Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wiosna 2009 - nowe serie i kontynuacje |
Wersja do druku |
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-03-2009, 09:39
|
|
|
O mrry. A Gigi standardowo coś przeżuwa.
Wychodzi anime, manga będzie w Polsce - żyć nie umierać.
Ponad to, po obejrzeniu trailera do Eden of the East dopisuję jeszcze ten tytuł do listy. Dwójka głównych bohaterów, których najwidoczniej da się polubić i jeden mroczny typ w tle, którego również już lubię. |
|
|
|
|
|
Kaioken
|
Wysłany: 29-03-2009, 18:40
|
|
|
Clannad After Story już są wszystkie odcinki. Kiedy zaczną drugą serie Melancholi Suzumiyi Haruhi puszczać ktoś wie? |
|
|
|
|
|
demiCanadian
Analogia stosowana.
|
Wysłany: 29-03-2009, 19:33
|
|
|
Drugiej serii Haruhi nie zaczną, bo nie mają czego zaczynać :(
W kwietniu startuje pierwsza seria na youtube, a w tv nowy serial o fabule dziwnie przypominającej clannada (próba wskrzeszenia szkolnego klubu muycznego przez ludzi nie mających o muzyce pojęcia...) |
_________________ Kolorowe groszki. |
|
|
|
|
Kaioken
|
Wysłany: 29-03-2009, 20:20
|
|
|
Widać, że nie masz informacji. O tym, że będzie teraz druga seria było mówione od roku. |
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-03-2009, 20:40
|
|
|
Cytat: | O tym, że będzie teraz druga seria było mówione od roku. |
Nawet dłużej, ale póki co ani widu, ani słychu ;) Nie spieszy im się i nie ma żadnych oficjalnych zapowiedzi (znaczy mówią, że będzie, że na pewno będzie, ale obiecywać zawsze można). |
Ostatnio zmieniony przez Enevi dnia 29-03-2009, 20:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-03-2009, 20:40
|
|
|
Cytat: | Widać, że nie masz informacji. O tym, że będzie teraz druga seria było mówione od roku. |
Ziew.
Żebyś nie musiał sobie tłumaczyć całego, chodzi o to zdanie:
Cytat: | On the topic of the April television debut, the representative reportedly said, "It is a rebroadcast. It is broadcasting mainly on Teletama and other UHF stations." |
|
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Kaioken
|
Wysłany: 30-03-2009, 08:54
|
|
|
Przetłumacz mi to, bo nie nienawidzę tego języka. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-03-2009, 09:41
|
|
|
Będę najpierw wredna: http://www.translatica.pl//?from=translatica.pwn.pl - użyj tego.
Twoje "żądanie", bo tylko tak to można nazwać, jest bezczelne, takoż i forma podania tego "żądania", bo prośbą tego nazwać się nie da. Może sam byś ruszył się i przetłumaczył sobie, co? Co, Keii twój osobisty tłumacz jest? |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 30-03-2009, 10:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 30-03-2009, 09:52
|
|
|
Kaioken napisał/a: | O tym, że będzie teraz druga seria było mówione od roku. | A Duke Nukem Forever jest już prawie ukończone. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
fm
Okularnik
|
Wysłany: 30-03-2009, 12:11
|
|
|
Valkyria Chronicles - Zapowiada się całkiem zabawnie. Mamy wojnę pomiędzy ZSRR i NATO o jakieś tamtejsze tiberium (nazwy nie zapamiętałem), jednak nie o tym konflikcie będzie mówić anime, bo oto na uboczu działań wojennych wciąż jeszcze jedna gal(l)ijska wioska stawia opór siłom złowrogich imperialistów.[/b] |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Grygus
|
Wysłany: 30-03-2009, 22:02
|
|
|
No ile można czekać na to Spice and Wolf II aż mnie skręca
ja tam wolę nie czytać opisów bo kompletnie nie odzwierciedlają rzeczywistości, albo to ja jeszcze nie umiem tak czytać między wierszami, a jeszcze nie jestem chyba na tym etapie by mieć swoich ulubionych twórców ^^
mam nadzieje że znajdzie się coś pozytywnego ale nie cukierkowego, no i może jakieś fantasy przygodowe.
Ciekawi mnie też to Senjou no Valkyria, ciekawe czy coś podobnego do Innocent Venus, chodzi mi tu o delikatne zmechacenie i wywrotową końcówkę.
Ostatecznie jeszcze można obejrzeć Hayate no gotoku, odprężające i fajny narrator :P |
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 30-03-2009, 22:16
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | A Duke Nukem Forever jest już prawie ukończone.
|
Przecież jest!
- Spoiler: pokaż / ukryj
Cytat: | W skład kolekcjonerskiej edycji wchodzi:
# Woskowa piszcząca figurka Duka
# Żel do włosów Duka
# Guma do żucia Duka
# Różowa Koszulka na ramiączkach Duka
# W wersji Amerykańskiej okulary i cygaro |
Piszcząca figurka brzmi kusząco... ;D
A na temat: po trailerze zwróciłem też uwagę na K-ON, w sumie teraz to najbardziej oczekiwana przeze mnie seria tego sezonu: zapowiada się taka optymistyczna, szkolna komedia o niczym, czyli coś co lubię i czego w zimie mi brakowało. Biorąc pod uwagę studio, które to robi, może być naprawdę dobre. |
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 31-03-2009, 00:28
|
|
|
JJ napisał/a: | A na temat: po trailerze zwróciłem też uwagę na K-ON, w sumie teraz to najbardziej oczekiwana przeze mnie seria tego sezonu: zapowiada się taka optymistyczna, szkolna komedia o niczym, czyli coś co lubię i czego w zimie mi brakowało. Biorąc pod uwagę studio, które to robi, może być naprawdę dobre. |
Może nie tylko co o niczym, co o zespole muzycznym, jak można z trailera wnioskować. Wygląda nie najgorzej, trzeba przyznać. Na tej samej zasadzie zainteresował mnie trailer Hatsukoi Limited. Wygląda właśnie na taką optymistyczną szkolną komedie o niczym, dawno czegoś takiego nie oglądałem, a czasami dobrze się odkuć na czymś w tym typie. No i zwróciły tam też moją uwagę bardzo sprawnie wyglądające animacje postaci, ciekawe jak to wypadnie w praktyce. Ogółem początek kwietnia wygląda całkiem bogato, naliczyłem cztery interesujące mnie tytuły pojawiające się w emisji w pierwszych dniach tego miesiąca. Ciekawe jak fansuby będą nadążać. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 31-03-2009, 12:25
|
|
|
Costly napisał/a: | Na tej samej zasadzie zainteresował mnie trailer Hatsukoi Limited. Wygląda właśnie na taką optymistyczną szkolną komedie o niczym, dawno czegoś takiego nie oglądałem, a czasami dobrze się odkuć na czymś w tym typie. | "Hatsukoi limited" przeczytalam chyba pierwszy tom mangi. Jak dla mnie optymistyczna komedia to to nie byla, raczej lekkie ecchi z panienkami kawaii do granic mozliwosci, oklepanymi gagami, incestem (kompleks brata) i niemozliwymi do ogarniecia i pojecia wielokatami milosnymi. Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z iPoda. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 31-03-2009, 13:15
|
|
|
Nie miałem kontaktu z mangą. Będzie tak czy inaczej wkrótce okazja przekonać się jak to wypada w praktyce. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|