Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sylwester Forumowy... |
Wersja do druku |
Raul
|
Wysłany: 16-12-2005, 10:08
|
|
|
Pytanie do Mai, IKi i Ysena (nie pamietam czy ktos jeszcze idzie na te Wampiry).
Bylibyscie bardzo zli gdybym nie poszedl? Ostatnie wydarzenia spowodowaly, ze nie za bardzo mam ochote, a moge sie do dzis zdecydowac. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-12-2005, 15:27
|
|
|
Ał ał... Nie wiem czy Daer nie odebrał już biletów. Ale spróbujemy, może się da oddać |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 16-12-2005, 15:53
|
|
|
Spokojnie, rozmawialem z Inai na temat biletow :) Zreszta zdecydowalem, ze jednak pojde. Na pewno bedzie milo spedzic czas w Waszym towarzystwie :) |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-12-2005, 16:36
|
|
|
A jakby ktoś zmienił zdanie, to najwyżej ja się jednak skuszę, więc nic się nie zmarnuje :) |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-12-2005, 19:29
|
|
|
Aha, takie małe ogłoszenie, na wypadek jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości: żadnego hiphopu. Nie obchodzi mnie, co kto myśli na ten temat, ja (i chyba sporo innych osób) tego typu dźwięków nie trawię, doprowadzają mnie do szału i powodują autentyczny ból głowy. Nie życzę sobie mieć z nimi do czynienia w miejscu i czasie, gdzie mam zamiar się dobrze bawić (względnie dyskutować o czymś wymagającym minimalnego skupienia umysłu). |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Kielon
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-12-2005, 19:39
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Aha, takie małe ogłoszenie, na wypadek jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości: żadnego hiphopu. Nie obchodzi mnie, co kto myśli na ten temat, ja (i chyba sporo innych osób) tego typu dźwięków nie trawię, doprowadzają mnie do szału i powodują autentyczny ból głowy. Nie życzę sobie mieć z nimi do czynienia w miejscu i czasie, gdzie mam zamiar się dobrze bawić (względnie dyskutować o czymś wymagającym minimalnego skupienia umysłu). |
Jeśli dobrze zrozumiałem to chyba do mnie jest, co? Wystarczyło napisac PW ale jak chcesz. Luzik, nie mam zamiaru nikogo zmuszac, czy cos takiego. Zero hiphopu:)
Czy jeszcze czegos mam nie brac? |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 16-12-2005, 19:54
|
|
|
Nie tylko, nie mam pojęcia czego słucha każdy kto ma zamiar przyjść. Więcej grzechów nie pamiętam. |
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 16-12-2005, 21:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-12-2005, 20:08
|
|
|
a Może Disco Polo :P |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-12-2005, 20:50
|
|
|
Jejku, Ysen, spokojnie... Przecież i tak wychodzi w praniu, na co mamy ochotę :)
Natomiast faktycznie jakąś muzykę warto wziąć (bo nie wiem, na ile zaopatrzone będą w nią laptopy). Przypuszczam, że z wyjatkiem przypadków zupełnie ekstremalnych wszystko się może przydać - włącznie z jakąś rąbanką do tańczenia :)
(chociaż ktoś tu się walcem odgrażał... brrr!) |
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-12-2005, 21:48
|
|
|
Dołączam się do prośby Ysena...błagam bez hiphopu.. i jeśli to już nie zbyt wiele, to jeszcze bez tehno... |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 16-12-2005, 22:03
|
|
|
Cytat: | Przecież i tak wychodzi w praniu, na co mamy ochotę :) |
W tym jednym przypadku po prostu wiem, co wyjdzie w praniu. A co do muzyki to ja będę raczej nieźle zaopatrzony, tyle, że nie każdemu mogą moje gusty podejść;>. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-12-2005, 22:40
|
|
|
Chór Armii Czerwonej? A poważnie: nie demonizuj, bo jak teraz zaczniemy wyliczać, kto czego nie lubi, to wyjdzie, że niczego włączyć nie można, bo ja np. nieszczególnie kocham gusta muzyczne większości Tanukowej redakcji (tak, wiecie, o czym mowa). Najbezpieczniejsze są pewnie OSTy z anime, tylko trzeba by sobie jakieś mixy przyszykować - podejrzewam nawet, że totem pewnie takie ma. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-12-2005, 22:49
|
|
|
Chór Armii Czerwonej jak najbardziej. Mają świetne głosy, znakomitą technikę i piękne utwory.
;-p |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Kielon
|
Wysłany: 17-12-2005, 00:38
|
|
|
Avellana napisał/a: | A poważnie: nie demonizuj, bo jak teraz zaczniemy wyliczać, kto czego nie lubi, to wyjdzie, że niczego włączyć nie można, bo ja np. nieszczególnie kocham gusta muzyczne większości Tanukowej redakcji (tak, wiecie, o czym mowa). |
No i o to chodzi, dobry hip hop nie jest zły:) |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 17-12-2005, 10:35
|
|
|
Cytat: | No i o to chodzi, dobry hip hop nie jest zły:) |
Kłóciłbym się...
Nie mniej jednak: powiedzmy sobie szczerze - pewnie i tak połowa osób weźmie jakieś hermetyczne utwory, których nikt normalny nie słucha - Ysen czerwonoarmistów (ten człowiek ma hymn związku radzieckiego jako melodyjkę w komórce) albo celtów (gorzej), Ave country, Serika yattamana.
Do szczęścia brakować nam będzie chyba tylko Międzynarodówki Komunistycznej. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|