Ninja Quest - Komentarze |
Wersja do druku |
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 16-09-2007, 22:24
|
|
|
Cytat: | - mam tylko 1 komentarz... zobaczcie kto napisał o demonie... |
No niby to ja wymyśliłem ale wcześniej to obgadaliśmy :P O jery wybaczcie ale, że tak powiem "coś mi wypadło" no i niestety nie mogłem się udzielić. Ale jutro się udzielę jak bum cyk cyk. Aleście się wyrobili :P Lila - Ciekawą grupkę tam dałaś^^ Łasiczka, Blenda-met i "good boy"^^ |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 16-09-2007, 23:42
|
|
|
radgers napisał/a: | Łasiczka |
Cio cio?
Troszkę nie w parach biegali xD no ale... ale... Kto jest z Tobim w parze?
Dajmy, ze blenda-met i tak był z Itachim. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-09-2007, 06:11
|
|
|
Dobra Neji, tematyka tej akcji mnie przerasta, szykuj mały wykład i posta |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 17-09-2007, 08:11
|
|
|
Cytat: | Dobra Neji, tematyka tej akcji mnie przerasta, szykuj mały wykład i posta
|
Z punktu widzenia questa... to akurat on jest nieprzytomny :P |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
|
|
|
|
|
Neji
Chiiii~
|
Wysłany: 17-09-2007, 14:35
|
|
|
Lila napisał/a: | Cytat: | Dobra Neji, tematyka tej akcji mnie przerasta, szykuj mały wykład i posta
|
Z punktu widzenia questa... to akurat on jest nieprzytomny :P |
no dzięki, ale jak to ugryśc ? obudzę się i dalej mam działac czy macie jakis specjalny plan ? ==' |
_________________ Cute stalker :3
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 17-09-2007, 15:06
|
|
|
mnie nie pytaj, ja jestem ZUUUUAAA |
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 17-09-2007, 15:29
|
|
|
Aż tak ciężko to wychwycić? Szukacie Seru, dociekacie kto zabił Gari i usiłujecie wszystkich złych zabić. Dziękuję za uwagę, można klaskać za znalezienie tematu. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-09-2007, 15:31
|
|
|
Lila napisał/a: | mnie nie pytaj, ja jestem ZUUUUAAA |
Faaaaaaaajnie...to mamy trzech dobrych i dwóch złych >.<
I teraz wypadła taka sytuacja, ze naprawde niektóre watki lepiej omówić, bo równie dobrze, Avi moze uzyć swojej techniki i zabić większaść tego towarzystwa - ale oczywiście tak nie będzie, bo to głupio było |
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 17-09-2007, 16:24
|
|
|
Cytat: | Avi moze uzyć swojej techniki i zabić większaść tego towarzystwa - ale oczywiście tak nie będzie, bo to głupio było
|
Super-hiper-ultra-ultymatyczne-jutsu??^^
Lila napisał/a: | radgers napisał/a:
Łasiczka
Cio cio?
Troszkę nie w parach biegali xD no ale... ale... Kto jest z Tobim w parze?
Dajmy, ze blenda-met i tak był z Itachim.
|
Łasiczka to Itachi a z Tobim był Deidara jeśli o to chodzi. Neji i Avalia - może powtórka z Sasuke Arc(tzn. skompletowanie ekipy ratunkowej i misja ratunkowa dla niekumatych:P)? Tyle, że tym razem z Lilą w roli głównej. Mara - coś w tym stylu tylko trza z 2,3 NPC dodać bo sami to sobie rady nie damy. Nie z shinobi poziomu Akatsuki... zwłaszcza Itachim.
PS. A co ze mną to wiadomo tyle, że dwie zakapturzona postacie się na mnie rzuciły. Ja zakapturzone postaci jem na śniadania^^ Ale coś wymyślę byleby nie przeginać. |
|
|
|
|
Mara
High
|
Wysłany: 17-09-2007, 16:40
|
|
|
Avalia napisał/a: | Avi moze uzyć swojej techniki i zabić większaść tego towarzystwa - ale oczywiście tak nie będzie, bo to głupio było |
na potęgę posępnego czerepu, mocy przybywaj!
<rozlega się nastrojowa trąbka>
<w trąbkarza ktoś rzuca kapciem>
Dobrych jest Hanabi jako NPC, Avi, Hiro, postac Neji'ego której imienia nie pamiętam, no i Konoha Village z której możecie mieć armię NPC-ów2. Na Akatsuki. i mnie. Seru na razie tak do końca zła nie jest, trza u niej to zło wyperswadować jakoś. |
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 17-09-2007, 16:46
|
|
|
Jestem wszechmocny! itp. itd. :P Co do NPC-ów: Tzw. Armia będzie się za bardzo rzucać w oczy nie uważasz?^^ Do takich akcji potrzeba skromnej grupy maks. 5-6 shinobi w tym dobrze jeśli jeden znałby się na medycznych jutsu (Tsunade odpada bo jest Hokage ale może Sakura albo Shizune?).
