No właśnie, od dłuższego czasu myślałem o połączeniu dwóch światów. Mianowicie świata stargate oraz jak sam tytuł mówi świata fanów harrego pottera. O ile ja sam za Harrym nie zbytnio przepadam o tyle zwróciłem uwagę na jego córkę. Bo wiem jest to jedyna córka jaką Harry ma. Dlatego też postanowiłem opisać jej przygody w świecie SG niż w magii. Chciałbym jednak zapytać was czy zaakceptujecie tą serie opowiadań oraz rozwiązań zastosowanych przez mnie. Jak i samą moją twórczość literacką. Aktualnie opowiadanie ma status oczekujący dlatego też nie będę w stanie napisać wam jak długo zajmie wprowadzenie go na czytelnię i co ile ewentualnie będzie się pojawiał rozdział :D :D Dlatego też jak na razie podyskutujmy o tym czy sam pomysł połączenia może być trafiony czy raczej nie .....
_________________ Moje motto to : wybudować, wyprodukować, wdeptać w ziemię :D :D
Ja bym radziła najpierw wkleić je tutaj. Bo to, co dostałam, w tej postaci w jakiej to dostałam nie przejdzie. A może uzyskasz parę dobrych rad od ludzi, którzy dużo czytają i piszą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki