ParaKiss |
Kogo lubish najbardziej? |
Caroline (Yukari) |
|
0% |
[ 0 ] |
Arashi |
|
37% |
[ 6 ] |
George |
|
37% |
[ 6 ] |
Miwako |
|
6% |
[ 1 ] |
Isabella |
|
18% |
[ 3 ] |
|
Głosowań: 5 |
Wszystkich Głosów: 16 |
|
|
|
Wersja do druku |
Yukari
Sailor Venus :P
|
Wysłany: 10-05-2003, 07:55 ParaKiss
|
|
|
No więc uważam że ta cudofna manga powinna się tu znaleźć. Jest ona bardzo oryginalna i każdy powinien ją przeczytać. Z pewnością większość z was juz to zrobila. Jakie wrażenia? |
_________________ Mew Mew |
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2003, 08:00
|
|
|
No więc Hikari jak dla mnie zakładasz trochę za dużo tematów (4 posty 2 tematy? ja też tak chcę dop.Naga) , ale najbardziej wkuża mnie to, że żadnej z tych mang/anime nie widziałem, więc proszę o jakiś link im szybciej tym lepiej :D . |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2003, 08:16
|
|
|
No więc...Przeczytałam dopiero pierwszą część,która była w Mangamixie i na razie tego nie umiem ocenić.Ale najciekawsze są postacie...Mam nadzieje,że ta manga ma przed sobą wielką przyszlość.
A wie może ktoś,czy ta manga jest już skończona czy dalej jest tworzona? |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 10-05-2003, 08:23
|
|
|
No więc.... co to ja miałem aaa pamiętam :D ( postów nie zaczyna się od no więc to niegrzecznie dop.Naga) Aaaaa, chdziło o Paraside Kiss.... jaki ja jestem tempy [ŁUPP] dzięki Naga (ależ nie ma za co dop. Naga). Nie mam jeszcze swojej ulubionej postaci, za mało przczytałem |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 10-05-2003, 10:21
|
|
|
Dobra, Miszczu, każdy moze zakładać tyle teamtów, ile chce! Moze nie podpasowały owej osóbce te już istniejące? |
|
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 10-05-2003, 14:04
|
|
|
Ależ ja nie mam nic przeciwko zakładaniu tematów! Dziwi mnie procentowość: 50% nowych tematów i 50% odpowiedzi na posty. Ja też lubię zakładać tematy, więcej ja jestem tym po prostu zachwycony (będzie miał się gdzie popisać dop.Naga) ja nigdy bym się na coś takiego nie odważył i podziwiam mocno Hikaru za tak odważny krok :) .
Ty się mnie czepiasz tylko chyba dlatego, że tak głośno krzyczałem żebyś modem została :D |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 10-05-2003, 14:05
|
|
|
Może tak, a może nie? ^^ |
|
|
|
|
|
Ryuu_Davis
Dołączyła: 12 Kwi 2003 Skąd: A bo ja tam wiem O.o? Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2003, 15:37
|
|
|
Manga jest czaderska! Usmiałam się przy niej XD kreska moze nie najpiękniejsza, ale za to jest z humorem... ten tekst /George'a "Zeby zycie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek" Totalnie mnie powalił....
Czekjm na wydanie jak manga!
A najlepsiejszy jest Arashi, z trym swoim wygladem to on mnie przypomina |
|
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 10-05-2003, 15:50
|
|
|
Ja i tak wolę Love Hina :twisted: . ([podśpiewuje sobie] za dużo shoooooooojo na świecie, za dużo shoooooooooojo na ryynku, za dużo shojo na puuuuuuuuułceeee, za dużo shojo w Mixie jeeest. Ja chce Yaoi! dop.Naga) Cicho naga! Żadnego yaoi w takim piśmie jak yyy... ja nic nie...[ŁUP] :D |
|
|
|
|
Ryuu_Davis
|
Wysłany: 10-05-2003, 18:03
|
|
|
Taa Love Hina jest zaczepista, czytałam kilka miesiecy temu na cinie, ale tłumaczenie bylo do pupy. Aaaa Miszczu lubisz yaoi? Ahhh ja koffam yaoi... no normalnie yami no matsuei, fruits basket, gravitation (ach ^^) to najlep[siejsze choc ostatnia poztycja do shonen ai...
I czemu właściwie nie dają yaoi w manga miksie? Jakby walnęli Gravitke to bym sie nie pogniewała, co nie Yuki ^.~?
Howgh. |
|
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 10-05-2003, 19:47
|
|
|
Gravitation, fruits basket to shoren-ai , ten gatunek jest w większości OK(np świetne Gravitation), ale yaoi nie trawię, nie jadam i nie nawidzę tak jak hentai (opwtarza to chyba już 10 raz dop.Naga) |
|
|
|
|
BGI
Dołączył: 03 Maj 2003 Skąd: z czystego, niczym nie zmąconego chaosu:> Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2003, 22:37
|
|
|
Ryuu_Davis napisał/a: | (...)Love Hina jest zaczepista(...) |
Taaaa zgadzam się z tobą. Czytałem po angielsku 12 tomów i nie mogę nigdzie znaleźć następnych, chlip chlip :cry: |
_________________ --Tatoeba kimi no sono ude ga
--Kusari ni tsunagaretemo
--Tatoeba itsuka kono sora ga
--Moetsukite shimau to shite mo
--Kibou dake wa shinjite |
|
|
|
|
Yukari
Sailor Venus :P
|
Wysłany: 11-05-2003, 07:36 ???
|
|
|
Ryuu ? Arashi przypomina ciebie? Masz wszędzie agrafki? Ja też najbardziej lubię Arashi'ego a na drugim jest ufoludek. Faktycznie ten jego text to było coś. No i jak wielu dziewczynom podoba mi sie różborodność ciuchów. |
_________________ Mew Mew |
|
|
|
|
Ryuu_Davis
|
Wysłany: 11-05-2003, 14:16
|
|
|
Eghm, Hikari, tego no, przypomina... Ano bo jam niech ino policzę...
[chwila ciszy]
mam 8 kolczyków w lewej i 7 w prawej, jeden w nosie ==' no ale agrafkę to sobie w ucho włożyłam ale stwoierdziłam że za duzo... Zreszta i tamk mi koleżanka powiedziała ze jak wejdziemyy do tej $%%&%^* Unii to mi kasę dadzą bo jestem krowa okolczykowana ^.~
Poza tym mam temperament błyskawicy (Arashi to yak wiadomo piorun) |
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 11-05-2003, 14:20
|
|
|
Ja njbardziej lubię George'a, jest taki zegzy :wink: A zapomnieliście o Isabelli? On też jest niesamowity... A co tam, wszystki postacie mi się podobają^___^ Zresztą, W ogóle ParaKiss to świetna manga. JA CHCE JĄ W TOMIKACH!!! Wiecie może kiedy następna ankieta? ^^ |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
|