Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
S.K. REAKTYWACJA !!!!!!!!!!!!! |
Wersja do druku |
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 16-09-2003, 15:43
|
|
|
Croff- Ups...To co robimy?
R-Mam pomysła!!!...Słuchajcie.. Irian, Croff i Noire pójdą na te Hellkitty, a ja się zakradne i uwolnie Kacie ^^. Potem wracając moge wam troszeczkę pomóc i szybko uciekamy! Co wy na to?
<Wszyscy siedzą na kocyku, popijając herbatke i rozmawiając miedzy sobą o innych rzeczach>
R-yyy...Ktoś ma plan? ^^" <przysiada się >
Croff-Możemy zrobić zmasowany atak!!! Wyobrażacie sobie? Wszedzie czołgi, latajace statki Ufo, łódeczki z papieru a na samym początku JA!!!
R-Super!!! *___*
All- =='
No-Możemy zrobić zmasowany atak!!! Wyobrażacie sobie? Wszedzie najwyższej rangi mazoku, a na samym początku JA!!! Zaraz zamną podążają Phibby, Vall...
All-..... |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
Ryuu_Davis
Dołączyła: 12 Kwi 2003 Skąd: A bo ja tam wiem O.o? Status: offline
|
Wysłany: 16-09-2003, 16:14
|
|
|
Żegnam was, miłe panie ^^ koniec mojej radosnej obecnosci w tej grupie, radźcie sobie same ^^ jest was dosc duzo, ja wam przeszkadzac nie bede ^^ (ale mam dzika ochote wywalic wszystkich uzytkownikow i zrobic zamknieta grupe :>) |
|
|
|
|
|
KArolCIA
Dołączyła: 06 Lip 2003 Skąd: stamtąd, gdzie diabeł mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 17-09-2003, 07:44
|
|
|
porzucasz nas???
<Tymczasem w głównej bazie Hellkitty>
K: Mam kłopoty <rozgląda się>
<Była przywiązana do metalowego krzesła, nad którym wisiała na kablu połówka jakby kopuły. Widok KACI w tym położeniu nieodparcie przywodził na myśl skazanego na krzesło elektryczne. Sama zaś dziewczyna myślała, że chcą jej tym zrobić pranie mózgu. Trzeba wspomnieć, że znajdowała pośrodku wielkiej sali z metalu. Nie było tam żadnych mebli poza okrągłym drewnianym stołem znajdującym się na przeciwko dziewczyny. Całe te ogromne, koliste pomieszczenie oświetlała tylko jedna żarówka nad stołem. Wszędzie kręciły się Hellkitty>
K: W co ja się wpakowałam... T_T
<Podchodzi do niej biała, milusia do bólu zębów, czerwonooka Hellkitty. Uwalnia jej ręce z więzów>
K: Przynajmiej trochę luzu <maca świerzego jeszcze guza>
K: Jaka ona słodziutka ^_^ <głaszcze mięciutkie futerko, ale Hellkitty wystawiła pazury i kły sycząc przy tym>
K: Eee... Już dobrze, dobrze... ^^" Nie będę cię ruszać!
<Dało się zauważyć, że Hellkitty coś planują, a co niekoniecznie spodoba się dziewczynie>
K: Hę?
C.D.N. |
_________________ Dawno mnie tu nie było. |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-09-2003, 12:40
|
|
|
- Chyba wreszcie na coś się przydam... Dobra, idziemy za nimi, tylko trzymajcie się blisko mnie i ANI SŁOWA. Już moja głowa w tym, żeby nas nie zauważyły.
<Dziewczyny dopijają herbatkę ^_^ i zbierają się wokół Irian. Crof przybiera ludzką postać, Narth się zmniejsza i siada Irian na ramieniu.>
Ruro - No to mamy miniaturowy zmasowany atak ^^"
<Wielka sala z metalu... itd, jak powyżej ^_^. Wszędzie pełno Hellkitów. Pośrodku pomieszczenia Kacia w metalowym ustrojostwie bliżej nieznanego przeznaczenia.
Irian kładzie palec na usta. Po chwili przed dziewczynami pojawia się w powietrzu napis - jakby z dymu: To jak, uwalniamy ją teraz, czy poczekamy, żeby zobaczyć, co jej zrobią?>
All - ^^"
<Napis zmienia się: No, dobra... mówiłam tak pół żartem...>
Wiadomość od Narthie - To znaczy, że mówiłaś pół serio...
All- ^^""
<Napis - Nie ruszajcie się. Tymczasem pośrodku sali coś zaczyna się dziać.
Przed Kacią pojawia się wielki, czerwony napis - NIE RUSZAJ SIĘ, NIC NIE MÓW. NA NIC NIE ZWRACAJ UWAGI.
Po chwili urządzenie, wiszące nad dziewczyną zaczyna się kołysać. Sypią się z niego iskry, wygląda, jakby zaszło jakieś spięcie; bladoniebieskie ogniki krążą po pomieszczeniu. Żarówka nad stołem przygasa, zapada półmrok. Hellkity rozglądają się, niepewne co zaszło. Kacia szarpie się, wyrywa, nagle jej skóra zaczyna lśnić złotem i wszystkie więzy puszczają. Zrywa się z krzesła i wybiega, potrącając jednego ze strażników. Stworki piszczą coś do siebie i większość z nich wybiega za więźniem. W sali zostaje tylko trzech strażników.
Kiedy kroki Hellkitów umilkły, przed dziewczynami pojawia się kolejny napis: mam uśpić strażników, czy chcecie się z nimi trochę pobawić? Tylko zostawcie jakiegoś do przesłuchania! Chcemy się przecież dowiedzieć, co je przejęło.
