Świetlne Łzy - Komentarze |
Wersja do druku |
Luna
Gdzieś tam...
Dołączyła: 25 Lis 2006 Skąd: dom mój tam, gdzie serce me Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 08-03-2007, 18:12 Świetlne Łzy - Komentarze
|
|
|
Zanim sie moderacja przyczepoi braku tego tematu :P to juz jest :p
PS: dla osob piszacych pierwszego questa. Czasem dajcie napisac innym posta, anwet jesli zajmie to jakies 2-3 godz, bo ich akurat nie ma... Prosze was o nie robienie bledu Lili i Lunara. Chodzi o wiazanki Questowe Lila => Lunar = > Lila => Lunar... taka tylko wymiana postow nie ma sensu... ( to byl przyklad :P ) |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
|
|
|
|
|
Ayoken
Co znowu?
|
Wysłany: 08-03-2007, 18:19
|
|
|
Tak właśnie robię i czekam na Momoko ^^" Ogólnie temat ważny bo niebardzo mi podchodzą takie oderwane w ogóle od tematu wypowiedzi typu " nie używaj mojej postaci do własnych celów ;P" PS. Luna skąd Tyś się tam wzięła? O_O |
|
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
|
Wysłany: 08-03-2007, 18:22
|
|
|
gdzie? Wtargneliscie na moja polanke nad Jeziorem! I skad ja sie tam Wzielam !? ja tu bylam pierwsza!! |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
|
|
|
|
|
Ayoken
Co znowu?
|
Wysłany: 08-03-2007, 18:25
|
|
|
ona nie jest nad jeziorem tylko na skraju lasu więc nie wiem o czym mówisz |
_________________ "Powiem jedno, nigdy więcej nie wypiję 7 kubków Tonicu w ciągu 8 minut" |
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
|
Wysłany: 08-03-2007, 18:28
|
|
|
jak tio :P - ale jezioro jest na skraju lasu :P oj nie czapiaj sie juz :P bo wiem i tak, ze te twoja ptaki to mewy nadjeziorne :P |
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 08-03-2007, 19:40
|
|
|
Wybitnie nieścisły ten nasz quest, ale będzie dobrze^^. Tak sądzę...
O ile nikt nie zrobi tego przede mną, zamierzam wrzucić jakiś zwrot akcji, bo na razie całość wygląda troche nijako. Przypominam, że smocza historia miała być tylko początkiem Jakiejś_Szerszej_Sprawy. Nie wymyśliłam co będzie dalej, bo w końcu quet rzecz wspólna i wszyscy powinni brać czynny udział w twozeniu fabuły. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
Ostatnio zmieniony przez Momoko dnia 08-03-2007, 19:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ayoken
Co znowu?
|
Wysłany: 08-03-2007, 19:44
|
|
|
Ogólnie zaczyna się wkradać chaos, co mi się nie podoba. Co jeszcze, wiecie najlepiej będzie jeśli będziecie odpowiadać tylko za swoją postać a nie za innych (tak jak w moim przypadku opowiedziałem że Momoko rzuciła się z piąstkami na DeadJokera) ponieważ tworzy to złudny obraz charakteru postaci. |
_________________ "Powiem jedno, nigdy więcej nie wypiję 7 kubków Tonicu w ciągu 8 minut" |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
|
Wysłany: 08-03-2007, 19:49
|
|
|
Cóż, czasem trzeba coś powiedzieć za inną postać, bo inaczej np prowadzenie dialogu staje się niemożliwe. Ale przed poważnymi zabiegami w charakterach innych uczestników questa radziłabym wypowiedzieć sie w tym temacie__^__. |
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
|
Wysłany: 08-03-2007, 20:38
|
|
|
Arita, strasznie się cieszę, że dołączasz, ale z dalszym rozwojem akcji muszę poczekać na posta Luny, bo właśnie z nią rozmawiam^^. |
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Arita
Unpredictable
|
Wysłany: 08-03-2007, 20:42
|
|
|
Też się cieszę:) Co do chaosu to wypowiadanie się za inną postać jest tu chyba konieczne, jeśli ma powstać jakikolwiek dialog. |
_________________ "Przyszłość ma wiele imion. Dla słabych ma imię - niemożliwe, dla nieśmiałych - nieznane, dla myślących i walczących - ideał."
Victor Hugo |
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
|
Wysłany: 08-03-2007, 22:01
|
|
|
Prosze nie pisac postow typu:
- "Fajnie masz, Downa masz" ( to jest przykladowa wypowiec autorstwa p90k )
Piszcie posty PRZYNAJMNIEJ na jakies minimum 5 linijek ! |
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
|
Wysłany: 08-03-2007, 22:05
|
|
|
Luna, ja mówiłam, że nie jestem wilkołakiem, wcale się ztym nie kryłam^^":
Cytat: | - Nie jestem wilkołakiem, chyba, że przyjmiesz, iż wilkołak to każda istota posiadająca koci ogon i kocie uszy. Jednak w znaczeniu tego słowa, jakie ja znam, nie mam w sobie ani kropli wilkołaczej krwi. Nie jestem też demonem, moje oczy zmieniają kolor, bo odbijają się w nich moje emocje. Nie radzę ci jednak po tym odgadywać mojego nastroju, nie sądzę zresztą, żeby ci na tym zależało, bo bywa to mylące. |
Więc nie bardzo rozumiem twojego ostatniego posta...
Chyba, że tobie chodzi o coś zupełnie innego, niz ja myślę. |
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
|
Wysłany: 08-03-2007, 22:07
|
|
|
Ale to jest moj tok myslenia :P
Nie podoba mi sie ostatni post... nic nie wnosi :/ powinien dopisac |
|
|
|
|
|
Ayoken
Co znowu?
|
Wysłany: 09-03-2007, 14:23
|
|
|
DeadJoker, zastanów się zanim coś napiszesz, bo "reszta przyznała racje i wszyscy poszli w kierunku do Mysedii" to takie dość wkurzające, tymbardziej ze nie mogłem Ci przyznać racji jak mnie tam w ogóle nie było :P pozatym pobiegłem po śniadanie, i Momoko dopiero rozwijała temat o smokach i czekała (czekałaś?) na odpowiedzi innych czy są z Tobą i chcą się dowiedzieć w czym rzecz czy też idą swoją drogą. Nie chcę aby zapanował w queście totalny chaos, którego nie będzie się dało cofnąć, więc Joker edit edit ^^ |
|
|
|
|
|
DeadJoker
Soul Loser
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-03-2007, 15:07
|
|
|
Chciałam popchnąć jakoś akcję do przodu, bo ugrzęzliśmy na tej nieszczęsnej polanie i nic się nie działo. Ale dobrze, usuwam post. |
_________________ Za czasów rycerstwa, smoków i komuny
Nim łamanie kołem całkiem wyszło z mody
Gdy inkwizytorzy nosili shotguny
Autor tego posta przeżywał przygody
Ostatnio zmieniony przez DeadJoker dnia 09-03-2007, 15:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|