Sylwester Forumowy... |
Wersja do druku |
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 03-01-2006, 17:59
|
|
|
Zboczeńców, dobrze powiedziane Katuś XD
Obejrzała zdjęcia i się cieszy, ale jest zawiedziona, bo nie może otworzyć filmiku >.<! |
|
|
|
|
|
Inai
Gość
|
Wysłany: 03-01-2006, 18:12
|
|
|
przerób na .avi i pusc czymkolwiek :P mi zadzialalo, choc jest tylko dźwięk XDDDDDDDD ale dzwiek jest wystarczajaco fazowy XDDDD |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-01-2006, 18:39
|
|
|
Filmik się Quick Time'em otwiera, na nim działa i obraz, i dźwięk. Nuff, nuff :) |
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-01-2006, 19:18
|
|
|
Serika napisał/a: | No tak, do czego to dochodzi, żeby na przyzwoitym forum dyskutować o nogach moderatorki... _^_ |
Cóż mogę powiedzieć.... :-D |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-01-2006, 22:47
|
|
|
Serika napisał/a: | No tak, do czego to dochodzi, żeby na przyzwoitym forum dyskutować o nogach moderatorki... _^_
|
>D
Gratuluję sylwka. Szczęśliwego Nowego roku, trochę spóźnione, lecz dopiero dziś dotarłem do domu.
I podzielcie się zdjęciami. Usychamy z tęsknoty. |
|
|
|
|
|
Kocic
|
Wysłany: 03-01-2006, 23:58
|
|
|
Pomroszę linka ze zdjęciami (choć na priva)...
Mrauuu....
Mrauuuu....
Faktem jest, że z mężczyzn w tańcu zdecydowanie najlepiej sprawiał się totem, za co jestem mu dozgonnie wdzięczna.
K. |
_________________ Kocicem jestem i nic co kocie nie jest mi obce. |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-01-2006, 01:35
|
|
|
Ja też poproszę linka! Przepraszam za sklerozę (a jeszcze rano rozmawiałam z Seri o płaceniu _^_' tylko potem nagle się wszyscy zaczęli spieszyć i mi z łepetyny wyleciało... Jutro skaczę na pocztę.) i niezmiernie żałuję, że ominęły mnie tańce. T_T |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 04-01-2006, 15:37
|
|
|
Propozycja dla wszystkich, którzy zdjęć nie dostali: zgłaszać się na priva albo na GG po link. Bo jednak część osób stawia niejaki opór przeciwko ujawnieniu ich fizjonomii i należy to uszanować. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-01-2006, 16:27
|
|
|
Yyyy tam jakby sie było czwego wstydzić |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-01-2006, 17:20
|
|
|
Eltanin napisał/a: | Serika napisał/a:
No tak, do czego to dochodzi, żeby na przyzwoitym forum dyskutować o nogach moderatorki... _^_
Cóż mogę powiedzieć.... :-D
|
na ten przyklad zrobic damie komplement :D |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-01-2006, 21:04
|
|
|
Taa... Tensknota... Już za wami tęsknię wy sekciaże-alkocholicy! Kiedy następny zjazd!?
Zdjęć nie mam jak wziąść... I nie rozpakowują mi się... I chyba będę płakać...
Seriś... a co jest nie tak z twoimi nogami? Masz jakieś wrzody albo co? Bo normalne damskie nogi to chyba każdy jeden bywalec forum w zyciu widział na zywo... Choćby u pokemonów na ulicy...
Kielon. Wież mi, to była inwestycja twojego życia. Już nigdy nie będziesz taki sam. I moja siostra jęczała ekstatycznie jak cię jej opisywałam więc... Uważaj.
To samo do Zega i trochę mniej, ale też do Daera. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Kielon
|
Wysłany: 04-01-2006, 23:57
|
|
|
IT. napisał/a: | Kielon. Wież mi, to była inwestycja twojego życia. Już nigdy nie będziesz taki sam. |
Zobaczymy. Miejmy nadzieję, że na lepsze.
IT. napisał/a: | I moja siostra jęczała ekstatycznie jak cię jej opisywałam więc... Uważaj. |
To coś pozytywnego to jęczenie ekstatyczne? Chyba nic związanego z ekstazą? Jaka siostra? |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 05-01-2006, 13:10
|
|
|
Kielon napisał/a: | Chyba nic związanego z ekstazą? |
Ekstaza:
1) Narkotyk sprzedawany w tabletkach.
2) Stan skrajnej rozkoszy, który można wywołać bez narkotyków (zob. ekstaza seksualna). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Kielon
|
Wysłany: 05-01-2006, 17:37
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Ekstaza:
1) Narkotyk sprzedawany w tabletkach. |
Ta no co ty nie powiesz? To może pochwalisz się jeszcze gdzie to można dostac i za ile.
A tak na serio to czy ten temat nie jest tematem zakazanym na forum? Bo jak doberze pamiętam to jak ostatnio cos o tym wspomniałem to Ysengrinn praktycznie z miejsca ocenzurował mojego posta podając za uzasadnienie:
Trzecia poprawka:
Uwagi lub elementy graficzne, które mogą się komuś wydać dyskryminujące lub obraźliwe, są w najoczywistszy sposób niedopuszczalne. Jednak pamiętajmy o tym, że pisanie o pewnych sprawach, nawet ironiczne lub "w cudzysłowie" może być przez kogoś źle odebrane. Dlatego tematy uznane za nazbyt kontrowersyjne mogą być zamykane, bez wnikania w "prawdziwe intencje" ich autora.
Uwaga: dotyczy to także szpanowania (prawdziwego lub nie) znajomością i umiejętnością wykorzystania wszelkiego rodzaju używek typu narkotyki - zarówno twarde, jak i miękkie. Takie posty będą wyrzucane w najkrótszym możliwym czasie:D |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-01-2006, 21:58
|
|
|
<sniifff> <głośniej sniifff>
Czeeemu mnie tam z wami nie było? Czeeemu?! I jeszcze IT mi z ostatecznym szczęściem w głosie opowiadała co się działo. I Reda przez telefon slyszałam... <łeeee!>
Tak w ogóle: oddajcie mi moją IT! Wy szuje, co żeście z nią zrobili?! Łazi po domu, przytula się częściej niż zwykle i jęczy mi 'ja chce Tanuki'. Podmieniliście mi ją! Oddajcie tą prawdziwą! |
|
|
|