Błysk w oczach Ruro, Crof i Noire jest wystarczającą odpowiedzią. Po kilku chwilach, na które miłosiernie spuszczę zasłonę milczenia, straż leży nieprzytomna na ziemi. W tym momencie pomieszczenie wraca do poprzedniego wyglądu. Kacia dalej jest przywiązana do krzesła, ale Hellkitów oczywiście już tu nie ma.>
Irian (na głos)- Niezła jestem, co?
Noire - To była ILUZJA?
Irian - hehe... ^_^ Teraz wystarczy tylko uwolnić Katkę, brać jeńców i spadać stąd, zanim reszta sie zorientuje, że nikogo nie gonią. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 19-09-2003, 15:49
|
|
|
Ehm... - znaczące odkaszlnięcie - Brak weny? |
|
|
|
|
KArolCIA
Dołączyła: 06 Lip 2003 Skąd: stamtąd, gdzie diabeł mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 19-09-2003, 17:24
|
|
|
<zerk>
K: O_o co to to było? <patrzy tam, gdzie pobiegły hellkitty> Przecież siedzę tutaj? <upewnia się spoglądając w dół> Nic mi nie przychodzi do głowy poza hologramem. To dziewczyny!!! ^^* Nie zapomniały o mnie ^^ <próbuje poluzować paski> Eee... chyba potrzebuję pomocy ^^"
<ściany zaczęły się trząść. Coś w oddali jakby się zawaliło. Huk ściszyły metalowe ściany>
IB: DO SZTURMU!!! <:evil:>
C.D.N. |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 21-09-2003, 21:54
|
|
|
No: Szturmu? WAIT do cholery dżasnej! <zagradza im droge> myślicie ze pozwole skrzywdzić moje maleństwa?
C:<szeptem do Irian i Kaci> Odbiło jej,która wzieła tą śliczną bluzkę z zawiązywanymi rękawami?^^
I:Chodzi o tą pieluche?Ja mam ^^
K:Która to zrobi?
C,I:<patrzą się na Kacię>
K:Heey ^^'',o co łazi?^^''.....no dobra,tylko za rehabilitację wy płacicie -_-<bierze kaftan od Irian>Noire...kici,kici,kici... |
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 24-09-2003, 08:16
|
|
|
loodzie zastój czy cu?-_- |
|
|
Rurokesusu
|
Wysłany: 24-09-2003, 13:59
|
|
|
(trzeba by coś naskrobać...tylko co? ^^"...Wybaczcie za te głupoty...)
No-Hej! Co chcecie z tym zrobić?EJ!!Zostawcie mnie!!!
<po 2 godzinach szarpaniny>
No-mmmm... <zawiązane usta niemogą nic wydobyć>
Ru-Coś mi niepasuje...
IB-Co takiego?
Ru- Przecież niemożemy od tak sobie na nich najechać! To jest ich wolny kraj! A jak nawet... Przeciez trzeba wymyślić jakiś plan...Znależć ich słaby punkt itd. <Ruroke stoi ubrana w strój detektywa i fajką z bombelkami> Przecież nie najedziemy na nich jak jacyś barbarzyńcy, prawda? |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 24-09-2003, 14:31
|
|
|
No: Mwmwmwm >< (<-- Gniewny pomrok ^^) *podchodzi do niej biała Hellkitty(ta od Kaci)*
BH:*rozszarpuje kaftanik*
No:*usuwa z siebie resztki materiału* Moja koffana Agiel ^^
Ag:*prych*
No:I gniewna jak zawsze -_-'',ale dzięki ^^ *udaje się do tajnej bazy* |
|
|
KArolCIA
|
Wysłany: 26-09-2003, 14:38
|
|
|
Ruro: Hellkitty milutkie? <patrzyła na scenę darcia ciuszków Noire> Brrr...
Noire: No co? Czyż to nie urocze? ^^
Ruro: ... Emm... i co dalej robimy? |
|
|
|
|
KArolCIA
|
Wysłany: 30-09-2003, 20:33
|
|
|
<po dłuższej chwili KACIA się uwolniła>
K: Czyżby wszyscy o mnie zapomnieli T_T
<biegnie w stronę wyjścia>
K: Czuję się porzucona ;_;
<rozwala bez namysłu dziurę w ścianie> |
|
|
|
|
KArolCIA
|
Wysłany: 02-10-2003, 16:36
|
|
|
<udaje się KACI dotrzeć z powrotem do Konronu>
K: Nareszcie w domu ^^
<otwiera drzwi i rozgląda się wokoło>
K: Jak czyściutko
<siada w fotelu w salonie i zaczyna popijać herbatkę>
K: Jakiś zastuj tutaj -_-`
<łyka trochę>
K: To sobie poczekam aż ktoś raczy się tutaj odezwać... Przynajmniej porobię porządki :P |
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 02-10-2003, 20:08
|
|
|
gome, gome... nic nie piszę, bo chyba się zgubiłam ^^"
Miałyśmy przesłuchać jeńców i zwiać zanim Hellkity wrócą... A z tego się jakaś inwazja w którymś momencie zrobiła ^_^
Proszę o tłumaczenie dla niekumatych. ^^" |
|
|
|
|
Rurokesusu
|
Wysłany: 02-10-2003, 20:30
|
|
|
No właśnie...trochę to poplątalo się ^^"
Noire poszła do jakiejś 'tajnej bazy'
KACIA się uwolniła i wróciła.
A my zostaliśmy i niewiemy co robić ==' |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|