Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Moja Mama i GG |
Wersja do druku |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-01-2006, 12:25
|
|
|
Pierwsza wiadomość, jaką moja rodzicielka wysłała przy uzyciu GG.
Cytuję: "pocaluj mnie w d..........."; koniec cytatu. |
|
|
|
|
|
Linek
|
Wysłany: 24-01-2006, 15:57
|
|
|
U mnie w domu komputer włączony jest conajmniej raz dziennie, a to ze względu, że wszyscy z niego korzystają. Tata zna sie na komputerch najlepiej w domu, praca jaką wykonuje zmusza go do znajomości wielu programów. Poza tym jest samoukiem i to własnie on rozwiązuje wszystkie problemy jakich ja i mama mu przysporzymy. ^^" Natomiast mama ciągle się rozija w tej dziedzinie. Aż trudno pomysleć, że pare lat temu nie wiedziała gdzie sie włącza komputer. Teraz codziennie przegląda internet, gra, plotkuje na gg i czasem robi inne rzeczy. Jednakże wciąż mało wie jak duże możliwości ma komputer. :P |
_________________ Droga do nieba prowadzi poprzez chmury. |
|
|
|
|
Paracetamol.
Zaskoczone oko.
|
Wysłany: 04-04-2007, 13:45
|
|
|
Faaajną masz sytułację. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-04-2007, 14:08
|
|
|
Kilka zasad:
1) Nie wyciągamy tematów z przed kilku miesięcy lub lat, chyba, że chcemy w nich napisać coś naprawdę odkrywczego.
2) Nie zaśmiecamy forum wypowiedziami typu "łał, jak ci fajnie". |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|