FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Następny
  Changeling: The Lost PBIRC
Wersja do druku
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 27-10-2012, 19:11   

Po ostatniej sesji powstały kolejne dwie miniatury, miejmy nadzieję, że alternative universe... Do gwiazdek moje, po gwiazdkach Vodha, tytuł roboczy "Fears".

--------

We lost.

The Gate was opening. Kelaina didn't want to describe what she saw earlier, when she sensed it for the first time. I can't blame her. Not now, staring at this... thing, crawling out of the Hedge. Witold screamed something in excitement. He still didn't know what he had summoned. Well, good for him. I don't think he even noticed spider legs ripping him in half.

I noticed the legs though. And not only them. The creature made of pure darkness stopped for a second, looking at us. I wonder what it thought about us, tiny, pityful things with no hope left. Or maybe it didn't pay attention to us at all. We were like ants in its path. We couldn't do anything. I was surprised that there are things more powerful than Fae. I thought Arkadia was hell. And now I was facing this... this... I don't know if I have a word that describes the Weaver.

My heart pounded and suddenly I had trouble breathing. Shivers ran through my whole body, cold sweat on my face... Millions of thoughts ran through my mind in a crazy amok, searching for some miracolous way of escape. God, I wanted to run away, I wanted to be as far from here as humanly possible. We all went through so much last time, I don't even remember when I got a good night rest. Fae, Tear of Arachne, mages... Oh God, how much I wanted to just hide and forget about all evils of the world... But under all this panic one thought was crystal clear.

"I'm going to die".

It took me maybe half of a heartbeat to understand this simple truth, although it seemed much longer. When it finally came to me though... I looked at the face of a creature more powerful than anything I encountered ever before. There was no way I could win this fight. But I was a Summer Courtier. How could I die without a fight? I closed my eyes for a second and imagined faces of all my friends. My hands were shaking, but I took Thorn out of sheath, my faithful Thorn, a gift from Genevieve. I recalled that I still have one more gift from her, even though Izual tried to taint it.

"My name is Robin of Summer Court" - I whispered and looked the Weaver in the eyes. And with my last heartbeat I found a good word to describe it.

A demon.

Victory.

Its sweet taste was the best thing he knew. The adrenaline, still pumping through his body... It was as if he was floating. Summer? Right now, at this very moment, he was the King of the World. As he ran towards the centre of the pentagram, flashes of the recent fight went through his head. The excitement when he realized that even with the mages' assistance, the Prince was still a very formidable foe. The anticipation of his opponent's next move. But most of all, the power of the Sun, the rays surrounding him, filling him, blazing through him... And the shriek of fear when the Prince realized he was done for, that this was the day he was supposed to die.

Then he thought of his brave little subjects. How far they've come, how quickly they've risen to become the true members of the Summer Court, ones the court could be really proud of. The sheer number of obstacles on their way was almost too much to imagine. But they've done it, time and time again. He wasn't worried, he knew they pulled it off, he just wanted to be there with them, celebrating their victory as well as his own.

The dark blue hair flashed in the doorway. Robin. She made him so proud. Such a fragile body containing such a pure and courageous heart. She was a shining example of what it really meant to be a member of the Summer Court. The hair, changing color from blue to fiery red. They must have just won.

"Hey, Robin, we..."

A splash. Warm blood gushing at him. Robin's blood. A black spike covered in her blood, impaling her for a briefest moment. Blood, running down the stairs, covering the walls with red, shiny drops.

He was speechless. He couldn't believe what he just witnessed. All the same, the instincts were still there, the sword was in his hand before he was able to so much as think about reaching for it. The horror of what was happening surrounded him, devoured him in an instant as he rushed in - bodies, blood everywhere, and the creature of pure darkness in the centre of it all. He tumbled in, dodged a lethal blow - he didn't even feel the tentacle ripping through his tigh. He slashed with all his strength. The sword and he became one - feeling as the sword sunk into the body of the creature made him scream in excitement. Wrath, vengeance, sorrow, fear - all melted into the fiercest rage.

"It can be wounded, so it can be killed!"

As the legs of the Weaver pierced through him, he experienced a moment of true clarity. He always knew this moment was coming. He knew what to do. He surrendered in his final thought. He knew, he never could have faced it and won, no one could. This was the end he had hoped for. In a battle, among comrades. A death fitting of a true warrior, sword in hand...

