Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jakie postacie zasługują na szubienicę:P? |
Wersja do druku |
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-08-2006, 00:13
|
|
|
Ależ ja nie sugerowałam że jesteś pocieszny... Chyba że to było zawoalone wyznanie że istotnie przespałbyś się z kupą nawozu gdybyb wyglądała jak homo-niewiadomo... |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Łajt
|
Wysłany: 05-08-2006, 09:59
|
|
|
Paris Hilton- bleeee co to jest xD
Blog27- dziewczynki robiące z siebie niewiadomo co...
Nasi polscy politycy...ojjj |
_________________ I'm so crazy xD |
|
|
|
|
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 30-08-2006, 19:45
|
|
|
znowu duszę^^
wszystkich z TVN , co robią z mangi wielkie halo negatywne.
mord!!! l:O |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
Syrad
Dołączył: 10 Lip 2006 Skąd: Białystok (tam gdzie żyją smoki) Status: offline
|
Wysłany: 31-08-2006, 07:26
|
|
|
Wszystkich odpowiedzialnych za błedy w neostradzie |
_________________ "Nie bój się śmierci to moment tylko, módl się żeby przyszła przede mną"
Warto żyć tylko dla chwały, honoru i miłości, reszta to puste frazy.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-09-2006, 12:50
|
|
|
No, wreszcie Romkowi "koń, który mówi" Giertychowi udało się nawet mnie nastawić negatywnie do jego osoby. Facet, który twierdzi, że Jacek Kuroń powinien być w podręcznikach historii wymieniany wśród zdrajców obok Szczęsnego Potockiego, a który sam współpracował z komunistami, zasługuje jedynie na szafot. |
|
|
|
|
|
Udai
[N]atural [B]orn [E]goist
|
Wysłany: 03-09-2006, 11:47
|
|
|
Grisznak napisał/a: | No, wreszcie Romkowi "koń, który mówi" Giertychowi udało się nawet mnie nastawić negatywnie do jego osoby. Facet, który twierdzi, że Jacek Kuroń powinien być w podręcznikach historii wymieniany wśród zdrajców obok Szczęsnego Potockiego, a który sam współpracował z komunistami, zasługuje jedynie na szafot.
|
R. Giertych aka Betonowy Romek zawsze zdradzał duże możliwości jeśli chodzi o bycie potencjalnym idiotą (np . jesgo własny pantent na zmniejszenie zdawalności matur bynajmniej nie przez zwiększenie poziomu nauczania - stworzenia z naszego kraju miejsca gdzie prawo działa wstecz ) ale w tym momencie przesadził i to bardzo - brak szacuku do Jacka Kuronia to wyraz barku wiedzy o oczernianie go powinno być sankcjonowane karne - chociaż kto ma czas na ciąganie tego (aotocenzura) po sądach .... chyba tylko Szymon Majewski ...
I nie wiem czy ten jego pomysł z wychowaniem patriotycznym wejdzie w życie bo jeśli tak to już zaczynam zbierać na bilet do Nowej Zelandii ... |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 03-09-2006, 13:29
|
|
|
Hmm... cóż, Jacek Kuroń miał problem każdego ideologicznego lewicowca - on wierzył w lewicowe ideały, i raczej nie miał pomysłu co zrobić w sytuacji gdy jego ideały sobie, a świat sobie.
W podręcznikach być powinien, ale nie tyle jako zdrajca, co jako smutny przypadek idealisty którego jak wielu innych przed nim dorwała okrutna rzeczywistość.
A Romek? To ktoś go wogóle słucha? @_@ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-09-2006, 14:18
|
|
|
Baa. Jakbyś nie zauważyl, to ludzie uwielbiają słuchać czyichś głupot tylko dlatego, ze ich to doprowadza do szału;p. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 03-09-2006, 15:51
|
|
|
dobra, duszę....
Erikę Steinabach- tak się piszę jej nazwisko?
ta wredna <tu wstaw dowolne przekleństwo> sprawiła, że stosunki polsko-niemieckie uległy pogorszeniu... czy ta wredna zdechnięta małpa dąż do rozbioru Polski?
słyszeliście o wystawie "wypędzonych Niemców"- to był jej pomysł. chore to to, i dusić ją! |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
Abigail
Naleśnikara
|
Wysłany: 03-09-2006, 17:48
|
|
|
Martita napisał/a: | Erikę Steinabach- tak się piszę jej nazwisko?
ta wredna <tu wstaw dowolne przekleństwo> sprawiła, że stosunki polsko-niemieckie uległy pogorszeniu... |
Tak tak, jasne... Do pogorszenia stusunków polsko-niemieckich doprowadza konsekwentnie i stopniowo nasz obecny rząd z prezydentem na czele, który robi wielką aferę z bzdetów, jakie napisała jakaś malutka gazetka albo idei ludzi pokroju pani Steinbach (tez nie wiem, czy tak sie na pewno zapisuje jej nazwisko), od których niemiecki rząd wyraźnie się odcina. |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-09-2006, 18:03
|
|
|
Martita napisał/a: | dobra, duszę....
