Nowe dzieło Blizzard!!! |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-02-2006, 21:56 Nowe dzieło Blizzard!!!
|
|
|
Od kilku dni w sieci krążą plotki, że Blizzard - moja ulubiona, ukochana firma, która jeszcze nigdy nie zchańbiła się złą, czy choćby średnią grą - wypuszcza nowe dzieło. Wedle plotek ma to być Diablo III, choć brak jeszcze oficjalnego potwierdzenia. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 07-02-2006, 22:02
|
|
|
Hmm, kolejna siekanka... ale faktem jest, że Diablo 2 to jedyna taka siekanka, w którą grałem - i mnie wciągnęła ^_^. Zobaczymy, czy i ta im się uda.
Zamieć rządzi :D. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Manga Ryu
Po prostu: Manga
|
Wysłany: 08-02-2006, 06:38
|
|
|
Ano też to słyszałem, na dodatek kumpel w szkole ciągle o tym gada ^_^
Biablo II było niezłe, więc w III też zagram :)
Słyszałem, że nie mają jeszcze zebranego całego teamu. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 08-02-2006, 11:13
|
|
|
Gwoli ścisłości plotki wzięły się jedynie z ofert pracy, które pokazały się na stronie Blizza.
gram.pl napisał/a: | Firma poszukuje szeregu pracowników, którzy dołączyć mają do zespołu odpowiedzialnego za Diablo i Diablo II, by pracować nad nieogłoszonym jeszcze projektem. |
|
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 08-02-2006, 11:20
|
|
|
Może więc inne dzieło? Warcraft IV!!! Ale tym razem utrzymany w klimacie Medieval: Total Wars!!! To by było moje mażenie! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 08-02-2006, 11:57
|
|
|
Z Blizzarda najbardziej podobało mi się "Warcraft III" (grafika, muzyka, genialne filmowe przerywniki, fabuła i klimat gry). Warcraft IV mógłby być niezły :) ciekawe, czy do dostępnych w trójce ras (ludzie, nieumarli, leśne elfy i orkowie) dołączą kosmici :] . Diablo II jest niezłe, chociaż nie przepadam za grami, których fabuła ogranicza się do "zabij wszystkich". |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 08-02-2006, 15:38
|
|
|
a na ewentualnego Starcrafta 2 to przyjdzie pewnie jeszcze dłuuugo poczekać :( |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-02-2006, 17:33
|
|
|
Przecież był Ghost Recon czy jak to się zwało :P. Ale fakt, Starcraft wciąż żywy, to mogliby wypuścić coś więcej niż Brood War. Jakiegoś erpega na ten przykład ^_^. Oczywiście od razu bym wziął Ducha - pierwsza misja i "I'm gone..." :>. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 08-02-2006, 19:02
|
|
|
ale Ghost był bodajże na platformówki...
a me chce porzadne, długie coś na PC z misjami, z 3 lub więcej rasami, a przede wszytkim z Raynorem i Kerrigan!!! NYO!
Me chce Starcraft2!!! |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 11-02-2006, 04:15
|
|
|
Tego...
Diablo III...
Tego....... A może to bedzie coś zupełnie nowego? może wyleca z czymś co trochę rozrusza półswiatek? co za duzo tego co stare i dobre, to jednaknie zdrowo.
Chociaż Diablo jest moją ulubioną grą. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
SZALENIEC
Gość
|
Wysłany: 11-03-2006, 18:04
|
|
|
POTRZEBNE MI Są NAMIARY NA WARCRAFT IV. CZY KTOS MOżE MI POMóC????????????? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 11-03-2006, 18:58
|
|
|
Znajdziesz go tam, gdzie Starcraft II i Dragonball AF. Generalnie w poszukiwaniach polecam wróżkę, choć fusy herbaciane i karty do tarota ostatnio też robią furorę. |
|
|
|
|
|
Vardamerethiel
A może terere? :)
|
Wysłany: 28-03-2006, 18:24
|
|
|
Co by to nie było, znając Blizzard, będzie to dzieło warte uwagi - mam jednak chrapkę na kontynuację Diablo. Z perspektywy poprzednich części, mogli by bardziej rozbudować fabułę, a przede wszystkim postacie - możliwość postawienia się po złej stronie, to w przypadku „Diablo” było by naprawdę "coś" - i zrobić z tego grę bardziej podchodzącą pod RPG, ale jak dostanę dobrą krwawą nawalankę to też się nie obrażę. :D |
_________________ "...Dobre słowo poparte naładowaną bronią, zdziała więcej niż samo dobre słowo..."
Al Capone |
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 31-03-2006, 15:51
|
|
|
A wiesz... Nie ma gdzie agresji wyładować za bardzo jesli chodzi o gry... Owszem, jest mnustwo mordochlapek ale jesli nie jesteś na poziomie to nie pograsz więc najpierw cięzka praca z nabijaniem poziomów, a dopiero póxniej coś konkretnego. W Diablo nie mialam takich problemow. Jednak takie Diablo III [Temptation of Evil] to by było coś jak znalazł...
Buu... Szkoda że to na razie prózne bajanie... |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 31-03-2006, 21:24
|
|
|
IT. napisał/a: | Nie ma gdzie agresji wyładować za bardzo jesli chodzi o gry |
Polecam Samurai Shodown 4 - spocisz się jak mysz na poczatku, ale potem czysta przyjemność z rzezi ]:>. No i to stare 2D... mmmmmm :]. |
|
|
|
|
|
|