Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Paranoia Agent |
Wersja do druku |
Sakura239000
|
Wysłany: 12-05-2009, 10:45 Paranoia Agent
|
|
|
Przeanalizowalam tematy i nic o tym anime nie znalazlam wiec zakladam nowy ;) Co sadzicie o tym anime? Ja sie jakiegos glebokiego przeslania nie dopatrzylam nie wiem jak wy :) |
|
|
|
|
|
OverLordZeneknaspacerze
Gość
|
Wysłany: 12-05-2009, 18:07
|
|
|
Anime świetne.
Napisałbym więcej ale mi się nie chce. Po prostu trzeba je obejrzec. Główna oś fabularna nie jest zbyt zachwycająca, ale potrafi zaskoczyc. natomiast niektóre historie powalają na kolana. No i świetny opening. Polecam. |
|
|
|
|
|
Sakura239000
|
Wysłany: 12-05-2009, 18:31 Opening
|
|
|
Opening jest swietny :) za pierwszym razem mnie nie zachwycil ale powiem szczerze im dluzej sluchalam, tym bardziej mi sie podobal. Niesamowity klimat tego utworu , poza tym moim zdaniem pasuje do tego anime :) Niestety nie mialam okazji doogladac tego anime do konca, ale nadrobie to na pewno w najblizszym czasie :) |
|
|
|
|
|
OverLord_Zenon
Lord Chaosu
Dołączył: 20 Gru 2008 Skąd: ? Z otchłani Kosmosu!!! Status: offline
|
Wysłany: 13-05-2009, 14:54
|
|
|
Heh Ten opening zrobił w swoim czasie furorę w akademiku w którym mieszkałem. Dawne dzieje. Wszyscy byli WTF?? Seria ciekawa. Zakończenie sugeruje, że to jednak nie koniec. Mam nadzieję na drugi sezon. Wiem, że go nie będzie ale jakby był to byłoby świetnie. |
_________________ Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.
Nadgorliwy urzędas zasługuje tylko na jedno:
Totalną Anihilację.
http://myanimelist.net/signature/OverLordZenon.png
http://www.youtube.com/watch?v=KsTgWCZNk-0 |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 29-05-2009, 22:44
|
|
|
Głębokie przesłanie - ja raczej miałam wielki problem by ten tytuł zrozumieć. Jakoś jeszcze do 3 odcinka byłam strasznie "Paranoia Agent" zachwycona. Zapowiadało się na ciekawą serie z jakąś tajemniczą i poważną zagadką kryminalną. Lubię się bawić w takie układanki więc tym bardziej byłam zachwycona całym klimatem serii. Ale co się zaczęło dziać później - właściwie ciężko mi to nawet określić słowami. Z każdym odcinkiem zaczęłam coraz mniej rozumieć, by na koniec nie rozumieć już właściwie nic. Wszystko się zrobiło takie dziwne?! Jakieś symboliczne i metafizyczne? Wybitnie słaba jestem w takie zabawy więc choć tytuł obejrzałam do końca, to jednak za specjalnie nic z niego nie wyniosłam dla siebie. Przerosło to mnie, w życiu bym się nie spodziewała, że "Paranoia Agent" pójdzie właśnie taką drogą. Może w całym tym chaosie był jakiś głębszy sens, ale ja go nie znalazłam. Może należałoby po prostu obejrzeć to raz jeszcze? |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|