Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
gdzie oglądacie anime... |
Wersja do druku |
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 28-08-2006, 17:28
|
|
|
darro15 napisał/a: | to wy macie vive niemiecką? |
Ja nie mam. Jakiś czas temu zniknęła z oferty mojej kablówki, już nawet nie pamiętam z jakiego powodu. Jak na razie nie emituje anime więc wcale tego nie żałuję.
Spis anime w tv znajduje się na stronie Anime Gate: http://www.anime-gate.pl/modules.php?name=Import&op=tv . Nie wiem tylko na ile jest aktualny. |
|
|
darro15
|
Wysłany: 29-08-2006, 11:52
|
|
|
jedyna mądra osoba tu to Dida to ona powinna być tu naczelnym czy czymś tam
ale niech pan/pani <niech wam będzie> moderator odpowie mi na pytanie podobno na tym forum nie można podawać adresów stron z których można coś pobrać nielegalnie to dlaczego ja na jednym właśnie z tych forum widziałem taki adres !!!!!!!! był on widoczny przez okrągłe 3 dni . no właśnie a mi grozicie wywaleniem ?? jak tak można co
jeżeli się zapytacie dlaczego nie zgłosiłem tego to powiem:
-ja nie jestem moderatorem.
Dziekuje ale nie tylko ja jestem użytkownikiem tego forumj więc weżcie się za innych nie tylko mnie.
Zyczę pogodnego DNIA |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-08-2006, 12:14
|
|
|
darro15 napisał/a: | dlaczego ja na jednym właśnie z tych forum widziałem taki adres !!!!!!!! był on widoczny przez okrągłe 3 dni . |
Jesteśmy tylko ludźmi. Nie zawsze udaje się wywiązać ze swych obowiązków. Zwłaszcza, że w ciągu tego miesiąca: większość z nas była przez 2 tygodnie odcięta od netu, a następnie musieliśmy wygrzebać się z zastanej powodzi postów. Teraz część z nas (IKa, Tilk, Avellana) pracuje przy większym projekcie...
darro15 napisał/a: | jedyna mądra osoba tu to Dida to ona powinna być tu naczelnym |
Owszem, Dida to bardzo miła osoba, lecz nierozumiem dlaczego Avellana miałaby zrezygnować z pozycji naczelnego. Robi ona bardzo dużo tylko po to, żeby tacy jak ty mogli przychodzić tu i pisać bzdury.
darro15 napisał/a: | Dziekuje ale nie tylko ja jestem użytkownikiem tego forumj więc weżcie się za innych nie tylko mnie. |
Inni nie sprawiają kłopotów.
A nawet, jeśli sprawiają, to po interwencji moderatora zwykle przestają... Czasem trzeba dać ost i się uspojają.
Ale zawsze znajdzie się pyskacz przekonany, że źródłem jego kłopotów jest moderacja. Mysli się on... Zwykle źródłem jego kłopotów jest on sam i poważne wady jego charakteru: brak wychowania, niezdolność do przystosowania się do przyjętych w jakimś miejscu norm, skłonność do wszczynania awantur.
Więc dobrze Ci radzę Darro15: popracuj nad sobą, przestań oftopić, przestań się kłócić, a jak będziesz miał ochotę kulturalnie porozmawiać o panujących tu porządkach załóż nowy temat w odpowiednim dziale.
Inaczej będę musiał Cię stąd z wielką przykrością wyprosić. Tym razem za flame, trolling i oftopienie.
Czy dotarło?
PS. I poćwicz gramatykę. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
darro15
|
Wysłany: 29-08-2006, 13:44
|
|
|
Dobrze przepraszam zachowałem sie jak gó/uwniarz
postaram sie widzie zę z tego Zegarmistrza czy kogoś tam spokojny chłop :)
nie obraź sie :
ALE ODWAL SIĘ OD TEGO JAK JESTEM WYCHOWANY !!!!!!!!!
mam nadzieje że do Ciebie dotarło
pozdrawiam
P.S z gramatyki byłem zawsze słaby |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|