Hamtaro |
Który chomiczek jest najfajniejszy? |
Boos |
|
33% |
[ 7 ] |
Bijou |
|
19% |
[ 4 ] |
Hamtaro |
|
23% |
[ 5 ] |
Paszmina |
|
4% |
[ 1 ] |
Hilary |
|
0% |
[ 0 ] |
Siemano |
|
14% |
[ 3 ] |
Tonio |
|
4% |
[ 1 ] |
Milusia |
|
0% |
[ 0 ] |
Maurycy |
|
0% |
[ 0 ] |
Hilary |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 11 |
Wszystkich Głosów: 21 |
|
|
|
Wersja do druku |
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 20-02-2004, 10:15 Hamtaro
|
|
|
A kto lubi chomiczki??? Hie hie... Jst u mnie gdzieś na 4 lub 104 miejscu (zależy ile Slayers zajmuje^^). A który chomiczek jest najfajniejszy? Ja uwielbiam Bossa^^ he he? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-02-2004, 10:42
|
|
|
Z przykroscia stwierdzam, ze nie widzialem? O czym to?
(Przeciez pisze, ze o chomikach! - dop. Szept Rozsadku). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 20-02-2004, 13:07
|
|
|
o chomiczkach które chcą zapanować nad światem! co? a nie! ^^'' to nie ta bajka..
"Hamtaro" to bajka/ Anime o chomiczkach które podobnie jak ludzie, mają bardzo ludzkie problemy..(chomiczki ładne, gorzej z ludzmi mają głowy jak dyski...) |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 20-02-2004, 13:35
|
|
|
no tak....kiedyś coś takeigo chyab widziałem...z czego nei przepadam za takimi rodzajami...wałsnie...jaki to rodzaj (coś w stylu fantasy horror akcja MECHY:P)
Aria-jakby to było o czyms takim to to by mogła być fajna komedia :D
(moze zrobią taką serie:D) |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-02-2004, 13:36
|
|
|
A Hamtaro jest serią wg mnie bardzo fajną. Ileż można oglądać ponurasów o zniszczeniu świata i szukaniu Raju (XD) Przyjemna odskocznia. Polecam na melancholijny deszczowy dzień ;) |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 20-02-2004, 14:37
|
|
|
Vanny-ale chomiki chcące zniszczyć/opanować świat były by czymśnowym i zapewne nie ponuurym:P
Aria-a to to i mnie dobiło jak usłyszałem...dźwięk dziwny szczegulnie jak na chomika:D |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 20-02-2004, 14:46
|
|
|
Jak już jestem przymuszona do oglądania bajek z młodszymi członkami mojej rodziny i jak puszczą mi "hamtaro" to ich błagam na kolanach by właczyli zamiast tego "Samuraja Jacka" XD to jest dopiero bajka! |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 20-02-2004, 16:55
|
|
|
Ilekroć trafiam na Hamtaro, to chomiczki albo zastanawiają się co to za wesołe miasteczko, do którego idzie dziewczynka (z dziwnie umalowanymi policzkami jak na taką dziewczynkę - a może mi się zdaje? :P), albo mają problem, bo wyszły na dwór i się zgubiły. To ja jednak podziękuję ^^'' |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 20-02-2004, 21:29
|
|
|
Hamtaro... Chyba będę musiał to kiedyś w końcu obejrzeć. Warto wiedzieć, co jest aktualnie popularne ;P
Ryu --> Bajka o gryzoniach, które próbowały opanować świat już była. Tyle że były to myszy, nie chomiki i nazywały się Pinky i Mózg ^^ |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 20-02-2004, 22:08
|
|
|
Oł maj gad,tego tematu raczej sie tu nie spodziewałam XD.
A jakże oglądałam i to wszystkie odcinki..z siostrami,trudno jest czasem nieoderwać wzroku znad cięzkiego tomiska jakiejs lektury..to cholerstwo jest takie kolorowe,wzrok odrazu ściąga :P (<-winny zawsze sie tłumaczy XD) |
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 21-02-2004, 09:39
|
|
|
hehe, Boosik rządzi XDDDDDDDDD |
|
|
|
|
|
Gato
Skeletofiliac
|
Wysłany: 21-02-2004, 19:25
|
|
|
W ankiecie powtarza się Hilary, za to nie ma Tiny. Z braku Tiny zagłosowałam na Hamtaro.
Ka_tka - ona nie ma umalowanych policzków, jeśli coś na nich ma to są to rumieńce.
Hamtaro oglądałam swego czasu na RTL2, a potem trochę na Fox Kids. Zaczęłam oglądać, bo te chomiczki są taaakie kawaiiiiiiiii *_*. Po prostu nie mogłam ślepków oderwać. A potem przestałam oglądać, bo nie mogłam już wytrzymać tej słodyczy... nie wizualnej, ale fabularnej. Ale ogólnie bardzo przyjemne anime do oglądnięcia od czasu do czasu. I na pewno świetna bajka dla dzieci. |
_________________ http://monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17017396
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 21-02-2004, 19:33
|
|
|
Ja wiem, że to rumieńce, spokojnie ^^'' tylko, że wygląda z nimi jak taka pięciolatka, która się dobrała do kosmetyczki mamy ^^'' |
|
|
|
|
|
Gato
Skeletofiliac
|
|
|
|
|