Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd wakacyjny - 2007 |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-07-2007, 20:39
|
|
|
..a poza tym ja chcę być w domku z Maieczką! |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-07-2007, 23:02
|
|
|
Przykro mi, ale w ten sposób w drugim domku znalazłyby się osoby a) nowe b) mało kontaktowe c) nie biorące udziału w tej dyskusji. Byłoby to po prostu nie fair, zaprosiliśmy je. Ergo - IKa, Mai i Gonik w jednym domku, Serika i Miya - w drugim.
Maieczkę zastąpić może w pierwszym tygodniu Gonik - w drugim nie mam pojęcia kto. Jakkolwiek by nie było, w tej chwili liderzy domkowi nie są potrzebni - zaczną być od momentu pierwszej składki na żarcie.
I na bogów - współczuję, jeśli ktoś jest chory, zmęczony czy przybity, ale ja naprawdę nie chcę nikomu robić na złość i upraszam o humanitarne traktowanie. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-07-2007, 08:01
|
|
|
Co prawda śmierdzi mi to harcerstwem, ale skoro sobie tego życzysz, to ok.
Nie znam świetlicy wizualnie, ale ma ona ten jeden niewątpliwy urok, że grać w niej będzie można do późna, podczas gdy w domku zawsze może ktoś chcieć spać. |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 26-07-2007, 10:56
|
|
|
Ok... wszystko pięknie... ale zostaje jedno pytanie natury fizoloficznej...
Jak dojść do tego ośrodka... rozumiem że większość ma luksus dojechania autami, ale jest trochę plebsu dojeżdżającego PKSem. I nie mam zbytnio ochoty kluczyć godzinami w poszukiwaniu ośrodka. So, mapka anyone? Albo porządny opis dojścia? Chyba że będziemy ostatni i ktoś nas odbierze (dojeżdżamy o 16). |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 26-07-2007, 11:07
|
|
|
Bamb - to jest wieś, adres Soczewka 32. Wątpię, by nikt spotkany na miejscu nie umiał wskazać drogi do ośrodka, wątpię też, było to jakoś straszliwie daleko.
Skład domków na początek pierwszego tygodnia:
1. Ysen, Borek, Kropla, Crack, Xeniph
2. Tomek, Rathann, Tilk, Bambosh, (domek "rozrywkowy" - jeśli zdecydujemy się jednak urządzić w świetlicy, to tutaj można dorzucić Vodha lub fm_a, żeby było więcej miejsca w koedzie).
3. Koedukacyjny - Grisznak, Yuby, Vodh, fm_, (Kero)
4. Mai, Irin, Gonik, IKa, Momoko, (Chise)
5. Serika, Miyak, Inis, Dida, Moshi,
Grisznak napisał/a: | Co prawda śmierdzi mi to harcerstwem, ale skoro sobie tego życzysz, to ok. |
Domkoliderzy byliby całkowicie zbędni, gdyby tanuki potrafiły się sprawnie dogadywać w sprawie zakresu obowiązków. Z doświadczenia wiem, że nie potrafią, więc chcę wypróbować coś nowego - gostka który powie "och nie, rozlaliśmy mleko, idź po mopa, a ja pójdę po wiadro". Tak - to WSZYSTKO, czego od tej fuchy wymagam, i tak - mamy z tym problemy (zwłaszcza, jeśli nie wyłącznie, płeć estetycznie upośledzona). Co prawda mamy też Seriki, IKi i podobne, które samorzutnie wykonują robotę, gdy reszta się patrzy, ale nie uważam by było to specjalnie uczciwe. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-07-2007, 11:20
|
|
|
Do właścicieli laptopów - proszę przywieźć myszki! Giercowanie bez myszek mija się z celem:) |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-07-2007, 13:24
|
|
|
Dobra...
a) czemu "koedukacyjny?"
b) skoro Serika chce z Maieczką, to ja chce z moim pączkiem!
c) a tak serio - prosiłbym, aby jednak przyjąć ten układ z dobrodziejstwem inwentarza - Ysen się męczył, ustalał, kombinował. Źle nie jest, a wszelkie odstępstwa zaraz wywołają lawinę podobnych życzeń (patrz punkt b).
d) czy ktoś może przywieźć najnowszego HP?
e) wezmę moją kolekcję amv'ek, dodatkowo znalazłem na jednej z płyt czwarta kinówkę Saint Seiya, ktoś o to chyba prosił. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-07-2007, 13:29
|
|
|
Grisznak napisał/a: | d) czy ktoś może przywieźć najnowszego HP? |
Tak, IKa już zapowiedziała, że będzie mnie nim straszyć. (me uparcie czeka na tłumaczenie)
...i jakim pączkiem na bogów?
