Monster |
Wersja do druku |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-01-2009, 19:54
|
|
|
Wreszcie skończyłem Monstera. Przez moment się bałem, że końcówkę przedramatyzują - na szczęście w porę przestali i skończyli to całe zamieszanie. Domknięcie fabuły było dla mnie pewnym zaskoczeniem, ale zastanowiwszy się dłużej, chyba tylko takie pasuje do tej serii.
Paskudnie dobre anime. Właśnie takiego było mi trzeba. |
|
|
|
|
 |
kokodin 
evilest fangirl inside

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 10-03-2009, 19:53
|
|
|
Ja obecnie dotłukłem się do 31-szego odcinka Monstera. Z początku troszkę mnie ten tytuł nudził odpychał i straszył ale po kilku odcinkach zaczął mnie wręcz ciągnąć. najbardziej denerwujący jest w tym wszystkim chyba ... język japoński. Akcja dzieje się w Niemczech wszyscy gadają po niemiecku(ale jednak japońsku) i dialogi wielojęzykowe czy innojęzykowe wychodzą tragicznie jednak wątek główny czy nawet te poboczne w pełni rekompensują za stracone poczucie estetyki.
Kreacje bohaterów są wręcz genialne a sami bohaterowie wyrastają tam gdzie powinni.
Cieszę się że dałem się przekonać i jeszcze raz dzięki za polecenie. |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Nie możesz ściągać załączników
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|