mara napisał/a: | Seru na razie tak do końca zła nie jest, trza u niej to zło wyperswadować jakoś. |
Zostawcie to Itachiemu już on to "wywierci" jej w głowie spojrzeniem^^ |
|
|
|
|
Mara
High
|
Wysłany: 17-09-2007, 16:58
|
|
|
radgers napisał/a: | Armia będzie się za bardzo rzucać w oczy nie uważasz? |
to zróbcie grupę uderzeniową, jakieś komandosy czy inne czerwone berety
radgers napisał/a: | Do takich akcji potrzeba skromnej grupy maks. 5-6 shinobi w tym dobrze jeśli jeden znałby się na medycznych jutsu |
to stwórzcie. Macie możliwości, możecie nawet zrobić facetkę co się ukrywała, jest pustelniczką i ma jakąś tam hiper świetną moc i może regenerować non stop i się nie męczyć. wszystko jest możliwe, jak człowiek zaczyna kozaczyć...
radgers napisał/a: | Zostawcie to Itachiemu już on to "wywierci" jej w głowie spojrzeniem^^ |
i wtedy<pap para pa pa>
pojawi się Sasuke i jakaś tam jego grupka zwana emo komando. I zaczną się bić. A Naruto zamieni sie w demona nad którym oczywiście będzie miał panowanie i zacznie walczyć z Seru, która oczywiście będzie zła i będzie... zadyma. A Lyra w tym czasie wszystkich NPC-ów się zacznie pozbywać, Akatsuki będzie się w całości bić z waszą 3-osobową nagle potężną grupą.
Mi się na razie tak widzi scenariusz. Wszystko od was zależy, ale uprzedzam ze jak wy zaczniecie się przesadnie wzmacniać i np. podpierać Hokage, to zrobię ciężką krzywdę i sama zmienię się w... jakiegoś dartha z nieodkrytą nigdy Mocą w szale bojowym. Albo emo. O, wszechpotężnym emo. |
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 17-09-2007, 17:26
|
|
|
Droga Maro tu nie chodzi o żadne wzmacnianie się czy kozaczenie. Po pierwsze: autorem rozwiązania z medykiem nie jestem ja tylko sama Tsunade i jest to umieszczone w mandze(tom 18 str. 138). I tyczyło się to zespołów 4-osobowych. I tak takie rozwiązanie nie było idealne a tu podsunąłem pomysł 5-6 osobowej grupki. Po drugie:
mara napisał/a: | to stwórzcie. Macie możliwości, możecie nawet zrobić facetkę co się ukrywała, jest pustelniczką i ma jakąś tam hiper świetną moc i może regenerować non stop i się nie męczyć. wszystko jest możliwe, jak człowiek zaczyna kozaczyć... |
Taką zdolność miał tylko Kabuto choć taka regeneracja owocowała całkowitym zużyciem czakry i nie była doskonała bo np. efektów działania Rasengana(Wirującej Sfery) nie była w stanie usunąć do końca.
mara napisał/a: | pojawi się Sasuke i jakaś tam jego grupka zwana emo komando. I zaczną się bić. A Naruto zamieni sie w demona nad którym oczywiście będzie miał panowanie i zacznie walczyć z Seru, która oczywiście będzie zła i będzie... zadyma. A Lyra w tym czasie wszystkich NPC-ów się zacznie pozbywać, Akatsuki będzie się w całości bić z waszą 3-osobową nagle potężną grupą. |
Wcale nie nagle potężną^^ Gdyby całe Akatsuki rzuciło się na nas to by zmietli nas z powierzchni ziemi. Na szczęście są podzieleni na pary i rozproszeni po świecie by polować na Jinchuuriki. A co do emo-komando(w mandze zwane Hebi jeśli to kogoś interesuje) to ona też nie jest taka znowu niezniszczalna i tym bardziej "zgrana":) Karin buja się w Sasuke i przypomina Sakurę z pierwszych tomów mangi, cały czas kłóci się z Suigetsu a Juugo... no cóż, jest jaki jest:P
Tyle z mojej strony.
Edit. I jeszcze jedno: Naruto chyba nigdy nie zdobędzie kontroli nad Kyuubim bo nie panuje nad sobą gdy już ma 4 ogony^^ |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD
Ostatnio zmieniony przez radgers dnia 17-09-2007, 17:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mara
High
|
Wysłany: 17-09-2007, 17:32
|
|
|
Jakby się uprzeć możliwe jest UFO ninja
My tak rozmawiamy... a gdzie obiecany odpis? Zedytuję posta i napiszę, co się z tobą, Avalią, Raphionem(sprawdziłam imię, ha) i Hanabi stało ale to chyba panu nie jest potrzebne. |
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 17-09-2007, 17:38
|
|
|
Spokojnie post będzie jeszcze dziś(a mamy jeszcze 5,5 h)^^ Mówiłem jak bym cyk cyk. Jeśli się nie pojawi to możesz bić nawet po twarzy.
Cytat: | Jakby się uprzeć możliwe jest UFO ninja |
Ciekawa teoria^^ Ale ja się przy niej chyba nie uprę. |
|
|
|
|
|