w to co napisałeś, nie lubie takiego enginu na jakim jest tamto forum, czy milion innych powodów.
Decyzje o rejestracji i przyłaczeniu sie do grupy ludzi których uznam za na tyle interesujących/fajnych/etc chce podjąć SAMA z WŁASNEJ WOLI widząc w co się pakuję.
I o to głownie nam chodzi.
A Adminowi forum PS powiedz, że rejestracja na dzień dobry i niemożność przeglądania forum z trybu "gość", niekoniecznie dopuszczenie do pisania postów, bo gośc postów pisac nie musi, może stać sie czynnikiem ograniczającym napływ nowych, ciekawych ludzi, interesujących się tematem. |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-01-2006, 18:18
|
|
|
Dzięki IKa, słońce.
Od razu milej. Już napisałem stosowne zapytanie do admina w tej sprawie. Zresztą pogadam na gg i powiem, że to archaiczne rozwiązane dzisiaj :] i git. Postaram się nakręcić go, aby zmienił zdanie a wtedy zaprosze Ciebie oficjalnie, w porządku?
Kolejny błąd z mojej strony zakrawający na skandal :(
IKa jesteś psychiatrą? ;> |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 24-01-2006, 18:53
|
|
|
Dziękuje uprzejmie za zaproszenie. Jeśli wygram w totolotka i zafunduję sobie konsolę, to mozliwe, że zawitam. Ale na razie mi tych 5 for, na których jestem wystarcza w zupełności.
W związku z faktem, iż sprawy zostały wyjaśnione w sposób nie budzący wiekszych wątpliwości, temat zostaje zamknięty. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|