Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
ogłoszenie- rysuje mangi na koszulkach, robie plakaty |
Wersja do druku |
Faris
|
Wysłany: 21-10-2007, 15:37 ogłoszenie- rysuje mangi na koszulkach, robie plakaty
|
|
|
rysuje mangi na zamowienie- szkice, plakaty...(do wyboru do koloru)- w dowolnym formacie. maluje takze na materiale- szczegolnie na koszulkach (takze na tenisowkach)- wedlug projektu klienta;) . mozliwosc osobistego spotkania i omowienia danego projektu. recznie malowana koszulka jest idealnym prezentem dla fanow i nie tylko :) rysunek jest trwaly- wykonywany specjalnymi farbami do materialu. Mozliwosc osobistego spotkania i omowienia projektu w krakowie i okolicach. kontakt : tel. 604072824 , gg 1268144, mail: cynamonowa_wiedzma@interia.pl
Zapraszam :)
ps. istnieje takze mozliwosc zrobienia "nadruku" ktory nie jest mangą. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 21-10-2007, 16:07
|
|
|
Temat przerzuciłam do odpowiedniejszego działu. Temat zdublowany z działu m&a usunęłam - nie ma sensu tworzyć dwóch identycznych.
Poza tym witam na forum... Ale podejrzewam, że jeśli dajesz tego typu ogłoszenie, to nie od rzeczy byłoby poprzeć je linkiem do jakiejś galerii Twoich dotychczasowych prac? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Faris
|
Wysłany: 21-10-2007, 16:11
|
|
|
zainteresowanym oczywiście pokażę swoje prace- ale kiedy zwrócą się do mnie "prywatnie" nie na forum. niedługo pojawi się także kilka moich aukcji na allegro. gwarantuje jakość wykonania rysunku i zgodność z oryginałem. jak narazie wszyscy byli zadowoleni :] |
|
|
|
|
|
Faris
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|