Trzy slowa |
Wersja do druku |
Roth-chan
Dołączyła: 03 Maj 2006 Skąd: Jestem kaczuszką z krainy grzybków Status: offline
|
Wysłany: 07-05-2006, 17:34 Trzy slowa
|
|
|
Pewnie duzo z was zna te forumowa gre "Trzy slowa". Polega ona na tym, ze kazdy forumowicz dopisuje swoje 3 slowa do bajki. Nie jestem tylko pewna czy spojniki sa wliczone jako jedno slowo... No dobra zaczne wiec ja ^_^
Dawno dawno temu... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-05-2006, 18:52
|
|
|
...świat był lepszy... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-05-2006, 19:15
|
|
|
(jedna uwaga - Jeżeli to ma mieć jakiś sens, to prosiłabym o cytowanie poprzedniej części "opowieści")
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 07-05-2006, 20:55
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą... |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-05-2006, 21:15
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą dorodnych świnek morskich... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
SG
|
Wysłany: 07-05-2006, 21:23
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą dorodnych świnek morskich, które radośnie hasały... |
|
|
|
|
|
tenma
|
Wysłany: 07-05-2006, 21:44
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą dorodnych świnek morskich, które radośnie hasały podgryzając słodkie marchewki.. |
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 07-05-2006, 22:19
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą dorodnych świnek morskich, które radośnie hasały podgryzając słodkie marchewki. Nie domyślano się... |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-05-2006, 22:36
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą dorodnych świnek morskich, które radośnie hasały podgryzając słodkie marchewki. Nie domyślano się wcale, że te urocze stworzonka... |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 07-05-2006, 22:43
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą dorodnych świnek morskich, które radośnie hasały podgryzając słodkie marchewki. Nie domyślano się wcale, że te urocze stworzonka w zamierzchłej przeszłości |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-05-2006, 22:47
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą dorodnych świnek morskich, które radośnie hasały podgryzając słodkie marchewki. Nie domyślano się wcale, że te urocze stworzonka w zamierzchłej przeszłości nie były wcale... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-05-2006, 09:12
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą dorodnych świnek morskich, które radośnie hasały podgryzając słodkie marchewki. Nie domyślano się wcale, że te urocze stworzonka w zamierzchłej przeszłości nie były wcale niewinnymi gryzoniami, lecz... |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-05-2006, 09:30
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą dorodnych świnek morskich, które radośnie hasały podgryzając słodkie marchewki. Nie domyślano się wcale, że te urocze stworzonka w zamierzchłej przeszłości nie były wcale niewinnymi gryzoniami, lecz strasznymi bojowymi rumakami... |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-05-2006, 09:41
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą dorodnych świnek morskich, które radośnie hasały podgryzając słodkie marchewki. Nie domyślano się wcale, że te urocze stworzonka w zamierzchłej przeszłości nie były wcale niewinnymi gryzoniami, lecz strasznymi bojowymi rumakami dziewięciu upiorów Nazguli... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Roth-chan
Dołączyła: 03 Maj 2006 Skąd: Jestem kaczuszką z krainy grzybków Status: offline
|
Wysłany: 08-05-2006, 15:49
|
|
|
Dawno dawno temu świat był lepszy, a weseli mieszkańcy zajmowali się hodowlą dorodnych świnek morskich, które radośnie hasały podgryzając słodkie marchewki. Nie domyślano się wcale, że te urocze stworzonka w zamierzchłej przeszłości nie były wcale niewinnymi gryzoniami, lecz strasznymi bojowymi rumakami dziewięciu upiorów Nazguli. Naszczęscie wszelkie zło... |
|
|
|
|
|
|