Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Znane problemy |
Wersja do druku |
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-11-2009, 13:13
|
|
|
Aver, na twojego maila poszedł link umożliwiający ustawienie hasła. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-11-2009, 13:17
|
|
|
JJ napisał/a: | Przy wystawianiu ocen, jeśli jest się zalogowanym - opisy ocen, które wyświetlają się po najechaniu myszą na gwiazdki przesunęły się o jeden w lewo tzn. dla 9 mamy opis, który wcześniej był przy 10, dla 6 - wcześniejsze 7, dla braku oceny (jeśli dobrze interpretuję przekreślone kółeczko) - opis jedynki, dla dziesiątki "undefined". |
U Mnie Działa. Masz pewnie w cache przeglądarki stary plik, odśwież stronę, a jak nie pomoże, wyczyść cache.
JJ napisał/a: | edit: Dzięki opcji dodawania niezrecenzowanych tytułów, po posortowaniu listy recenzji po ocenach redakcji pierwsze pół strony to właśnie tytuły bez oceny i recenzji - a na pewno będzie ich więcej. Może jednak nie powinno ich tam wyświetlać? |
Powinny być na końcu, poprawię.
Edit: poprawione, poprawiłem też problem uniemożliwiający dodanie oceny na Mangach. |
|
|
|
|
|
Gość
Gość
|
Wysłany: 02-11-2009, 14:14
|
|
|
Czasem statystyki wychodzą poza obramowanie/tło
Nie uprzykrza to życia, ale wygląda nieelegancko. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-11-2009, 17:53
|
|
|
Jakiej przeglądarki używasz? Wygląda na to, że z jakiegoś powodu nie wyświetliły się paski dla ocen. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 02-11-2009, 18:11
|
|
|
Naprawiłem problem uniemożliwiający w niektórych sytuacjach odpowiadanie na komentarze.
Edit:
Paweł napisał/a: | Dałoby się pozbyć adresu maila, który widnieje po przejściu w zakładkę "o nas"? A przynajmniej ukryć go pod odnośnikiem typu "kontakt"... Niestety wyłączenie widzialności adresu w karcie profilu, nie ma na niego wpływu, a w sumie nie chciałbym by tam został (przynajmniej nie w takiej postaci jak jest teraz prezentowany). |
Poprawione, teraz adresy (i daty urodzin) wyświetlają się na liście "O nas" tylko wtedy, gdy są pokazywane również w profilu. |
|
|
|
|
|
Gość
Gość
|
Wysłany: 03-11-2009, 15:30
|
|
|
[quote="Crack"]Jakiej przeglądarki używasz?[/quote]
Najnowszego FF 3.5.
Tak naprawdę wystąpiło jeden jedyny raz. Jednak, powtarzając za moim laborantem, nawet pojedyncze zaistnienie błędu oznacza, że któraś część składowa systemu jest 'niewiele' warta. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 13-11-2009, 12:37
|
|
|
Nadal moje teksty z czytelni nie są pokazane w profilu, co więcej na czytelni wyświetla mi się że nie napisałam żadnych tekstów, mimo że nick został zmieniony. Po przejściu z mojego artykułu do czytelnianego profilu mozna tam znaleźć tylko liczbę wystawionych ocen i komentarzy. |
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
|
|
|
|
THeMooN
Gość
|
Wysłany: 22-11-2009, 15:21
|
|
|
Tak, to znowu ja... tym razem zepsuliście motyw z avatarami w komentarzach... co z tego, że jak po najechaniu na czyjś avatar wiem, kto pisał komentarz, co z tego, że u góry obok tytułu komentarza widzę nick osoby nie zarejestrowanej, skoro obok avatara tego nie ma? Osoba niezarejestrowana jest od tej pory "anonymous"? Kolejna próba zmuszenia osób niezarejestrowanych do przymusu założenia sobie konta albo pozostania anonimowym? Obok zalogowanych i niezalogowanych również powinien być widoczny nick. |
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-11-2009, 15:25
|
|
|
THeMooN napisał/a: | Osoba niezarejestrowana jest od tej pory "anonymous"? Kolejna próba zmuszenia osób niezarejestrowanych do przymusu założenia sobie konta albo pozostania anonimowym? |
O, to dość ciekawe. Ja nicki niezarejestrowanych nadal widzę - i z poziomu zarejestrowanego i niezarejestrowanego. |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-11-2009, 15:29
|
|
|
Zaraz, ja nie rozumiem. W tym przykładzie widać użytkownika zalogowanego (hakman4) i niezalogowanych (daisuke, qlicek). Nicki w obu przypadkach są wyświetlane w tym samym miejscu. Różnica jest taka, że hakman4 może mieć awatar zamiast "domyślnego" obrazka jenota, a po najechaniu na jego nick widać, że jest to link prowadzący do profilu użytkownika. Jeśli pod jakąś przeglądarką to się inaczej wyświetla, prosimy o informacje - o jaką chodzi? Może są jakieś błędy w wyświetlaniu? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 22-11-2009, 15:32
|
|
|
Yumegari napisał/a: | http://i575.photobucket.com/albums/ss195/Yumegari_/blad.jpg
Avatarki dziwnie się wyświetlają, zasłaniając pierwsze wyrazy komentarzy. IE7 |
Wiedziałem, że ktoś to wskaże :) Problem jest znany, pracujemy nad tym. |
|
|
|
|
|
THeMooN
Gość
|
Wysłany: 22-11-2009, 15:39
|
|
|
Firefox 3.5.5 to z poziomu osoby niezalogowanej wygląda tak:
|
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 22-11-2009, 15:43
|
|
|
Twoja przeglądarka błędnie wyświetla stronę z użyciem starych plików. Odśwież, powinno pomóc. |
|
|
|
|
|
THeMooN
Gość
|
Wysłany: 22-11-2009, 15:45
|
|
|
Pomogło... usunę jeszcze cookies i zobaczę czy problem nadal występuje. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|