Grisz, a wziąłbyś komplet kinówek SS? Me by chętnie opukało... Wezmę FY dla ciebie do 13 tomu, dalej zaczyna się "drugi łuk", który jest 1. żałosny 2. nie mam całego. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-07-2007, 13:43
|
|
|
Cytat: | ...i jakim pączkiem na bogów? |
Moją Rosą Grisznensis en Bouton, naturalnie...czyli Miyaczkiem.
Mai, problem jest taki że ja to kasowałem po oglądaniu. Czwórka jakoś się uchowała, z tym, że będzie po włosku - albo spakajnaja, mogę tłumaczyć. Jak do niedzieli ściągnie mi się jeszcze któraś, to wezmę.
Ok, jak ktoś chce - ale muszę to wiedzieć, mogę wziąć Lady Oscar. Z tym, że to wielkie i ciężkie, więc nie chciałbym tego wozić po próżnicy. |
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 26-07-2007, 14:30
|
|
|
Grisznak napisał/a: | dodatkowo znalazłem na jednej z płyt czwarta kinówkę Saint Seiya, ktoś o to chyba prosił. |
<fanka> Prosił? Skoro już się zdradziłeś, że masz, to musisz wziąć! *__* </fanka>
Ja niestety nic ciekawego do zaoferowania nie mam, ale z tego co widzę, nie jest potrzebne, bym miała.
I mi się mój domek bardzo podoba. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 26-07-2007, 15:29
|
|
|
Ja biorę "Galerię Złamanych Piór" Kresa, oba sezony serialu i chyba wszystkie komiksy "WITCH", "Pom Poko" oraz trochę innych dziwnych rzeczy.
Cytat: | a) czemu "koedukacyjny?" |
Bo co prawda na razie tego nie widać, ale mam zamiar tam kierować również niewiasty.
Zaraz po tym, jak wyprowadzą się Vodh i fm_ i zlikwidujemy jeden domek (w zasadzie to nawet wcześniej, bo Kero przyjeżdża już 2.VIII; nie wiem kiedy przyjeżdża Yumegari). Nie, nie wiem co to ma wspólnego z edukacją, ale przyjęło się w języku, a "unisex" brzmi groźnie.
I dzięki za wsparcie... |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-07-2007, 15:42
|
|
|
Ysen, przecież wszyscy tam obecni to dorośli ludzie, nie ma się czego bać...Loliconu nie będzie.
I owszem, ordung musi być. Konwentowe doświadczenie podpowiada mi, że zawsze musi być jedna osoba, która trzyma całość za ryj. Sam zawsze do tego byłem zbyt sympatyczny,a le dobrze, gdy ktoś taki jest.
Witch?? OMFG...oglądaliśmy to ostatnio z siostrą w empiku...jak sama stwierdziła, to jest rzecz dla "innych". Acha, znalazłem 40 odcinków "Legend of Galactic Heroes" - jak kto lubi dobre wojenne SF, to powinno się spodobać. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-07-2007, 19:03
|
|
|
Skoro jadę samochodem to spakuję też swoje płyty, brat mnie chyba nie zabije za dwa tygodnie bez nich.
Do mniej uzdolnionych technicznie posiadaczy laptopów: będzie ktoś chciał reinstalację systemu?
tilk napisał/a: | Do właścicieli laptopów - proszę przywieźć myszki! Giercowanie bez myszek mija się z celem:) |
Wiesz, Maieczka jest w stanie ci udowodnić że da się grać bez :) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 26-07-2007, 19:13
|
|
|
Cytat: | Do mniej uzdolnionych technicznie posiadaczy laptopów: będzie ktoś chciał reinstalację systemu? |
Nie, ale przyda mi się Winda, bo chcę painta i kalkulator_^_. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-07-2007, 19:13
|
|
|
Ależ oczywiście, że jest w stanie udowodnić, zwłaszcza że jej myszka właśnie dogorywa i powinna zostać wymieniona w trybie ekspresowym.
I owszem, co najmniej jedna sztuka nie obraziłaby się za reinstalkę. I najlepiej krótki kurs "jak tego cholerstwa używać", bo w swoje samouctwo nie wierzę. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|