Hand on the floor, severed from his body, lying in a pool of blood right next to the broken horns of a deer... Lungs pierced by the legs of the monstrosity unleashed upon the world through their carelessness... He opened his mouth in a silent scream as he realized with pure horror, his mind still had time for one more thought. And that thought was not a thought he wanted to die with.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 27-10-2012, 22:07   

Khy... We're doomed! (jak zawsze)

To badzo przerażająca wizja... Mam nadzieję, że jednak albo nakopiemy Witoldowi, albo spadnie nam z nieba Mikhail z Dzwoneczkiem i rozwali imprezę, a nas zaprosi do onsenu na drinki...
I jesteście źli, cóż za depresyjne pomysły.

Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 23-01-2013, 20:48   

Przepraszam za post pod postem, ale kiedy zagramy Rybki, w cokolwiek? ;(

Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 23-01-2013, 23:33   

Piątek?

Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 24-01-2013, 00:00   

Mnie i Irian pasuje

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Koranona Płeć:Kobieta
Morning Glory

Grupy:
Syndykat
WOM
PostWysłany: 24-01-2013, 00:07   

Mnie nei ma wten weekend. Ani wogóle w najblizszy tydzień. I następny piątek. A vodh jest nieogarnietym farfoclem.

Numer Gadu-Gadu
408121
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 24-01-2013, 12:45   

Takoż pasuje, a skoro Nona nie może (sniff), to moglibyśmy zagrać w Changela, jeżeli "nieogarnięty farfocel Vodh" ma czas. ;D

Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 24-01-2013, 22:42   

Kto jest nieogarnięty ten jest, chciałaś to mogłaś napisać na forum ;p Piątek, changel, howgh.

Koranona Płeć:Kobieta
Morning Glory

Grupy:
Syndykat
WOM
PostWysłany: 24-01-2013, 22:51   

A kto powiedział, że jesteś nieogarnietym farfoclem w aspekcie organizowania sesji? :3
Ja w każdym razie tak nie napisałam, chyba tatku wyjmujesz zbyt pochopne wnioski. dunno skąd >D

Numer Gadu-Gadu
408121
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 26-01-2013, 01:20   

Sesja w przyszły piątek (1 lutego), jako że Nony nie ma, znowu Changel. Wszyscy zginiemy, a najbardziej Witold, któremu udało się wk*** do białej gorączki nawet Robin.

O męcę twórczej:

Powrót do góry Zobacz profil autora
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 26-01-2013, 13:44   

Tym razem bunt, powtórzę się, Elena nie ma zamiaru ginąć z powodu takiego łośka, acz chętnie go zmasakruje. :)

Edit: Jako że jutro późno kończę pracę, będę wdzięczna jeżeli zaczniemy o 20.30/ 21.00.

Grupy:
WIP
PostWysłany: 01-02-2013, 15:42   

Vodh mi właśnie napisał SMSa, że przyjeżdża jego znajoma, której nie widział od roku, więc idą wieczorem do pubu, toteż dzisiaj nie gramy. :<

Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 01-02-2013, 19:47   

Przepraszam wszystkich, wpadłem teraz tylko do domu po pracy się przebrać i pryskam. Cały tydzień byłem przekonany z niewiadomych przyczyn, że idziemy się zobaczyć w sobotę, a tu nagle dziś w środku dnia SMS, sprawdzam wcześniejsze wiadomości i faktycznie to od zawsze miał być pierwszy lutego >.>

Na pocieszenie powiem, że póki co pasuje mi dowolny wieczór. Oprócz dzisiaj.

Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 01-02-2013, 20:43   

Nawet dobrze, jestem totalnie padnięta po pracy, ale... Teoretycznie od dzisiaj mam urlop przynajmniej do wtorku, a najprawdopodobniej i dłużej, także jestem otwarta na propozycje.

Grupy:
WIP
PostWysłany: 02-02-2013, 00:39   

Z mojej strony może być najbliższa niedziela, a potem od środy do soboty włącznie, przy czym w piątek i sobotę mam na rano, więc jest szansa, że w nocy będę średnio martwa. Grać mogę, tylko ostrzegam, że nie na pełnych mocach przerobowych.

Strona 7 z 15 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Następny
Odpowiedz do tematu