Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sylwester Forumowy... |
Wersja do druku |
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 20-10-2005, 14:43
|
|
|
Z wielkim bólem zawiadamiam, że mnie jednak nie będzie. Zgody na wyjazd sylwestrowy nie otrzymałam, mimo iż przez całer dwa dni walczyłam. Ech... tak na marginesie dodam, że okropnie żałuję, bo chciałam WRESZCIE gdzieś z wami pojechac. Trudno. Zdziałałam tyle, że *ewentualnie* będę mogła się gdzieś wyrwać na wakacjach (o ile dożyjemy do wakacji), co jak dla mnie jest marnym pocieszeniem.
Niemniej jednak na mnie nie liczcie. T_T |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-10-2005, 14:46
|
|
|
No i dalej widać, że kwestia "zjazdu założycielskiego" w sylwestra jest wątpliwa. Bo albo ludzie chcą na sylwestra być z kimś innym niż znajomi z forum (to nie obraza, to stwierdzenie faktu), albo rodzice na "niewątpliwie zakrapianą imprezę" nie mają ochoty puszczać... Ja myślę, że zobaczymy: jak lista pozwoli, to zrobi się zebranie założycielskie w przed sylwestrem, jak nie - to będziemy kombinować. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 20-10-2005, 15:31
|
|
|
Jeśli te osoby które już stwierdziły, że jadą (acz kilka nie wyklucza, że to się może zmienić) faktycznie przyjadą, to i tak mamy z 16 osób łącznie z Warszawą, więc spokojna głowa;). A jeszcze czekam na odpowiedź kilku sztuk...
Yumegari napisał/a: | Zdziałałam tyle, że *ewentualnie* będę mogła się gdzieś wyrwać na wakacjac |
Trzymamy za słowo;).
Raul napisał/a: | Prawdopodobnie bylbym od czwartku do soboty rano |
OK. Jakbyś nie miał nic przeciwko mógłbyś mieć wspólny nocleg z kimś z Warszawy, w sensie on by nocował w internacie gdy Ciebie by nie było. Co Ty na to (kombinuję, ale nie chce mi się za bardzo bawić w robienie listy tego kto i w jakie dni będzie a kto nie)? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-10-2005, 20:08
|
|
|
Ja pojechać chcę dziko, ale mamy temat spędzania sylwestra i okolic dość różne zdania w naszej podstawowej komórce społeczeństwa, więc nie wiem, jak to się skończy... Pertraktuję. :> |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-10-2005, 16:32
|
|
|
Pozwolenie mam ale nagle zaczeły mnożyć się warunki czyli jak GoNik nie pojedzie to pewnie będę musiała stawać na głowie ale rodzice mnie kochają i mi pozwolą. Zwłaszcza jak dam im DOKŁADNĄ LOKALIZACJĘ Z MAPKĄ JAK TRAFIĆ I JAKIM OFICJALNYM NUMEREM TELEFONU.
Wiem jak to brzmi ale to naprawde będzie dla mnie potężna karta przetargowa więc... Niech jakiś się znajdzie?
Po której stronie Wawy jest Piaseczno? Bliżej na wschód czy na zachód? Na jakiej stacji się wysiada?
Muszę podać dokładną ilczbę dni na które mogę być?
Ogułem szansa 95% plusminus 10% za niepewność czy wtedy są ferie.
I czy ktoś będzie na stacji? Mam potężną zdolność do gubienia się nawet w parku i tonięcia w głębinach na mokrym chodniku więc jak nikogo na stacji nie będzie to się raczej nie wybiorę. Bo się zgubię i mój szkielet znajdą po roku.
Albo gdyby kto na forum podał numer na komórkę na który można by się dowiedzieć szczegułów lokalizacji w przypadku braku przewodnika.
