Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Nogizaka Haruka no Himitsu |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-12-2009, 15:04
|
|
|
Odcinek 9
Wreszcie, po dziewięciu odcinkach nudy coś zaczęło się dziać. Po 2/3 całej serii! Choć obawiam się, że wątek robienia z Haruki pop idolki może też zamknąć się w jednym, góra dwóch epizodach. Randka była nawet sympatyczna, ale na litość, Haruka i Yuto niejedno już razem przeszli, mogli by przestać zachowywać się jak para, która poznała się dzień czy dwa wcześniej. A niestety, tak cały czas się zachowują, zwłaszcza Haruka. |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 03-12-2009, 20:56
|
|
|
Oboje się zachowują jakby chcieli a nie mogli. Pozostaje liczyć, że końcówka serii nabierze tempa i rozmachu. |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-12-2009, 14:48
|
|
|
W połowie 8 odcinka, kiedy Mika siada na Yuuto, zaczyna go gwałcić przez ubranie i pyta, czy teraz serce mu szybciej bije, wyłączyłem odtwarzacz i wywaliłem anime z listy aktualnie oglądanych. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-12-2009, 10:15
|
|
|
Nogizaka Haruka no Himitsu: Purezza ep12 i na szczęście ostatni. Ponownie onsen, czyli jak pokazać masową ilość staników i majtek, scenę łóżkową i wkroczenie pokojówek wtedy, gdy nie trzeba. Krótko mówiąc kolejny odcinek tej fanserwiśnej głupawki. Co gorsza, wyczułem chęć zrobienia kontynuacji bo tak naprawdę ta seria nic nie wyjaśniła.
Ode mnie 3/10 + ranga "największa klapa roku w kategorii sequel" |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-12-2009, 18:23
|
|
|
Obejrzane do końca.
Ciężko było, ciężko. Wszystko, co udane w pierwszej serii zostało tu zamordowane w sposób dość brutalny, fabuły w zasadzie nie było, a fanserwis stał się celem samym w sobie. Oby nie było trzeciej serii. |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 26-12-2009, 11:03
|
|
|
Muszę się zgodzić z Tobą. Cała ta druga seria była słaba. Jeśli ma być 3cia seria to byle by nie taka jak obecna.
Brak jakiegoś głównego wątku, fanservis, zadatki na ecchi. Nie wiem co chciano osiągnąć tą serią. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-12-2009, 21:57
|
|
|
Sprzedawalność. Sex sells, a pedo (vide odcinek z Miką i jej szkołą) tym bardziej.
Jeśli trzecia seria powstanie, to zerknę, ale jeśli będzie na podobnym poziomie co druga, to recenzować nie będę nawet. |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 27-12-2009, 09:11
|
|
|
W mojej opinii powstanie i 3cia seria.
Jakby nie patrzeć przez te 12 odcinków nie doszło praktycznie do niczego konkretnego. Zero wyznań, żadnego pocałunku gdzie w ostatnim odcinku scena z tego domku/składziku miała zadatki na hentai.
Poza tym 1. seria również zakończyła się w podobny sposób. (tzn. w momencie kluczowym ktoś wpadł i przeszkodził w próbie skonsumowania ich znajomości). |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|