Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
A.T.A.K. |
Wersja do druku |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-11-2004, 14:17
|
|
|
Nie tylko mazoku, nie tylko >D
WOJNA!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-11-2004, 14:27
|
|
|
Ayako - spokojnie, oni się nie pozabijają... :) Najwyżej wysadzą w powietrze świat czy dwa, wyrżną batalion drowów (co one biedne zawiniły? chyba założę ligę ochrony :P), a resztę spiją do nieprzytomności. Normalka XD
To jak? WOJNA?! XD |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-11-2004, 14:31
|
|
|
WOJNA!!!!!! WAI!!! |
|
|
|
|
|
Ysen
Gość
|
Wysłany: 21-11-2004, 14:52
|
|
|
Matko, słowo się powie, a ci już na serio biorą:>. Ja osobiście mam całej sprawy dość, ostatnio jedyne co widzę na tym forum to ATAK, drowy, atakujące drowy i drowujący ATAK-_-'. Ynaf. Jak chcą wojny niech ją prowadzą beze mnie, ja mam po dziurki w nosie.
Cytat: | wyrżną batalion drowów (co one biedne zawiniły? chyba założę ligę ochrony :P), |
Daj spokój Serika, za wiele sie tego tałatajstwa namnożyło, a ty chcesz się brać do ochrony nim zabiło się choćby jednego:>. Musi być w przyrodzie równowaga. |
|
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 21-11-2004, 14:58
|
|
|
Ysen napisał/a: | Daj spokój Serika, za wiele sie tego tałatajstwa namnożyło, a ty chcesz się brać do ochrony nim zabiło się choćby jednego:>. Musi być w przyrodzie równowaga. |
jak to? Vel już z 10 zamordował, a ty wycinasz je regularnie, chciałabym przypomnieć :P
poza tym twojego zakonu jest z 50 razy więcej >D trza go wyciąć, dla równowagi w przyrodzie ;'] |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-11-2004, 15:05
|
|
|
Mój zakon się nie udziela aż tak często. I nie przypominam sobie bym zabił choć jednego drowa. No chyba, że liczyć te, które zabiły wormsy w Novissimie, ale te się poożywiały:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 21-11-2004, 15:06
|
|
|
coś sie tak uparł żeby mnie pozbawić rodzeństwa, he? ;P |
|
|
|
|
|
Ysen
Gość
|
Wysłany: 21-11-2004, 15:12
|
|
|
Jesteś półelfem, nie możesz być siostrą drowów-_-". |
|
|
|
|
|
Ayako
The Jellyman
Dołączyła: 29 Sie 2004 Skąd: z szafy w pewnym zamku Status: offline
|
Wysłany: 21-11-2004, 15:30
|
|
|
Ej ja tu normalnie z dobrymi intencjami a wy mi tu wytykacie. Jak możecie....chociaż... nie możesz ich pokonać to sie do nich przyłącz. Niech będzie więc WOJNA . Śmierć muminkom!!!(teraz lepiej Xellos?)
A poza tym co to miało znaczyć że z paniami się nie siłuję? Ja ci radzę nie walić takich haseł przy feministce. Ty szowinisto. Na batonika to nie masz co myśleć :P pfu...
PS: A propo zgagi nie przypominam sobie żebym jakąs kiedykolwiek miała |
_________________ rany bo już mnie nosiło od tej mordki z serduszkami |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 21-11-2004, 15:43
|
|
|
A<tik nerwowy> Xellas....choć niesamowicie miło mi, żem została pomylona z moim idolem- tuż przed twarzą Ayako pojawiła się Xellas zwisająca z sufitu-Śmierć muminką!! Włóczykij dla mnie>P |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Kai
the abominable one
Dołączył: 02 Paź 2004 Skąd: Z najgłębszych zakamarków podświadomości Status: offline
|
Wysłany: 21-11-2004, 15:50
|
|
|
Ayako napisał/a: | A poza tym co to miało znaczyć że z paniami się nie siłuję? Ja ci radzę nie walić takich haseł przy feministce. Ty szowinisto. |
Jakoś tak chwile temu wszystkie obecne feministki narzekały, jakie to niesprawiedliwe, że je śniegiem nacierają...
A co do muminków, to i ja się podpisze. Może zrobić krucjatę przeciwko muminkom. |
Zrezygnuj... |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 21-11-2004, 16:32
|
|
|
Cytat: | jak to? Vel już z 10 zamordował |
Ostatnio chyba nawet był update do 11... ale nie pamiętam, czy tamten biedak, który pytał o demona przeżył ^^' |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 21-11-2004, 16:35
|
|
|
Vel pomogę ci^^ nie, nie przeżył>] |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-11-2004, 19:15
|
|
|
Cytat: | Śmierć muminkom!! Włóczykij dla mnie>P |
MUMINEK + WŁÓCZYKIJ =WNM!!!!!! XDDDDDDDD
Cytat: | A poza tym co to miało znaczyć że z paniami się nie siłuję? Ja ci radzę nie walić takich haseł przy feministce. Ty szowinisto. Na batonika to nie masz co myśleć :P pfu... |
Jestem uczulony na czekoladę:P. A feministki, które uważają, ze faceci uprzejmi dla kobiet to szowiniści mnie nie interesują:P.
Cytat: | A co do muminków, to i ja się podpisze. Może zrobić krucjatę przeciwko muminkom. |
Widzisz tu kruca jakieś muminki:>?? Na krucjatę przeciwko drowom jest większa społeczna potrzabaXD. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Ayako
The Jellyman
Dołączyła: 29 Sie 2004 Skąd: z szafy w pewnym zamku Status: offline
|
Wysłany: 21-11-2004, 19:45
|
|
|
Brak muminków? Zaden problem. Mój geograf ma podobno całą półkę muminków (recznie robionych z plastelinki, i gdyby je tak ozywic to nizła by była jadka)
(podnosi sztandar z napisem śmierć muminkom) to co idziemy do mojego geografa?
A jesli chodzi o feminizm to u mnie tak nie do końca z nim, to raczej okresowa walka Dziewczyny Górom(dlaczego okresowa bo tylko jak mnie chłopak rzuci albo inny nie zwraca na mnie uwagi T_T po prostu straszne, hlip..).Przepraszam za niesłuszne oskarżenie Ysen.(współczuję uczulenia)
Jesli chodzi o literówkę to sorki XellAs bo widzisz ja tak tego f... Xellosa uwielbiam że mi same paluszki piszą:) i wychodzi jakaś głupotka:P |
_________________ rany bo już mnie nosiło od tej mordki z serduszkami |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|