Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tsubasa Chronicle: lament Fei Wong Reeda |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 14-08-2006, 13:07 Tsubasa Chronicle: lament Fei Wong Reeda
|
|
|
Fei Wang Reed napisał/a: | Chcę żeby ktoś wreszcie przyniósł mi pilota! Mam tylko Syaoran TV od miesięcy...
Ja od tego już wariuję... odkąd upuściłem pilota, który zaginął w czeluści za kanapą tych parę miesięcy temu, mój telewizor zaciął się na Syaoran TV i nie mogę nawet podnieść się żeby to diabelstwo wyłączyć.
Próbowałem już chyba wszystkiego... Najpierw chciałem zrobić nowego pilota za pomocą mocy księżniczki Sakury, ale ten plan skończył się katastrofą. Potem wydawało mi się, że najlepiej będzie uzbroić się w cierpliwość i pozwolić Syaoranowi pozbierać jej pierze, ale oglądanie tego okazało się niezbyt wciągające. Próbowałem nawet wysyłania wiernych siepaczy by rzecz urozmaicić - nic z tego... ja chcę EuroSport! Ja chcę oglądać rośnięcie mchu na Animal Planet!
A, jeszcze jedno... kim u licha jest ta czarnula co mi się po pokoju kręci? Wydawało mi się że to miała być jakaś... ehem... "osobista asystentka", ale ktoś kto odmawia zabrania mnie do łazienki (nie wspominając o wyłączeniu tego piekielnego telewizora), nie zasługuje na ten tytuł. Tak wogóle, to ja nawet nie wiem jak ona się nazywa!? Proszę, błagam, jeśli ktoś to czyta - musicie mi pomóc... Nie wiem ile jeszcze zdołam znosić ten koszmar...
Fei Wa@...o |
Tu list się kończy rozmazanym podpisem i śladami łez...
Biedaczysko o.O
fei_wang_reed.jpg
|
|
Plik ściągnięto 8983 raz(y) 16,76 KB |
|
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 08-01-2007, 21:13
|
|
|
Heheh, dobre porównanie. Trzeba dodać "A gdy rzecz sie zaczeła rozkrecac, to ta wredna Wiedźma odłączyła kablówke! I teraz sobie już nic nie obejrze." :) |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|