[Co to znaczy Deus Vult?] |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 21-10-2005, 18:24
|
|
|
IT. napisał/a: | plusminus 10% za niepewność czy wtedy są ferie. |
Zawsze byly. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 21-10-2005, 19:54
|
|
|
Cytat: | OFICJALNYM NUMEREM TELEFONU.
|
Do nas, czy do dyrektorka?
Cytat: | Muszę podać dokładną ilczbę dni na które mogę być? |
Przydałoby się.
Cytat: | [Co to znaczy Deus Vult?] |
Bóg tak chce. Krzyczeli tak krzyżowcy, wydawało im się bowiem, że wiedzą, czego chce Bóg. Musisz ich jednak zrozumieć, oni dużo pili i się głodzili. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-10-2005, 07:39
|
|
|
Uchhh.... wreszcie po tygodniu udało mi się mieć net. A i to w szkole siedzę nie w domu =='
Ogólne konkluzje co do wyjazdu: bardzo podobne jak u IT.
Prawdopodobieństwo przyjazdu: 50% [sylwester z klasą?] +- 10% na przekonanie rodziców.
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-10-2005, 10:50
|
|
|
Na całość prawdopodobnie. Na 99% prawdopodobnie wyjmując nieprzewidziane zdażenia losowe typu jaki zgon albo pogrzeb, albo, albo, albo...
Numer najlepiej i do was i do placówki w której kwatera. Ale chyba lepeiej do was bo w placówce mogą nic nie wiedzieć o moim istnieniu więc jak co to tylko się większy burdel narobi...
[Jak ja sestem głodna to myślę o pierniczkach a oni o tym czego chce bóg? Oj świry, świry...] |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 22-10-2005, 11:23
|
|
|
Przykro mi Ysen ale nie moge nic powiedziec na pewno. Za wczesnie na plany urlopowe. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 23-10-2005, 09:06
|
|
|
tradycyjnie:
RAZ: jesli rozkład PKP się nie zmieni, to w Warszawie będę ok godziny 12.12 28 grudnia.
DWA: Z racji tego, że pośpiech przejeżdża przez Łódź mogę złapać Maieczkę z sobą :)
1 stycznia musiałabym wracać :/ |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-10-2005, 09:11
|
|
|
Co do DWA:
Ja będę prawie na sto procent. Prawie na sto procent na całości.
Irin - Ty chyba też chciałaś jechać. Jeżeli tak, skontaktuj się ze mną. Ja mam wprawę w robieniu dobrego wrażenia, z racji doświadczeń harcerskich. Plus znam towarzystwo, w tym IKę, mogę zaświadczyć, że w pociągu będzie Osoba Wielce Odpowiedzialna (pardon, my french) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 23-10-2005, 11:53
|
|
|
Chciałam się z Tobą skontaktować, ale znów - "wiadomość niedostarczona"... A na bh raczej nie będę miała wstępu do najbliższego piątku =.="
A o pomoc w Ostatecznym Przekonaniu Rodzicieli i tak Cię chciałam poprosić <pretty smile>
I co do transportu - mnie tatuś odtransportuje(jak już dostanę oficjalną zgodę - nieoficjalną już mam, więc też jadę niemal na 100%), mogłabyś się z nami zabrać. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 23-10-2005, 23:58
|
|
|
Raul - podobno miałeś pytać u siebie na Kasumi. Jeśli tak i jeśli był pozytywny odzew, to ilu dodatkowych się możemy spodziewać?
Crack - potwierdź proszę, czy będziesz na zjeździe (może już to zrobiłeś, ale w takim razie zapomniałem...).
Gonik - plizz trochę dokładniejsze informacje...
Cytat: | Oj świry, świry...
|
Zdecydowanie. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-10-2005, 07:49
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Gonik - plizz trochę dokładniejsze informacje... |
Dokładniejsze? Jak klasa robi sylwestra to zostaję z nimi, jak nie robi to jadę do was. Dokładniej się nie da, choćby się skręcać. Chyba, że pomęczę ich w najbliższym czasie.
Licz mnie jako 3/4 miejscówki. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|