Google AdSense |
Wersja do druku |
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-09-2006, 20:14 Google AdSense
|
|
|
Mamy już konto AdSense, zainteresowani dostępem są proszeni o kontakt (najszybciej przez pw albo gg).
Reklamy na forum wstawię w niedzielę lub poniedziałek. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 02-09-2006, 21:40
|
|
|
JEZU CHRYSTE, NIE MIĘDZY POSTAMI!
Mało rzeczy tak wkurwia jak reklamy między postami... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-09-2006, 23:16
|
|
|
Na Tanuki-Anime mniej więcej wstawione, ale będę musiał się tym jeszcze chwilkę pobawić, bo obecne rozwiązanie nie działa dobrze, jeśli próbuje się mieć kilka reklam o różnych wymiarach na jednej stronie. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-09-2006, 15:07
|
|
|
/me jest twarde i wycina serwisy randkowe, aukcyjne, diety-cud oraz wszelakiej masci "free mp3, all free" - jesli ktos jakis zobaczy, zglaszac do mnie (czasem sie usuwaja dopiero po dluzszej chwili, a czasem moze mi umknac ktorys po prostu) |
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 03-09-2006, 17:33
|
|
|
Jest już adsense na Tanuki Manga oraz pionowe paski reklamowe tam, gdzie pasują. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-09-2006, 18:03
|
|
|
tilk, jeszcze pod buttonami w komentarzach? czy to nie ma sensu? |
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 03-09-2006, 18:07
|
|
|
Problem jest tego rodzaju, że niektóre strony są albo bardzo krótkie, albo bardzo długie - a w tym pierwszym przypadku pasek reklamowy powoduje znaczące rozepchanie strony. Możnaby ewentualnie zgadywać w jakiś sposób, jak długa będzie strona, i wstawiać albo nie... |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-09-2006, 11:19
|
|
|
dobra, zrobilam globalny update blacklisty - serwisy randkowe, aukcyjne, odchudzajace i "ogolnie podejrzane" typu "free mp3".
teraz patrze tu: https://www.google.com/analytics/home/provision i sie zastanawiam czy by sie nie oplacilo.
Tilk, Crack, Xen - opinie prosze.
ponadto: google umozliwia wysylanie raportu pod wybrane adresy mailowe. jesli kogos to interesuje, to prosze zglaszac.
ponadto: czy tylko mi pod http://anime.tanuki.pl/strony/anime/351/rec/343 niezaleznie od ilosci odswiezen pokazuja sie reklamy harytatywne? i czy moznaby cos zrobic zeby pokazalo sie cos innego?... |
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 05-09-2006, 12:48
|
|
|
Konto na Google Analytics dla forum jest od dawna, jeśli ktoś chce obejrzeć proszę o podanie swojego gmailowego adresu to dodam odpowiednie zezwolenia.
Bianca, też mam te reklamy. Podczas instalacji można chyba było wybrać, czy w przypadku braku pasujących reklam mają być charytatywne czy dowolne inne. |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-09-2006, 12:57
|
|
|
Crack, tyle wiem - mnie interesuje czy mozna zrobic cos z tym "brakiem pasujacych" - bo nie bardzo widze czym sie ta recenzja rozni od innych recenzji dookola ze do niej nic nie pasuje |
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 05-09-2006, 14:12
|
|
|
Napisać na adsense-pl @ google.com? Więcej pomysłów nie mam. |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-09-2006, 13:51
|
|
|
nie zwracajcie uwagi, lista serwerow do wywalenia na blackliste jak sie dostane do domu:
www.divxpl.net
www.zapoznanie.pl
ale cholera by wziela randkowce!
Prace Magisterskie
Gotowe i na zamówienie, prace magisterskie dyplomowe licencjackie
www.pisanie.com.pl - kusi mnie co by na policje zglosic..... |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 12-09-2006, 17:59
|
|
|
Mnie i owszem interesują te analityki... watotem@gmail.com |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-09-2006, 16:09
|
|
|
totem - dochodza?
tilk - czemu na t:c w gornym i bocznym panelu najczesciej wystepuja rozne reklamy, podczas gdy na t:a te same (i czy nie nalezy np. napisac w tej sprawie do google, bo to chyba jest sprzeczne z ich regulami) |
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 13-09-2006, 16:24
|
|
|
Bladego pojęcia nie mam. Może jest to związane z XHTML-hackiem, którego trzeba było użyć, żeby reklamy Google'a w ogóle raczyły się wyświetlać na stronie? Google jeden wie. |
|
|
|
|
|
|