Jaki odtwarzacz? |
Muzyka gra z... |
Windows Media Player |
|
7% |
[ 5 ] |
Winamp |
|
61% |
[ 42 ] |
Foobar2000 |
|
25% |
[ 17 ] |
Xmms |
|
0% |
[ 0 ] |
Amarok |
|
0% |
[ 0 ] |
Inny (jaki?) |
|
5% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 68 |
Wszystkich Głosów: 68 |
|
|
|
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 25-02-2009, 15:25 Jaki odtwarzacz?
|
|
|
Pomyślałem, że może zrobię taką ankietę. Jakim programem odtwarzacie muzykę ma kompach? :) |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 25-02-2009, 15:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-02-2009, 15:27
|
|
|
foobar, bo nie ma problemów z szukaniem krzaków na playliście jak winamp. Ewentualnie czasem odpalę winampa właśnie, jeśli chcę coś otagować, bo jednak w foobarze częściej to nie działa niż działa. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 25-02-2009, 15:32
|
|
|
Heh, też foobar :) . Dobra jakość dźwięku, prosty interfejs... I niskie (podobno) zużycie pamięci ^^. Jedyna wada, to nie rozpoznawanie utworów przy odtwarzaniu płyty audio ^^' (tzn. płytkę odtwarza, ale jako "nieznany wykonawca - nieznany album - nieznany utwór"). |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-02-2009, 15:35
|
|
|
Winamp. Daje mi wszystko, czego potrzebuję od programu do odtwarzania muzyki, jest wygodny w użyciu i ładnie wygląda :) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 25-02-2009, 15:38
|
|
|
Winamp 2.76. Ma wszystko czego mi trzeba, bo nie taguję w unikodzie/krzakach. Ot, tyle... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-02-2009, 15:38
|
|
|
@korsarz - spróbuj tego pluginu. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-02-2009, 15:39
|
|
|
Winamp - nie lubię zmian. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-02-2009, 15:44
|
|
|
W swoim czasie próbowałem różnych odtwarzaczy, ale żaden mi szczególnie nie podpasował. Póki co używam Audaciousa, który jest forkiem Beepa, który miał być uwspółcześnieniem XMMSa, który był wzorowany na Winampie. (ale fajny ciąg powiązań!) |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 25-02-2009, 15:54
|
|
|
Winamp, do niedawna 2.75, ostatnio 5.541. Rozważam powrót do starocia, piątka coś długo się odpala. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 25-02-2009, 17:25
|
|
|
@Keii: niestety, nie pomogło... Tzn. z płytki "Their Law - the Singles" Prodigy rozpoznaje utwory, ale już "Die Mensch-Maschine" Kraftwerków nie bardzo... Podobnie, jak "The Songs of Distant Earth" Oldfielda... I paroma innymi, które mam.
Zawsze zostanie Aimp2 :)
@tilk: też znam Audaciousa :) fajny jest, używałem na przemian z Amarokiem pod Ubuntu ^_^ |
|
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 25-02-2009, 18:02
|
|
|
Stary, dobry WMP 9 :D Jedyna wada to to, że przy 30 tysiącach utworów na plejliście momentami się wiecha (nie to co foo na przykład) :P |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-02-2009, 18:09
|
|
|
Na przemian Windows Media Player i Winamp. Drugi jest znacznie wygodniejszy, pierwszego używam z przyzwyczajenia. Zostało mi to z czasów, kiedy z niewyjaśnionych przyczyn Winamp całkowicie odmówił współpracy :D |
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 25-02-2009, 18:56
|
|
|
Używam foobara, który przypasował mi kilka lat temu. Prosty wygląd, ale duże możliwości. Swego czasu używałem winampa, ale jednak foobar okazał się przyjemniejszy. ;) |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-02-2009, 20:56
|
|
|
Jeszcze do niedawna WMP - był bardzo wygodny i prosty, ja nie potrzebowałam jakichś wyszukanych funkcji, więc spisywał się doskonale. Ale jakiś czas temu przerzuciłam się na Winampa, który działa równie dobrze, może nawet jest wygodniejszy i o wiele bardziej podoba mi się jego budowa. Nie mam pojęcia, co ludzie mają do jego biblioteki mediów - jest bardzo łatwa w obsłudze i pomocna (pal licho, że mi do szczęścia są potrzebne tylko nazwy wykonawców, albumów, gwiazdki oraz tagowanie - jak wspomniałam, nie jestem szczególnie wymagająca pod tym względem). |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-02-2009, 21:08
|
|
|
Winamp. Żadnych playlist, bibliotek i innych do niczego mi niepotrzebnych przystawek (w nowszych WMP doprowadzają mnie do szewskiej pasji) - kompaktowy widok, przeciągamy i upuszczamy folder - wygodnie jest! |
|
|
|