FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 25, 26, 27  Następny
  Sylwester Forumowy...
Wersja do druku
Irian Płeć:Kobieta

Status: offline

Grupy:
WIP
PostWysłany: 17-12-2005, 20:58   

Varda, nie mam przejściówki - ściągnęłam schemat, ale jestem za leniwa, żeby się z tym przejść do kumpla elektronika, a sama sobie nie złożę... _^_'

Sm00k
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 17-12-2005, 21:28   

\Bogom niech będą dzięki =="

A na marginesie, mogę Eurobeatu przytachać w zębach nieco. Dla skaczących po matach coś miłego, hy hy...
Powrót do góry
Kocic Płeć:Kobieta

PostWysłany: 17-12-2005, 21:36   

Ja tam lubię ostrego rocka, a Nightwisha wprost uwielbiam... doprawdy nie mam pojęcia, kto słyszy w Nightwishu piłę motorową, bo jako żywo ja nie słyszę, a słuch mam niczego sobie...

K.

Numer Gadu-Gadu
2477683
IT. Płeć:Kobieta
Ukochana żona orka

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-12-2005, 03:36   

Air TV 13 odcinków + 2 specjalne. Własnie toto ściagam i raczej mi się w najblizszym czasie nie sciągnie. A podobno niezłe.
St Luminus Mission High School 13 odcinków. Cóż to to jest? Jakieś coś ze szkolą w tle czy jakaś szkoła z czymś w tle?
Resztę widziałam. Za wyjatkiem tego Shinchan-The Adult Empire Strikes Back nieszczesnego. Ale wiem co to to jest i się cieszę...

Po prostu Nightwisha byle nie za dużo... Naprawde nieznosze tego typu muzyki... Ani piszczacych nastolatek. Ani zawodzacych bab. Ani ryczacych facetow. Ani ZA ostych solówek na świętym instrumencie którym jest gitara w praktycznie każdej postaci...
Komuś OST z WR nie odpowiadał?

[A swoją drogą to żeby uniknać nieporozumień każdy powinien przywieźć wlasny odtważaczek MP3 i sobie się angstować osobiscie tym co lubi. Uprosciloby to sprawę niewspółmiernie... ^_^'V]

Te Im ilne ke aono

Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.

Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
9838391
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 18-12-2005, 11:52   

Wbrew pozorom nie każdy posiada własny odtwarzaczek mp3...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
IT. Płeć:Kobieta
Ukochana żona orka

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-12-2005, 12:22   

Kat ja sama nie posiadam odtważaczka MP3 i dlatego tak rzebram o brak Nigtwisha w repertuaże. Jak bym miala to bym się serio angstowała czymś fajnym w samotności zamiast się tu płaszczyć.

Te Im ilne ke aono

Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.

Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
9838391
Szaman Fetyszy Płeć:Mężczyzna
Epic One

PostWysłany: 18-12-2005, 13:10   

IT. napisał/a:

Po prostu Nightwisha byle nie za dużo... Naprawde nieznosze tego typu muzyki... Ani piszczacych nastolatek. Ani zawodzacych bab. Ani ryczacych facetow. Ani ZA ostych solówek na świętym instrumencie którym jest gitara w praktycznie każdej postaci...

To Scorpions, Europe czy Deep Purple można puścić :D. Wokaliści nie ryczą (zwłaszcza Klaus Meine - ma facet głos :P), a solówki są mniej ostre niż u Blind Guardian czy Rammstein. Poza tym jest jeszcze lekki polski rock jak Perfect, Lady Pank czy Budka Suflera. Ale spokojnie, nie będę przecież cały czas zamęczał towarzystwa muzyką którą słuchałem w liceum :D. Zawsze dla odmiany można puścić Akademię Pana Kleksa XD.

A na serio pewnie się skończy na Blindach, Nightwishu i Przerażającej Składance Xenipha (posłuchajcie o ile pamięć mnie nie myli pierwszych pięciu utworów to się dowiecie czemu :P). No, pewnie też parę osób z ciekawości posłucha Chóru Armii Czerwonej :P.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2277120
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 18-12-2005, 13:28   

Taki maly komentarz na boku... Jak tak sobie czytam, jaka muzyka bedzie puszczana podczas zjazdu, a jaka kategorycznie nie, co lubicie, a czego absolutnie sobie nie zyczycie slyszec... to przypomina mi sie rozmowa ze znajoma odnosnie jej imprezy urodzinowej, na ktora ostatecznie nie zaprosila tylu znajomych, ilu chciala. Dlaczego? Bo 1 nie lubi sie z 2, a 3 nie lubi sie z 4 i aaaaabsolutnie nie moga przebywac razem w tym samym pomieszczeniu bez grzmotow, blyskow, wyladowan, demolowania sprzetow etc. ;)
Zaczelysmy sie w koncu smiac z tej paranoicznej sytuacji i stwierdzilysmy, ze nastepnym razem kazdy zajmie jeden pokoj w jej domku, nie bedzie sie z niego ruszal na krok, a pozostali goscie beda po prostu wpadac do kazdego z nich, pogadaja sobie, przejda dalej, do nastepnego pokoju, znowu pogadaja... ;)
Moze wlasnie to jest pomysl? ;p

Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 18-12-2005, 13:37   

Ale wiesz, na zjazdach forumowych i tak zwykle wszyscy siedzą i gadają, a muzyka sobie może nawet gdzieś tam leci w tle i mało kto na nią zwraca uwagę, chyba, że naprawdę głośno się ją puści ;)
Albo... Chyba, że ktoś złapie głupawkę, włączy coś wybitnie fazowego i zacznie to śpiewać... @__@
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 18-12-2005, 13:42   

Wiem ;) Ale nie moglam sie powstrzymac od tego komentarza ;)

...albo tanczyc! Np. nasladujac uklad choreograficzny z openingu do Kodochy... lub do pioseneczki "Mickey Mouse" z programu tv z Gacktem ;) Aaaalbo... :)

GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 18-12-2005, 13:53   

Cytat:
albo tanczyc! Np. nasladujac uklad choreograficzny z openingu do Kodochy... lub do pioseneczki "Mickey Mouse" z programu tv z Gacktem ;) Aaaalbo... :)

Aaalboo... synchroniczny taniec z teledysku do 'One Day, One Dream' z Inuyashy...

