Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Star Driver |
Wersja do druku |
Headless
for your entertainment
|
Wysłany: 03-09-2011, 20:44
|
|
|
Hmm, nikomu się nie chciało skomentować końcówki? Co myślicie o samym końcu? Jakieś teorie, co mogłoby być dalej?
Najlepsze wątki moim zdaniem to relacje Takuto i Sugaty, ta ich przyjaźń i rywalizacja, podobało mi się :3... Rybka-chan i jej historia, a piosenka to już w ogóle, uwielbiam! No i wątek różowowłosych bliźniaczek, przegenialny, łezki mi się w oczach przewracały. |
|
|
Gamer2002
Bezdennie Głupi
|
Wysłany: 03-09-2011, 23:01
|
|
|
Statek pani kapitan transformuje się rakietę i przyleci ich odebrać.
Ale mówiąc na poważnie, tej serii przydałby się sezon 2. |
_________________ Aru toki wa seigi no mikata
Aru toki wa akuma no tesaki
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 05-09-2011, 04:12
|
|
|
Z czego tam robić sezon 2? Ja szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia, jak mogliby zacząć ciągnąć fabułę od nowa inaczej niż poprzez typowy wstęp "Sezon 1 dobrze się sprzedał, więc patrzcie moi mili, oto zadek, z którego zaraz wyciągniemy jakieś ledwo trzymające się kupy zawiązanie akcji". No chyba że 2 sezon opowiadałby historie bohaterów bez mechów. To by było ciekawe, ale na to to już w ogóle szans nie ma ;)
Samo zakończenie było moim zdaniem fajne, choć akurat to była jedna z serii gdzie chętnie zobaczyłbym zwycięstwo tego złego. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Gamer2002
Bezdennie Głupi
|
Wysłany: 05-09-2011, 08:49
|
|
|
- Wątek kompanii zaangażowanych w to co robiły Crux - niewykorzystany
- Co się działo z osobami które opuściły wyspę - niewyjaśnione
- Madoka i jej koleżanka które były głównym wrogiem przez X odcinków z rządu - bezcelowe jeżeli to nie był buildup pod to jakby rozrabiały mając Cybody w realnym świecie
- Masa postaci z Cruxu - na końcu zrobiły jeden wspólny atak i ogólnie byli bezcelowi
- Jak Takuto i Sugata wrócą na ziemię? - no właśnie
- Co się stało z doktorem Silver?
- Dlaczego w finałowym odcinku nie było tej z Cruxu co należała do sekcji ciemnowłosej mioko?
Wystarczy tylko lolscience Cybody można nadal odbudować i jedziemy - druga znacznie bardziej epicka historia. |
_________________ Aru toki wa seigi no mikata
Aru toki wa akuma no tesaki
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|