Czego w tej chwili słuchacie? |
Wersja do druku |
Grabarz
*Crossfire*
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 12-05-2010, 22:21
|
|
|
Atrakcyjny Kazimierz - Mamo puść ją pod namiot |
|
|
kapplakk
|
Wysłany: 14-05-2010, 13:31
|
|
|
Instra:Mental - Live @ REACH Dublin (15.05.2009)
Kozacki set kozackiego duetu.
Oczywiście nie w sensie nacjonalistycznym:) |
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 14-05-2010, 23:10
|
|
|
A ja właśnie słucham tego: jeee
Borze, szukałam tej piosenki jakiś czas. Miałam ją kiedyś nagraną na jakiejś kasecie magnetofonowej, ale tego raczej już nie znajdę. A z dzieciństwa pamiętałam mgliście tylko teledysk (ee, tam był jakiś wampir chyba;D) Rany, ale to było dawno. No i nareszcie znalazłam. A gdybym zapomniała to będę miała posta na przypomnienie :) |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-05-2010, 23:40
|
|
|
Mononoke napisał/a: | A ja właśnie słucham tego: jeee
Borze, szukałam tej piosenki jakiś czas. Miałam ją kiedyś nagraną na jakiejś kasecie magnetofonowej, ale tego raczej już nie znajdę. A z dzieciństwa pamiętałam mgliście tylko teledysk (ee, tam był jakiś wampir chyba;D) Rany, ale to było dawno. No i nareszcie znalazłam. A gdybym zapomniała to będę miała posta na przypomnienie :) |
Polecam dla porównania posłuchać tej wersji. |
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 15-05-2010, 10:26
|
|
|
David Bowie. Jeszcze 2 tygodnie uznawałem go za nieszkodliwego dziwaka z UK. Wcześniej wręcz nie lubiłem jego piosenek (poza "Let's Dance"). Potem gdzieś w "related videos" do kawałka Rolling Stones znalazłem jego "Fashion". Ktoś na twitterze chyba coś też wrzucił i od przedwczoraj siedzę chłonąc wszystkie jego kawałki dostępne na YT. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
Grabarz
*Crossfire*
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 15-05-2010, 11:29
|
|
|
Kabát - Bára |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-05-2010, 12:18
|
|
|
Dreams of Sanity - "Komodia". Gotycko metalowy albumik inspirowany "Boską Komedią" Dantego. W sumie średnio lubię te klimaty, ale tej kasety, w odróżnieniu od wielu innych, przez wiele lat nie sprzedawałem ani nie wymieniałem. Powodem jest fakt, że zamiast typowego układu wokalnego "aniołek i niedźwiedź", tu mamy dwie śpiewające względnie normalnymi głosami wokalistki. Całość jest melodyjna i przyjemna. Niestety, później w duetu zrobił się singiel, a zespół zaczął grać bardziej konwencjonalną i niezbyt, moim zdaniem, porywającą muzykę. Mimo tego, "Komodię" bardzo lubię. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 16-05-2010, 13:35
|
|
|
"Dead Cities" Future Sounds of London. Kawał dobrego IDM :) |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 17-05-2010, 10:09
|
|
|
Jej, za namową naszego prezydenta klubu Anime i Mangi zainteresowałam się dość dziwnym (komercyjnym[?]) zespołem (Girls Bandem) koreańskim Girls' Generation i muszę przyznać, że nie mogę się oderwać od słuchania... Jest naprawdę fajny.
Jedna z piosenek, pod tytułem którego niestety nie umiem rozszyfrować. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
Ostatnio zmieniony przez Lila dnia 17-05-2010, 21:22, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 17-05-2010, 10:30
|
|
|
The Flashbulb Red Extensions Of Me i Soundtrack To A Vacant Life. Perełki. |
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-05-2010, 17:22
|
|
|
Lila napisał/a: | Gee (Girls' Generation) i muszę przyznać, że nie mogę się oderwać od słuchania... Jest naprawdę fajny.
|
Gee to tytuł ich piosenki, a nazwa to rzeczywiście Girls' Generation. I czemu mnie nie dziwi że facet je lubi... |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 17-05-2010, 20:32
|
|
|
Kolejny album z ektoplazmy. Tym razem to "Anjuna To Assam" by Felix. Całkiem niezły, energiczny psytrance :) . |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 17-05-2010, 21:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Yaiba198989
|
Wysłany: 17-05-2010, 21:09
|
|
|
Odaje Honor Zmarłemu Ronniego Jamesa Dio, i do końca tygodnia będe tylko jego słuchać przeważnie bardzo mi znany Holy Diver. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 17-05-2010, 21:21
|
|
|
Sakura_chan napisał/a: | Gee to tytuł ich piosenki, a nazwa to rzeczywiście Girls' Generation. I czemu mnie nie dziwi że facet je lubi... |
O, dziękuje ślicznie za poprawienie mnie, nie byłam pewna. A co do tego czego on słucha... to trochę dziwna i dłuższa historia, ma 3 siostry a jego ulubiony zespół to podobno to: nie znam nazwy zespolu ale tytul to Sorry Sorry. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-05-2010, 22:52
|