Vampire Princess Miyu |
Wersja do druku |
anfan 
|
Wysłany: 12-02-2006, 10:36
|
|
|
tyle odpowiedzi na moje pytanie a żadna odpowiedź nie na temat.
Pytam się o konkretny szczegół a wy mi odpowiadacie ogólnie tłumacząc to co mnie nie interesuje.
Jak nie znacie odpowiedzi to po prostu tak napiszcie. |
|
|
|
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-02-2006, 11:21
|
|
|
anfan napisał/a: | Pytam się o konkretny szczegół a wy mi odpowiadacie ogólnie tłumacząc to co mnie nie interesuje. |
anfan napisał/a: | chciałbym wiedzieć czy najważniejsze postacie z anime(wersja tv) równiez występują w mandze |
IT. napisał/a: | Mamga jest krutsza wiec siła rezczy wystepuja w niej troche inni bohcaterowie |
anfan napisał/a: | czy równiez miyu chodzi do tej szkoły co w anime? |
IT. napisał/a: | Miyu CIĄGLE zmienia szkoły |
IT. napisał/a: | co do przyjaciółek to nie jestem jakoś tak specjalnie zafascynowana Miyu żeby zapamietywac imiona chohaterów podobcznych. W mandze gdzieś mignely, i tyle. I chyba nawet ich nie uśpiła... |
GoNik napisał/a: | W mandze są dwa główne wątki, zupełnie rózne od anime, zawierające innych bohaterów, ale poprowadzone w mniej naciągany sposób. |
anfan napisał/a: | czyli to anime nie jest na podstawie mangi? |
IKa napisał/a: | Seria oparta jest na madze. Najpierw wyszła seria OAV (w latach 90) potem dopiero powstała seria TV. |
Czy coś jeszcze jest nie jasne?
w madze jest miyu, laava, poboczni bohaterowie i przyjaciółki. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Nie możesz ściągać załączników
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|