Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd wakacyjny - 2007 |
Wersja do druku |
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-07-2007, 19:24
|
|
|
Crack napisał/a: | tilk napisał/a: | Do właścicieli laptopów - proszę przywieźć myszki! Giercowanie bez myszek mija się z celem:) |
Wiesz, Maieczka jest w stanie ci udowodnić że da się grać bez :) |
W Unreala?!? |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-07-2007, 19:32
|
|
|
Grała w RTSa, sądzę że w Unrealu ostatnia by nie była. Po miesiącu z touchpadem można nawet uznać go za wygodnego w obsłudze :)
Ysen, Windows XP, dobrze pamiętam? |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-07-2007, 20:02
|
|
|
Tilk - da radę. Ja grałem samą klawiaturą, przesiadłem sie do Unreala wprost z Dooma II i Duke Nukem 3D... :P |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-07-2007, 22:14
|
|
|
Zdrajca życzy wszystkim miłej zabawy ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 26-07-2007, 22:23
|
|
|
tilk napisał/a: | Inai Nerse napisał/a: | Pytań nie mam, zgłaszam tylko, że mam matę z 8-ma strzałkami i mogę ją zabrać ^_- zwłaszcza, że jadę samochodem. |
Bierz. Zrobi się stanowisko dwuosobowe, albo doubla - choć na doublu jeszcze nie próbowałem... |
*wystawia mate do rzeczy do zabrania* tez jeszcze nie probowalam doubla... tylko ze dosc czesto jest problem z podlaczeniem dwoch rownoczesnie, nastaw sie na to |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-07-2007, 10:52
|
|
|
Biorę ze sobą komplet X-Menów, Spider Manów i Mega Marveli. Nie wiem, czy ktoś poza Alircią będzie tym zainteresowany, ale zawsze... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-07-2007, 13:27
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Biorę ze sobą komplet X-Menów, Spider Manów i Mega Marveli. |
Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk!!! *______*
Enyłej - istnieje cholernie duża szansa, że w sobotę przyjedzie tylko część moich gratów, a Maieczka jako taka dojedzie w okolicach poniedziałku. Choróbsko trzyma ZA mocno ==' |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-07-2007, 16:10
|
|
|
Yaay! Daer mówi, że dostaniemy jakąś nieużywaną stołówkę, razem z kluczami i raczej będziemy w niej mogli siedzieć po nocach! Przedłużył też nam piąty domek do nocy z 3 na 4, tak że nie będzie z tym problemu.
BTW - przyjeżdża tam ktoś przed 14-stą? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 27-07-2007, 16:21
|
|
|
Ja raczej nie. Spodziewam się, że dotrę w okolicach 15-16, mimo, że "Mapa drogowa" twierdzi, że zajmie mi TYLKO 3 godziny dojechanie na miejsce... Jasne, akurat >_<
Tak więc raczej stawiam na popołudnie.
Edit:
garnek z pokrywką, porcja zupek na dwie/3 zupy, chleby krojone, smarowidło, dżem, pasztet. |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 27-07-2007, 17:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-07-2007, 17:02
|
|
|
Ja chciałam zameldować, że jestem zaopatrzona w:
płyn do naczyń, ścierki, ścierkę do podłogi, zmywaki, uniwersalne żarcie (meteriał na pomidorową, sos słodko kwaśny, pasztety itp) oraz dwa duże krojone chleby. Dla jdnej ekipy na początek. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-07-2007, 17:05
|
|
|
Jak trzeba, mogę być, ale jeśli nie, będę po 17. Trochę jedzenia ze sobą też wezmę.
Wie ktoś, jak tam jest ze sklepami? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 27-07-2007, 17:20
|
|
|
Nie trzeba, pytam, bo DaerInai już tam są i w razie czego mogą pokierować na miejsce przez komórkę.
Sklep jest w zasięgu 300 metrów.
LYSTA WAKACYJNA 2007.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 61 raz(y) 7,55 KB |
|
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 11-08-2007, 21:27
|
|
|
Raport pozjazdowy:
1. Soczewka jest w zasadzie idealnym miejscem na zjazdy liczące powyżej 25 osób, jedyną jej wadą jest raczej lichy stan domków i wszelkiego sprzętu - istnieje po prostu obawa, że za rok to będzie wyglądać jeszcze gorzej. Jeśli zaś faktycznie się zdecydujemy to wypadałoby zamówić wcześniej i najlepiej domki o numerach 10, 8 i 7 - są blisko siebie, a zachrzanianie z położonej na samym końcu ośrodka 15-stki było mocno upierdliwe.
2. Po rozliczeniu zostało 340 zł na plus. Jednogłośnie zdecydowano przeznaczyć je na sylwestra.
3. Moja plugawa, interesowna i materialistyczna dusza załkała na widok GÓRY żarcia, która po nas została. Stanowczo musimy w przyszłości zracjonalizować żywienie - albo dogadywać się, albo darować sobie przywożenie zapasów na dłużej niż 3 dni i kupowanie na miejscu. 5 paczek cukru na domek - ludzie, bez jaj!
4. Było wybitnie burżujsko - absurdalnie wielka sala, 7 laptopów, 3 samochody, 2 maty DDR, singstar, konsola, telewizor, rzutnik i sprzątająco-gotujący wiewiór instant. Co prawda nieco kontrastowało to z klapniętymi łóżkami i nieszczelnymi spłuczkami.
5. Łyżka dziegciu - obawiam się, że gdyby więcej i dłużej padało to chyba wszystkich by trafił szlag. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-08-2007, 12:34
|
|
|
Co do Soczewki - wiem, że moja opinia zawsze będzie skrzywiona wybitnie korzystnym położeniem onego ośrodka, ale zgadzam się z Ysenem. Co do domków - moje doświadczenia z takimi przemawiają summa summarum na ich korzyść, poza tym Almatur nie był jednym ośrodkiem w okolicy.
Deszcz na szczęście nie utrudniał życia, a dzięki sali było gdzie szaleć. Domki nie były takie małe (widziałem sporo mniejszych), była ciepła woda, naczynia, lodówki, kuchenki, czajniki, prysznice, ubikacje.
Czego mi brakowało, to sensowna plaża i sprzęt pływający. |
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 12-08-2007, 19:00
|
|
|
CYTATY
Teraz się tylko zastanawiam co zrobić z osobami, które nie mają dostępu do tajnego, ani nie udzielają się na devie. Wysłać pmki? Wiadomości na padu? Olać? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|