Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Najgłupsza składanka muzyczna wszechczasów: |
Wersja do druku |
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 14-06-2009, 12:01
|
|
|
A co powiecie na US5 i inne amerykańskie boyasbandy, których człownkowie są "taaacy słodcy" i "obpiskiwani" przez faneczki? Swoją drogą, jak tylko słyszę, że chłopak jest słodki, mam ochotę zadusić. Serio. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 14-06-2009, 19:48
|
|
|
Skoro już odświeżono temat...
Napalm Death - Dead (koniecznie wersja studyjna). Tak pomiędzy jakimiś popowymi kiczami - tak, aby słuchacz dostał zawału. :P
Co jeszcze bym dodał? Wymienioną piosnkę Trubadurów "Polskę trza zleppe<cośtam>ować". Na deserek parę "zaangażowanych" kawałków Andrewa Rosiewicza (najnowsze nagrania). Na nieszczęście miałem nieprzyjemność usłyszeć je z radioodbiornika mej babci... |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy"
Ostatnio zmieniony przez Dred dnia 14-06-2009, 21:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 14-06-2009, 20:58
|
|
|
Ja miałam raz niewątpliwą "przyjemność" usłyszeć hit nad hity zespołu Quenns "Od a do zet". Wykonanie piosenki jest równie powalające jak sam tekst tego songu:
"JA OD A DO ZET NORMALNIE JESTEM B
A TY JESTEŚ XXL
JA OD A DO ZET NORMALNIE KOCHAM CIĘ
TY KOCHASZ MNIE MIEĆ"
Dla mnie bomba! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
demiCanadian
Analogia stosowana.
|
Wysłany: 21-06-2009, 01:50
|
|
|
To jeszcze do tego D Bomb - Ela. Niech słuchacz nie zapomni że disco polo też może być hardkorem. |
_________________ Kolorowe groszki. |
|
|
|
|
Grabarz
*Crossfire*
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 17-07-2009, 12:57
|
|
|
Wszystkie energy po prostu tego nie trawię, dlatego uważam te składanki za najgłupsze. Do tego wszystkie składanki metalowe gdzie wokalista śpiewa growlem (bulgocze i nie da się zrozumieć o czym śpiewa) . |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-07-2009, 13:48
|
|
|
A co powiecie na to? Określenie "rymy częstochowskie" nabiera tu zupełnie nowego znaczenia. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|