Grupy:
WIP
PostWysłany: 18-12-2005, 14:31   

Albo Tropicana z Jungle... :D

Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 18-12-2005, 15:10   

A ja właśnie odkryłam, że Egao nie jest wcale takie trudne, w związku z tym dołączyłam je do reperturau. A jak mnie bardzo sfazujecie, to będę śpiewać piosenki harcerskie i różne inne Papuasy.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Kielon Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-12-2005, 15:21   

IT. napisał/a:
A swoją drogą to żeby uniknać nieporozumień każdy powinien przywieźć wlasny odtważaczek MP3 i sobie się angstować osobiscie tym co lubi.

Słoneczko, co to był by za zjazd jakby każdy załozył słuchawki i słuchał swojego mp3? To chyba lepiej siedziec w domu. Nie?

IT. napisał/a:
Air TV 13 odcinków + 2 specjalne. Własnie toto ściagam i raczej mi się w najblizszym czasie nie sciągnie. A podobno niezłe.
St Luminus Mission High School 13 odcinków. Cóż to to jest? Jakieś coś ze szkolą w tle czy jakaś szkoła z czymś w tle?

Air jest całkiem fajny. Fajowy jest też Air OST. Co do St Luminus Mission High School to znalzłem przez przypadek. Na animesuki akurat tego dnia było napisane, że seria skończona i ściągnołem. To jest z gatunku "mistery" Z każdym odcinkiem dzieją sie coraz dziwniejsze akcje. Dobrze, że na końcu jest wytłumaczone o co chodzi. A historia? Babcia wezwała swojego wnuczka do siebie i uczyniła go przewodniczącym samorządu szkoły(bo tak sobie jego dziadek życzył), dodajmy że szkoła tylko dla dziewczyn:D Oglądałem to z zainteresowaniem, w każdym odcinku coś sie dzieje, ale nie jest to jakieś wybitne dzieło.
Jak chcesz to ci moge obie serie wypalic, tylko napisz czy masz czytnik DVD bo to razem jest ponad 4GB, i ze zwykłymi CD bedzie troche zabawy.

Varda napisał/a:
...albo tanczyc! Np. nasladujac uklad choreograficzny z openingu do Kodochy... lub do pioseneczki "Mickey Mouse" z programu tv z Gacktem ;) Aaaalbo... :)

GoNik napisał/a:
Aaalboo... synchroniczny taniec z teledysku do 'One Day, One Dream' z Inuyashy...

Irian Baratai napisał/a:
Albo Tropicana z Jungle... :D

Mai_chan napisał/a:
A ja właśnie odkryłam, że Egao nie jest wcale takie trudne, w związku z tym dołączyłam je do reperturau. A jak mnie bardzo sfazujecie, to będę śpiewać piosenki harcerskie i różne inne Papuasy.

Zapowiada się balet z masą atrakcji:D Oj bedzie wesoło, jak jeszcze ja sie włącze do tego z moimi hip hopowymi kawałkami:D

Ostatnio zmieniony przez Kielon dnia 18-12-2005, 18:02, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7345867
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 18-12-2005, 17:49   

Cytat:
Do szczęścia brakować nam będzie chyba tylko Międzynarodówki Komunistycznej

Mam;>, zainteresowanym mogę puścić:P. Z tym, że przypominam co było na zjeździe - słuchaliśmy w sumie dwóch składanek Xenipha i tyle. Tym razem też pewnie nie za wiele tego słuchania będzie. Chyba, że ktoś właśnie złapie fazę.

Cytat:
Ale mate mozna tez do PC podpiac, potrzebna tylko przelaczka.

A da się pod laptop?

Kielon napisał/a:

czy przyniesc jakies anime?

Wiesz, grupowe oglądanie już przerabialiśmy i to był ZŁY pomysł. Poza tym, jeśli przez całe dziesięć dni zjazdu (kiedy ja byłem) obejrzeliśmy jedną 13-odc. serię plus może z 10 odcinków innych serii, to w ciągu pięciu dni nie zanosi się na wiele, a już mamy zaplanowane sesje Genshikena (Bambosh się upiera), Saikano (jeśli to jest w połowie tak śmieszne jak Elfen Lied, to zapowiada się fajna zabawa), Ringów (Maieczka i Inai chcą) i Battle Royale (j./w.). Co prawda będzie raczej więcej laptopów, mimo to nie nastawiałbym się za bardzo.

Cytat:
jak jeszcze ja sie włącze do tego z moimi hip hopowymi kawałkami:D

Ja jednak dalej proszę, by tego nie było. Nic nie poradzę, że nie trawię. Jak ktoś chce słuchać niech się zaopatrzy w słuchawki. Mogę spokojnie słuchać country, Ramsteina, czy czego tam chcecie, ale od hh dostaję drgawek.

Cytat:
Chór Armii Czerwonej? Ysen weź to! Już dawno chciałam tego posłuchać! I jak masz więcej takiej muzy to też się podziel!

Da się zrobić. Jeśli tylko mnie lub laptopowi nic się nie stanie, będę mógł zaprezentować całą socjalistyczną składankę;>.

Strona 16 z 27 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 25, 26, 27  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi