Chciałem zaprezentować wam zespół pochodzący z moich rodzinnych okolic. Pozwoliłem sobie skorzystać z opisu zamieszczonego na innej stronie (z przyczyn różnych musiałem go poddać drobnemu liftingowi). Temat założony za porozumieniem z perkusistą zespołu, Bolkiem. Zapraszam do czytania i słuchania:
Bolo napisał/a:
Witam wszystkich, chciałbym zaprezentować wam kapelę The Nameless z Płocka/Kutna. Jest to młody zespół grający techniczne metalowe zajawki na pograniczu thrash/death melodic metalu. Z reszta sami ocenicie jak to brzmi - podaje niżej link do ściągnięcia 3 utworów promo z pierwszej płyty zespołu, w jakości studyjnej 100% bezstratnej WAV, zachęcam. Poniżej również link do profilu MySpace, gdyby ktoś chciał zobaczyć.
Zakładam temat w celu komentowania utworów i zachęcenia nabycia egzemplarza pełnej płyty z okładką w profesjonalnym wydaniu. Wszystkie komentarze odnośnie muzy mile widziane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki