Czego w tej chwili słuchacie? |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 16-06-2008, 11:09
|
|
|
Lekka zmiana klimatu, czyli album "Seventh son of a seventh Son" Iron Maiden. Nie ma to, jak stary, dobry New Wave Of British Heavy Metal ^_^ |
|
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 16-06-2008, 14:10
|
|
|
Korsarz - dobra płytka, osobiście najbardziej lubię xD. A teraz zapuszczam "japoński thrash" jak to kumpel kiedyś określił (xD) czyli opening z Magical Pokaan ^^. |
|
|
|
|
|
Drzuma
Mistrzyni Sarkazmu
|
Wysłany: 16-06-2008, 14:31
|
|
|
Obecnie... <drapie się w łepetynkę> na dłuższą miarę muzy z anime ale na chwilę obecną opening do anime Hungry Heart: Wild Striker ^^' |
_________________ "Postatem obscuri lateris nescitis"
Makabryczne poczucie humoru - 1 miejsce
Królowa Sarkazmu - wyróżnienie
"Świat jest jak jogurt z makiem - nigdy nie wiesz kiedy się przeterminuje!!" xD
Drzuma =/= Dżuma
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 17-06-2008, 13:10
|
|
|
Składak hard-rockowego zespołu Scorpions :) . Moje ulubione utwory, to "Rock you like a Hurricane", "The Zoo", "Blackout", "Rhythm of Love"...
Oczywiście oklepanego "Wind of Change" nie mogło zabraknąć...
Oraz pewna piosenka. co się mnie uczepiła ostatnio... ^^ |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 17-06-2008, 14:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
longerowa
bogini w koronie
|
Wysłany: 17-06-2008, 14:38
|
|
|
Nowiutka cudowna płyta Coldplay :) "Viva La Vida" - czy jestem osamotniona w moim zachwycie?:P |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 17-06-2008, 14:46
|
|
|
Tym razem rockowe piosenki z FLCL... The Pillows rządzi :D |
|
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 17-06-2008, 14:52
|
|
|
korsarz napisał/a: | Tym razem rockowe piosenki z FLCL... The Pillows rządzi :D |
Zgadzam się! Zwłaszcza "Little Busters". Właśnie sobie puściłem xD. |
|
|
|
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 17-06-2008, 20:28
|
|
|
Hawthorne Heights - Language Lessons (five_words_or_less).. nowe odkrycie.. ;P |
_________________ Watashi wa L desu..
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 18-06-2008, 12:23
|
|
|
Album Guns'n'Roses "Appetite for Destruction"... Coś mnie ostatnio na rockowe klimaty wzięło...
Welcome to the Jungle... |
|
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 18-06-2008, 13:22
|
|
|
W ramach zapoznawania się z nie znanymi wykonawcami puszczam sobie Shpongle i Prometheus, czyli muzyczkę znaną jako psytrance i naprawdę przyznam, że jest to kawał całkiem miłych dla ucha dźwięków ^^
Poza tym trochę sobie soundtrackuje słuchając Johna Willimas "Saving Private Ryan" i Jerry'ego Goldsmitha z "13th Warrior". Dobre rzeczy! |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 18-06-2008, 13:27
|
|
|
Amnezjusz napisał/a: | Shpongle |
Dobre jest, bardzo dobre :) Polecam utwór "Behind closed Eyelids" ^^
Pomijam fakt, że Shpongle to akurat psybient (psychedelic ambient), a nie psytrance, ale to szczegóły ^^ |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 19-06-2008, 12:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-06-2008, 19:07
|
|
|
"All Hail Britannia!!!" z Code Geass, dawno żadne kawałek z anime tak mi się nie spodobał. A z płyt - "Fiction" Yuki Kadziury, bardzo fajna rzecz ze względu choćby na Fiction, Cynical World i przecudne Vanity. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 19-06-2008, 00:05
|
|
|
Dzisiejsza noc przeszła pod znakiem Moonspella i ich albumu "The Butterfly Effect" ^^
Muzyka dla korsarzy :D
[dodano: 19.06.2008 godzina 13:35]
Dalej Moonspell. Tym razem album "Sin Pecado" ^_^ |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-06-2008, 15:10
|
|
|
Dezerteri ich 4'' nagrana z Kasią Nosowską. Nigdy nie byłem ich fanem i tą płytę kupiłem kiedyś okazyjnie raczej ze względu na wydanie niż wykonawcę. A tu niespodzianka, bo to jedna z fajniejszych rzeczy, jakei Dezerter nagrał.
Poza tym, Bathory i "Twillight of Gods". Najlepsza chyba płyta viking metalowa w dziejach, ciężka, dostojna i epicka. Co prawda z wikińskich płyt Quorthona (RIP) "Blood on Ice" jest bardziej przebojowa, a na "Hammerheart" jest "One rode to Asa Bay", ale całościowo najlepiej wypada chyba właśnie "Twillight...". |
|
|
|
|
|
|