Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
A.T.A.K. |
Wersja do druku |
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-04-2004, 07:11
|
|
|
Cytat: | Wymagania: Musi być mroczny, mieć zawadiackie oczy, lubi mrok, piekiełko i te klimaty^^, nie musi być chimerą^^ Musi mnie lubić (no nie?).
|
Wymagania Chimi hmm
Mroczny.... mrok i piekielko.. no coz.. Slawa Anty-Wipowca ma swoja cene :P
Zawadiackie oczy??? tego toto nie mam....
co do lubienia to hmm hmm :P
Aha... jescze jedno
Cytat: | Piekna... Pogodna ducha..Majaca specjalne Moce ... umiejaca walczyc smiercionosnym nazedziem... znajaca sie na Technologi... umiaca zjejsc wszystko i jescze wiecej... nie lekajaca sie niebezpieczenstw... ktora lubi duze wyzwania.. Rasy: hmm.. zeby bylo choc troche Elfiej krwi... obojetnie jakiej...
|
Co do pieknosci nie moge narzekac<inaczej bylbym spalony albo posiekany _^_>
Pogodnosc ducha... no coz.. u Chimi jest jako taka...
Majaca Specjalne moce... Umiejaca walczyc smiercionosnym narzedziem... znajaca sie na Technologi.... umiejaca zjesc wszystko... nie lekajaca sie niebezpieczenstw, lubiaca duze wyzwania: Chimi.. Udowodnij mi to na... <pokazuje na drowy> na tym czyms...
choc troche Elfiej krwi... I tu wszystko przepada w bezdenan przepasc :P |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 01-04-2004, 07:14
|
|
|
:P wrednyś!^^
To Aria przypasowałanie?
Zresztą, ja twoich wymagań wcześniej nie widziałam:P
Pozatym nie wiesz co jeszcze ukrywam w rękawie^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 01-04-2004, 09:48
|
|
|
co to są drowy???
Chimi masz może swoje księgi rodowe????
Podejmuje się sprawdzić twoje drzewo genealogiczne w poszukiwaniu elfiej krwi^^
Nie pozwolę Ci zostać starą panną^^
Scalam posty = edit Zeg |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-04-2004, 11:11
|
|
|
xellas napisał/a: | co to są drowy??? |
Gatunek czarnego elfa występujący w grze fabularnej Dungeons and Dragons. Drwoy mają czarną skóre i białe włosy oras są baaaardzo romantyczne i kawaii!
Dlaczego?
Żyją w Podmroku, systemie jaskin ciągnących się pod ziemią, gdzi powinny żyć co najwyżej pojedyncze, ślepe ryby, lecz mimo to drapieżnego oraz inteligentnego, złego życia jest pewnie więcej niż na powierzchni. Co to je? Siebie na wzajem i poszukiwaczy przygód.
No dobra! Podręczniki mówią coś o magicznym promieniowaniu zastępującym w niektórych funkcjach słońce. Co mysle o tak tandetnym rozwiązaniu nie powiem, bo musiałbym sam sobie skasowac posta za łamanie regulaminu (a zwłaszcza jego punktów o kulturze osobistej).
Drowy wyrzynają się z innymi panami podmroku i między sobą, żyją w miastach państwach w stanie permanentnej rewolucji, w jej najlepszym, jakobińskim wydaniu. Rządzą nimi matryjalchalne kapłanki Lloth.
Drowy z charakteru są Złe. Aczkolwiek każdy męski dzieciak, który dożyje okresu buntu przechodzi załamanie charakteru i z rozdartym wnętrzem orzeka, że on jest Dobry, po czym udaje się na powierzchnie, gdzie za pomocą dwóch scimitarów walczy o Miłość, Sprawiedliwość i Demokracje aż go zabiją. Ten nurt w kulturze drowów zapoczątkował niejaki Drizzt do'Under. Ostatnio duża grupa zbuntowanych drowów wylazła z Podmroku w okolicach Dolin, ku uciesze tamtejszych mieszkańców.
(Obserwacja na podstawie książek o Drowach, podręczników do Dungeons and Dragons oraz zachowaniu graczy, którzy czytali wymienione książki) |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 01-04-2004, 12:50
|
|
|
Zegis Black Priest napisał/a: | Noire napisał/a: | oho..czyzby rozpaczliwie poszukujaca?:> |
Jeśli to o mnie to aż tak zrospaczony nie jestem...
Aha jestem facetem... |
ja mówiłam o xellas,tylko mnie z postem ubiegłes :P |
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 01-04-2004, 17:07
|
|
|
Ja rozpaczliwie poszukująca?!? czemu???
Zegarmistrzu dziękuję za odpowiedź na pytanie^^
gatunek czrnego elfa hmm...Chimi czy ty przypadkiem gdzieś nie wspominałaś, że twoja babka była drowem?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 01-04-2004, 17:39
|
|
|
Nom...na privie^_^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 01-04-2004, 17:59
|
|
|
wiedziałam^^''(ah ta pamięć) |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 02-04-2004, 04:29
|
|
|
Pozatym co jak miałabym ci udowodnić "lubowanie wyzwań" na drowach??? - ^ |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 02-04-2004, 15:18
|
|
|
Aria:nie off-topować! a moje Drowy są i tak pod kontrolą drowek i mnie :P
Drowy: łeeeeeeeeeeeeee
Aria: jak ktoś je chce to są wolni :P |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 02-04-2004, 15:20
|
|
|
<off> Drowy muszą być pod kontrolą drowek bo stoją inżej w hierarchi...</off>
Co do tego "wolni" to nie wiem kto by chciał coś takiego... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 02-04-2004, 16:05
|
|
|
dobra podsumujmy wymagania Raflika:
Piekna-jest(masz rację^^ spróbuj tylko zaprzeczyć:P)
Pogodna ducha-jest, bardzo pogodna
Majaca specjalne Moce-jest, zobacz co się dzieje jak nie ma jedzenia^^
umiejaca walczyc smiercionosnym nazedziem-jest, groziła mi kiedyś widelcem, a i noże były w urzyciu jak nie dostała jedzenia^^
znajaca sie na Technologi-hmm, nie wiem
umiaca zjejsc wszystko i jescze wiecej-jest
nie lekajaca sie niebezpieczenstw-jest wkońcu napisała tutaj, nie?
ktora lubi duze wyzwania-jest, patrz wyżej
Rasy: hmm.. zeby bylo choc troche Elfiej krwi... obojetnie jakiej-jest, jej babka była drowem^^
wniosek Chimi pasuje do opisu^^ |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 02-04-2004, 22:22
|
|
|
Inny wniosek:
Rafl zmień wymagania na np: Ma być gnomem z domieszką krwi smoka...
kogoś takiego raczej nieznajdą |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 02-04-2004, 22:44
|
|
|
żebyś się nie zdziwił^^ znalazłam w empiku "księge potworów d&d" teraz już nic co dotyczy mieszanek potworów nie jest nie możliwe^^ |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 02-04-2004, 22:49
|
|
|
Chodziło mi o to że na tym Forum nie ma takiej mieszanki... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|