Odkryj swojego wewnętrznego Edwarda! |
Wersja do druku |
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-08-2009, 22:57
|
|
|
Chciałem zrobić ten test, ale okazało się, że dostaję zupełnie inny wynik w zależności od tego, co odpowiem na pytanie o ulubioną postać... A że nie znam tych postaci, nie mogłem mieć ulubionej (ani nawet najmniej nielubianej!) ;)
fm napisał/a: | (bo poprawnego adresu nie udało mi się wygenerować pomimo kilku prób). |
Słaby jesteś, ja wpisałem adres jakiegoś hotelu w Waszyngtonie i puściło ;) |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-08-2009, 23:16
|
|
|
tilk napisał/a: | fm napisał/a: | (bo poprawnego adresu nie udało mi się wygenerować pomimo kilku prób). |
Słaby jesteś, ja wpisałem adres jakiegoś hotelu w Waszyngtonie i puściło ;) |
Adres prawie pasował, tylko brakowało numeru ulicy i w pewnym momencie poczułem, że wyczerpałem logiczne opcje umiejscowienia go. Z drugiej strony udało mi się dostać wynik bez nakarmienia strony żądanym adresem, więc mój win. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-08-2009, 02:47
|
|
|
fm napisał/a: | (bo poprawnego adresu nie udało mi się wygenerować pomimo kilku prób) |
Cóż, ja wszedłem na stronę White Wolfa, przeszedłem do zakładki o konwentach i podałem adres jakiegoś odbywającego się w Georgii konwentu - podziałało xD
A co do próby generacji adresu - tu chyba mają jakąś bazę, bo też próbowałem wpisać numer mieszkania parę razy, z różną ilością cyfr itd i dopiero jak wróciłem na stronę WW i wziąłem jedyny niewykorzystany element (Suite G) - zadziałało. Dziwne stworzenie z tego testu xD |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 04-09-2009, 11:29
|
|
|
Bella Swan
You are Bella Swan, the apple of Edward's eye. You are very private, clumsy, sweet, and funny. You have a wonderful ability to accept people (or mythical creatures) for what they are. You have an amazing capacity to love, even though you can be too hard on yourself.
Odczuwam ogromny wstyd... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-09-2009, 12:18
|
|
|
Bella Swan
You are Bella Swan, the apple of Edward's eye. You are very private, clumsy, sweet, and funny. You have a wonderful ability to accept people (or mythical creatures) for what they are. You have an amazing capacity to love, even though you can be too hard on yourself.
Idę się powiesić na sznurowadłach |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-09-2009, 12:48
|
|
|
Bella. Nie chciałam wiedzieć... |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-09-2009, 13:30
|
|
|
Bella... psiakość, epidemia, czy co?! |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 04-09-2009, 14:48
|
|
|
To jak Belle topimy się w kałuży? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-12-2009, 21:11
|
|
|
Po kilku próbach wklepywania random numerków udało mi się wreszcie dotrzeć do wyniku...
You are Alice Cullen. Your ability to foresee danger and misfortune doesn't diminish your bubbly optimism. You are a force to be reckoned with -- anybody with enough sense knows, you never bet against Alice
Czemu nie, słodka jest. Przynajmniej w filmie. |
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 18-12-2009, 11:33
|
|
|
Kombinowałem, kombinowałem, ale nie udało mi się w niemal żadnym pytanie znaleźć odpowiedzi, którą bym mógł szczerze uznać za prawidłową dla siebie...
Autorzy testu się niespecjalnie postarali. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 18-12-2009, 11:35
|
|
|
Costly napisał/a: | Kombinowałem, kombinowałem, ale nie udało mi się w niemal żadnym pytanie znaleźć odpowiedzi, którą bym mógł szczerze uznać za prawidłową dla siebie...
Autorzy testu się niespecjalnie postarali. |
Nie, Costly. To Ty się nie postarałeś, żeby być kompatybilnym ze Zmierzchem - wstydź się ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 18-12-2009, 11:51
|
|
|
Spuszczam więc wzrok pełen wstydu, starając się jednocześnie nieudolnie zakryć zaczerwienione bez reszty uszy. Daną mi tu lekcję pokory na pewno zapamiętam na zawsze, postaram się wyciągnąć z niej wnioski i naprawić swoją wybrakowaną osobę. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-12-2009, 19:49
|
|
|
Jacob Black
You are Jacob Black. Your bright personality and cheerful smile could bring anyone out of a bad mood, but you have a temper that you have to try very hard to control. You love being around others, but you value your privacy. You are stubborn and will do anything in your power to help someone once you decide it's the right thing to do.
Hmmm... nie jest chyba tak najgorzej... |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Canis
|
Wysłany: 18-01-2010, 21:10
|
|
|
Wyszła mi Alice Cullen, fajnie bo lubię tą postać.
You are Alice Cullen. Your ability to foresee danger and misfortune doesn't diminish your bubbly optimism. You are a force to be reckoned with -- anybody with enough sense knows, you never bet against Alice |
|
|
|
|
|
|