Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jaki odtwarzacz? |
Muzyka gra z... |
Windows Media Player |
|
7% |
[ 5 ] |
Winamp |
|
61% |
[ 42 ] |
Foobar2000 |
|
25% |
[ 17 ] |
Xmms |
|
0% |
[ 0 ] |
Amarok |
|
0% |
[ 0 ] |
Inny (jaki?) |
|
5% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 68 |
Wszystkich Głosów: 68 |
|
|
|
Wersja do druku |
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 16-12-2009, 22:15
|
|
|
Winamp > All.
W razie kataklizmu(siedzenia na starym pc) korzystam z OpenFm gdzie znalazłem 1 dobrą stację ;d |
|
|
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-05-2010, 13:00
|
|
|
Na razie WMP 11, czekam na wersję Amaroka przeznaczoną dla okienek (mam nadzieję, że pojawi się w jakimś stosownym czasie...). |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 01-05-2010, 13:11
|
|
|
Winamp, Jest wygodny, estetyczny itd. To mój numer jeden. Foobar może nie ma takich bajerów, ale z pewnością jest wygodny, kiedy ma się kilka albumów czy rodzajów muzyki, ma się za każdym razem ochotę na inną składankę, to on jest o tyle wygodny, że ma wszystko pod ręką. WMP sporadycznie, wielkim plusem jest Media Guide przez które słucham radia. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-05-2010, 13:16
|
|
|
Przez parę lat korzystałem z Winampa, ale kiedy utworów z japońskimi tagami nie dało się wyszukiwać (po wpisywaniu jakiegokolwiek znaku search pokazywał wszystkie utwory, gdzie w tagach był japoński znak) przerzuciłem się na foobara i przy nim zostałem. Wygodny, prosty i ładny, czego chcieć więcej. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
s3shir0
Dobrze wychowany
|
Wysłany: 03-05-2010, 10:49
|
|
|
Poza Winamp-em to jakoś z niczego innego nie korzystałem, raz się obraziłem na niego i przez jeden miech jechałem na KMP. Nie wiem jak z pozostałymi odtwarzaczami, ale w Winamp-ie najbardziej podoba mi się opcja zadokuj już nie wspominając o tym, że można sobie ładnie go skonfigurować pod względem wizualnym i nie mówię tu o skórkach. |
_________________ Kłamstwo bywa wszak marzeniem złapanym na gorącym uczynku. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|