Najgłupsza składanka muzyczna wszechczasów: |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-12-2005, 20:19
|
|
|
Hej, ale o gustach muzycznych to gdzies indziej dyskutowaliśmy... Chociaż muszę przyznać, że jak dla mnie sam tytuł wystarczy, żebym wiedziała, że nie chcę tego słuchać ^^" Znaczy, ja rozumiem, że w pewnym kręgach nazwanie dziewczyny suczką nie jest cieżką obelgą, ale mimo wszystko...
A co powiecie na Mandarynę, koniecznie na żywo? :D |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 11-12-2005, 20:30
|
|
|
Powiem cytatem z klasyka, czyli siebie:P
Cytat: | Mandaryna Live! Obojętnie co. |
|
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-12-2005, 22:43
|
|
|
Wielkie Yo |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 11-12-2005, 22:52
|
|
|
Całe studio;)? |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-12-2005, 22:57
|
|
|
Też mi temat, sami niektórzy się oburzacie o agresje hip i hopków czy co innego a tu taka "tolerancja" a fee mi z takim topikiem. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 11-12-2005, 23:02
|
|
|
KoBik, jeśli Ci to tak przeszkadza, to spytaj Avellany, czy przewiduje kolejnego moda. Nie mamy tu urzędu rzecznika praw obywatelskich, przykro mi bardzo. Racz więc nie uczyć dorosłych ludzi manier. |
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 11-12-2005, 23:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-12-2005, 23:02
|
|
|
KoBik napisał/a: | Też mi temat, sami niektórzy się oburzacie o agresje hip i hopków czy co innego a tu taka "tolerancja" a fee mi z takim topikiem. |
To może byś zamiast się oburzać o brak naszej tolerancji dla Twojej opcji muzycznej ZNALAZŁBYŚ jakiś kiczowaty utwór i ZAMIEŚCIŁ co?
Jest wolność słowa... Możesz sobie krytykować co zechcesz, oprócz samych krytyków.
Swoją drogą - coś z Rhapsody, to taki fajnie kiczowaty zespół metalowy o podchodzącej pod Dungeons and Dragons stylistyce. Najlepiej jakaś piosenka o tym, jak ktoś został śmiertelnie ranny i teraz kona w dramatyczny sposób... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-12-2005, 00:01
|
|
|
nie wiem czemu nasunaela mi sie "Pieśń o Rolandzie " ale w orginale średniowiecznym
:P |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-12-2005, 08:20
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | KoBik, jeśli Ci to tak przeszkadza, to spytaj Avellany, czy przewiduje kolejnego moda. Nie mamy tu urzędu rzecznika praw obywatelskich, przykro mi bardzo. Racz więc nie uczyć dorosłych ludzi manier. |
po co mi być modem? każdy się uczy przez całe życie, kolego.
Mandaryna style, hip i hopkowe Tede - miernota, Brodka za swój śmierdzący talent, Super Froga - żałosne do bólu, i inne Górniaki. Właściwie nie wiem co napisać, bo nie oglądam i nie podniecam się "tymi" wypierdkami z bożej łaski :/ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 12-12-2005, 10:54
|
|
|
To skoro nie chcesz być modem to nie sztorcuj innych co? |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-12-2005, 11:27
|
|
|
po co te offy? cos masz do mnie to na PW i już.
Napisałem stosowny post więc daruj sobie i innym. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-12-2005, 16:41
|
|
|
Piosenki edukacyjne w języku niemieckim :3 Mają takie za zadanie nauczyć biedne dzieci jakiś słówek czy konstrukcji gramatycznych... A zwykle są tak kiczowate, że aż dzięki temu człowiek się naprawdę uczy! XD" |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-12-2005, 19:48
|
|
|
Redvampire napisał/a: | Kielon napisał/a: | <ta piosenka nie jest taka zła, patrzy na pozostałych forumowiczów... |
Nie jest zła ?? to najgłupszy kretyński i jeden z najbardzij przedmiotowo i płytko traktujacych kobiety szajs pseudo muzyczny wszch czasów |
Anom... Zgadzam sie z Redem. Nie chodzi mi juz o gusta muzyczne... ale o wyjatkowo plytki i durny tekst, ktory mnie jako kobiete troche obraza. Nie jestem zadna "suczka" [od razu nasuwaja mi sie pewne skojarzenia...], "foczka" czy czymkolwiek innym. [Poza kotem, ale to inna sprawa.] Moze niektore dziewczyny nie maja nic przeciwko takim okresleniom - ja mam :)
A niemieckie piosenki dla dzieci sa swietne! Moge Wam zaspiewac ich troche ;p Hihi.
"Dibidibidib klettert ein Mäuschen..." - te lubie ;)
...chcialam zaproponowac przywiezienie kasety na Sylwestra, ale wole jednak uniknac lecacych w moim kierunku ostrych przedmiotow ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-12-2005, 00:20
|
|
|
Ja jednak poproszę. Lotnie wpadając do was, odebrałbym. PRzyda się, oj przyda >] |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-12-2005, 12:34
|
|
|
Sm00k napisał/a: | Lotnie wpadając do was, odebrałbym |
A wpadnij, wpadnij i konieczne weź kumpli! Powitamy czerstwym chlebem i zatrutą solą... :D
(I w takich momentach przydają sie graficznie emotikonki, coby kogoś nie obrazić i napięcie złagodzić). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|