Czego w tej chwili słuchacie? |
Wersja do druku |
Chatoyant -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 14-01-2010, 11:00
|
|
|
Modern Talking - Cheri Cheri Lady. Niby takie banalne popowe plumkanko, a potrafi wciągnąć. Te falseciki w refrenie... Miażdżą. *_____* |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 14-01-2010, 12:10
|
|
|
Kolejny album ściągnięty z Jamendo. Tym razem "Synthesized Rhythmes" by Derek Oldman - kolejnego polskiego producenta muzyki elektronicznej. Fajny acid-trance ^_^. |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 18-01-2010, 14:00
|
|
|
Niedawno (bo w sobotę) w trójkowej Strefie rokendrola wolnej od angola, puścili świetną muzę duńskiego Svartsot. Fajne połączenie heavy metalu z growlem i folkowymi skocznymi melodiami. Szkoda, że z duńskim jestem na bakier. ;] |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-01-2010, 14:35
|
|
|
Dred napisał/a: | Modern Talking - Cheri Cheri Lady. Niby takie banalne popowe plumkanko, a potrafi wciągnąć. Te falseciki w refrenie... Miażdżą. *_____*
|
Utwór zapewne nawet by mi się spodobał, gdyby nie przeróbka jakiej dokonali na nim ludzie z Arki Satana (Płody płody płody...) za bardzo się narzuca.
U mnie The White Stripes, konkretnie I'm Finding It Harder To Be a Gentleman |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
mug -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-01-2010, 14:44
|
|
|
Dred napisał/a: | Szkoda, że z duńskim jestem na bakier. ;] |
Na bakier?! O, nie! To w takim razie polecam Under Byen. |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 18-01-2010, 15:37
|
|
|
Cytat: | Utwór zapewne nawet by mi się spodobał, gdyby nie przeróbka jakiej dokonali na nim ludzie z Arki Satana (Płody płody płody...) za bardzo się narzuca. |
W przypadku Arki Satana, jedyne co warte jest posłuchania to przeróbki Arki Noego. Bo na przykład taka Czarna msza (interpretacja Stayin' Alive Bee Gees) skutecznie mnie zniechęciła na długo nawet do oryginału. Dlaczego? Pod względem tekstowym to jedno wielkie anal-fekal show... :/
Cytat: | Na bakier?! O, nie! |
O tak!
Swoją drogą, leci sobie teraz bootleg Maidenów z Poznania '84. Pamiętam jak parę lat temu próbowałem go szukać w sieci do pobrania - istna mordęga. A teraz - na wyciągnięcie. Klimatem i energią bije na głowę Live After Death. I nie mówię tego tylko z racji lokalnego patriotyzmu. Widziałem komentarze na pewnym zagranicznym forum, gdzie ludzie mówili o tym nagraniu jako najlepszym koncercie Maiden, jaki słyszeli. |
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-01-2010, 18:33
|
|
|
Z głośników leci moja ulubiona, kojąco-usypiająca stacja Jazzradio (Cool Jazz, tak dla ścisłości)
Aha, "Hat meet rabbit" Gaby Kulki, utrzymując się w temacie jazzu. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
s3shir0
Dobrze wychowany
|
Wysłany: 18-01-2010, 21:36
|
|
|
Akutalnie leci SOiL - The One lekkie i przyjemne ;) |
_________________ Kłamstwo bywa wszak marzeniem złapanym na gorącym uczynku. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 18-01-2010, 21:41
|
|
|
Chris Tomlin - Amazing Grace, nie wiem czemu ale po słuchaniu tego odpływam i rozmarzam się bardziej niż zwykle. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 18-01-2010, 21:45
|
|
|
Red - Take It All Away.
Bo mam ostatnio manię na punkcie tej piosenki. |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 18-01-2010, 22:49
|
|
|
A u mnie leci trance'owy kanał http://di.fm :)
[edit: 19.01.2010 godzina 11:10] Obecnie leci goa trance'owa kompilacja "Golden Vibes III - Old is Gold" z 2008 roku ^_^.
|
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 19-01-2010, 11:31
|
|
|
Kaliber 44 i Paktofonika. Bożyszcze polskiego hip-hopu. :) |
|
|
Dembol
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 23-01-2010, 17:24
|
|
|
Dokładnie teraz leci Uverworld- D-tecno-life a wcześniej openingi z Kimi ni Todoke oraz Chobits. |
|
|
|