Erikę Steinabach- tak się piszę jej nazwisko?
ta wredna <tu wstaw dowolne przekleństwo> sprawiła, że stosunki polsko-niemieckie uległy pogorszeniu... czy ta wredna zdechnięta małpa dąż do rozbioru Polski?
słyszeliście o wystawie "wypędzonych Niemców"- to był jej pomysł. chore to to, i dusić ją! |
Dodajmy że z Eriki taka wypędzona jak ze mnie murzyn. Jej hitlerowscy rodzice wprowadzili się do domu, z którego w 1939 wywalono Polaków, a potem musieli spierniczać przed ruskimi. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 03-09-2006, 18:06
|
|
|
Abigail napisał/a: | Do pogorszenia stusunków polsko-niemieckich doprowadza konsekwentnie i stopniowo nasz obecny rząd z prezydentem na czele, który robi wielką aferę z bzdetów, jakie napisała jakaś malutka gazetka albo idei ludzi pokroju pani Steinbach (tez nie wiem, czy tak sie na pewno zapisuje jej nazwisko), od których niemiecki rząd wyraźnie się odcina. |
Widzę Abi że też padłaś ofiarą ślepej anty-Kaczorowej propagandy w Polsce?
Wybacz, ale jako pół-niemiec z rodziną też i po tamtej stronie mogę tylko załamywać ręce nad naiwnością przeciwników Kaczyńskiego.
Steinbach nie jest samotną wariatką.
Związek Wypędzonych i ziomkostwa które za nią stoją zostały założone przez byłych wysokich funkcjonariuszy NSDAP którzy nie mogli działać - ze względu na ustawę denazyfikacyjną - w żaden inny sposób.
Tobie się wydaje że wszyscy (neo)naziści to łyse głupki biegające po ulicach pod flagami ze swastiką i wrzeszczące "zabij turka"?
Oficjalne separatum rządu federalnego nie jest wiele warte, gdy jednocześnie to ten rząd finansuje działania Steinbach.
A mówienie że FAZ to "mała gazetka" jest wręcz żałosne. I nie zapominaj że ten artykuł wyśmiewał nie tyle Kaczora, co zupełnie inną rzecz - to, że jakiś "Polaczek" śmiał sporządzić rachunek szkód wyrządzonych przez III Rzeszę w jakimś kawałku Polski. Konkretnie w Warszawie. No, ale ty tego "artykułu" nie czytałaś, prawda? Więc za lewicową szczekaczką wybiórczą powtarzasz nazistowską kontrpropagandę... że Kaczyński głupi, że się na żartach nie zna. A wiesz że z tych żartów wielu niemców wcale się nie śmieje?
Niemcy, niestety, nie idą w dobrym kierunku, może dobrze że i w Polsce ktoś to widzi i przynajmniej reaguje. Poprzedni leniwi tchórze u władzy zwyczajnie nie mieli odwagi się wychylić... A wychylić się warto. Tym bardziej, że ogromna część Niemiec coraz bardziej zależy gospodarczo od Polski i jej rynku - wbrew temu co NALEŻACA w końcu do niemieckich koncernów niemal w całości "POLSKA" prasa usiłuje publice wmówić, Polska NIE jest rabem-biorcą który musi z kolan znosić pogardliwe traktowanie. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 03-09-2006, 18:40
|
|
|
Khem... Rozumiem temat, ale prosiłabym, żeby się zanadto nie zacietrzewiać. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-09-2006, 18:45
|
|
|
Avellana napisał/a: | Khem... Rozumiem temat, ale prosiłabym, żeby się zanadto nie zacietrzewiać. |
A ja za bardzo nie rozumiem... Prawdę mówiąc troche zniesmacza mnie grożenie szubienicą ludziom, których nie spotkałem, o których wiele nie wiem i którzy właściwie nic bardzo złego mi nie zrobili.
Owszem do części bohaterów tego topiku trudno czuć sympatię, ale są pewne granice. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Abigail
Naleśnikara
|
Wysłany: 03-09-2006, 19:01
|
|
|
wa-totem napisał/a: | I nie zapominaj że ten artykuł wyśmiewał nie tyle Kaczora, co zupełnie inną rzecz - to, że jakiś "Polaczek" śmiał sporządzić rachunek szkód wyrządzonych przez III Rzeszę w jakimś kawałku Polski. Konkretnie w Warszawie. No, ale ty tego "artykułu" nie czytałaś, prawda? |
Owszem, czytałam, czemu niby zakładasz, że nie? Nakład owej gazetki również widziałam i właśnie na tej podstawie można ją śmiało nazwać "gazetką". I nie twierdzę, że w Niemczech neonazizmu nie ma, a jeśli nawet jest to tylko w postaci łysych nazioli ani że atykuł nie był żałosny, ale to i tak nie zmienia faktu, że cały incydent był po prostu śmieszny.
wa-totem napisał/a: | Tym bardziej, że ogromna część Niemiec coraz bardziej zależy gospodarczo od Polski i jej rynku - wbrew temu co NALEŻACA w końcu do niemieckich koncernów niemal w całości "POLSKA" prasa usiłuje publice wmówić, Polska NIE jest rabem-biorcą który musi z kolan znosić pogardliwe traktowanie. |
Nie wiem, kto i co próbuje Ci wmówić, ja takiego wrażenia nie odnoszę, a prasę czytuję i to nie tylko jeden tytuł. Ale być może rzeczywiście każdy widzi to co chce. I nie wmawiaj mi totem proszę poglądów i myśli, których nigdy nie wypowiedziałam, a już na tym forum na pewno (to tak ogólnie, nie do zacytowanej akurat części postu).
Temat stosunków Polsko-Niemieckich to zresztą obszerny temat i na pewno to co napisałam było ogromnym uogólnieniem, jako że nie chodziło mi o rozstrząsanie tego zagadnienia, tylko o odniesienie się do wypowiedzi Martity, która była moim zdaniem niesamowicie bzdurna, jakkolwiek też nie podobają mi się pomysły pani Steinbach. |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|