Czego w tej chwili słuchacie? |
Wersja do druku |
phoenix 

|
Wysłany: 10-11-2008, 13:18
|
|
|
Archive - OST z filmu Michel Vaillant ^^ ; całkiem fajna nuta |
_________________ "I wasted time, and now doth time waste me." - Shakespeare
 |
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-11-2008, 15:19
|
|
|
OST z Death Note, wkońcu się za to zabrałam i zakochałam się w tej muzyce. Po za tym SMILE, SuJu. |
|
|
|
|
 |
DarkHaze 
|
Wysłany: 10-11-2008, 17:04
|
|
|
Składanka Harley Davidson - Road Songs. |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-11-2008, 17:07
|
|
|
Manowar - "Sons of Odin" choć rzecz pochodzi z najsłabszej płyty Bogów Metalu. Aż miło sobie zaśpiewać z Adamsem -
Sons of the gods today we shall die
Open Valhalla's door
Let the battle begin with swords in the wind
Hail Gods of War
Beautiful South, relaksujący i miły dla ucha kobiecy rock, z całkiem fajnie śpiewającą panią, w sam raz na koniec wyczerpującego dnia |
|
|
|
|
 |
Dembol 

|
Wysłany: 10-11-2008, 19:14
|
|
|
Michael Jackson - King of Pop - Woo Hoo! Shamon! Ooooo! Skłądanka Best Of. Brakuje mi jedynie tanecznego remiksu History. Reszta hitów jest. Michael rządzi. Tyle. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
 |
DarkHaze 
|
Wysłany: 17-11-2008, 14:14
|
|
|
No i wreszcie nowa płyta Comy - Hipertrofia. Poprostu świetna, trzyma poziom poprzednich. Teraz tylko musze trafić na jakiś ich koncert bo jest trasa z okazji nowej płyty. Już raz byłem na ich koncercie, normalnie mogłbym codziennie chodzić.
Jeszcze dopowiem, niech was nie zwiedzie olbrzymia tracklista bo co drugi kawałek to taki przerywnik, ale i tak płyta jest spora. |
|
|
|
|
 |
Strawberry 

|
Wysłany: 17-11-2008, 23:54
|
|
|
Elektryczne Gitary - Włosy.
Stare, ale jare. ;D |
|
|
|
|
 |
Yakow 
Devil Luck

|
Wysłany: 18-11-2008, 17:00
|
|
|
Tool - Lateralus (cały album) i Hellsing OST + Ruins całkiem mnie zauroczył ;> |
_________________ Życie jest ciągiem następujących po sobie chwilowych rozwiązań.
|
|
|
|
 |
Norrc 

Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 18-11-2008, 19:32
|
|
|
Dire straits - Sultans of Swing! Wspaniałe, cudowne, zachwycające... ahhh.... |
|
 |
BECK 

|
Wysłany: 18-11-2008, 20:43
|
|
|
Norrc napisał/a: | Dire straits - Sultans of Swing! Wspaniałe, cudowne, zachwycające... ahhh.... | Potwierdzam ;] Świetny kawałek ;], zreszta nie jedyny panów z Dire Straits. Ponadto z klasyki obecnie postanowiłem odkurzyć moją dyskografie Guns n Roses z wspaniałymi solówkami Slash-a ;]
Obecnie zasiadłem do Axenstara - naprawde kawał dobreg Power Metalu ;], poza tym hmmmm Akeboshi - cala dyskografia oraz troche Manowara. |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 18-11-2008, 23:08
|
|
|
Klasyka psychodelii, czyli "Magical mystery Tour" Beatlesów :) . "I am the walrus" jest urocze @.@ |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 20-11-2008, 14:44
|
|
|
Lupin, jak na złodzieja przystało, przemyka się nadal tędy i owędy. Dziś doznałem niemałego szoku, gdy jadąc z kumplem jego samochodem usłyszałem delikatną wersję openingu do tego anime na, jak się okazało, płycie z muzyką różną. Kolega twierdzi, że przyplątało mu się to na płytę z jakiejś ogólnojazzowej składanki, a ode mnie na pewno nic nie zgrywał.
Ja natomiast znowu wracam do spokojnego, naturalnego bluesa skojarzonego z koleją. ~~ |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 21-11-2008, 15:15
|
|
|
Dzisiaj ambientowo. Na początek dnia album "Dead Cities" by Future Sounds of London, teraz "Brown Album" zespołu Orbital...
A na zakończenie dnia poleci pewnie "Classics" Aphex Twin'a... |
|
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 21-11-2008, 18:02
|
|
|
Dziś dzień z post-rockowymi klasykami z Cult of Luna oraz lubiącymi grafomańskie tytuły utworów Red Sparowes. Na dokładkę około świąteczne kawałki country-southernrockowców z Charlie Daniels Band :) |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-11-2008, 13:31
|
|
|
Felietony Tomasza Olbratowskiego z RMF, z ostatnich 4 lat, można ściągnąć z strony radia. |
|
|
|
|
 |
|