Arjuna |
Wersja do druku |
ka_tka
|
Wysłany: 24-07-2003, 15:08 Arjuna
|
|
|
co wy o tym sądzicie? Mogę się powyżywać? Mogę? ^^
(jesli podoba ci się ta seria, nie czytaj tego, co napisałam poniżej :P)
To jest chyba najgłupsza seria, jaką w życiu widziałam! Czy to ma być uświadamianie dzieciom i dorosłym, że o środowisko trzeba dbać? I co do tego wszystkiego ma jakiś avatar (dobrze piszę, dobrze zrozumiałam, dobrze sobie skojarzyłam?) czasu? I po co oni dają wstawki live? I co oni robią z główną bohaterką podczas "walki"? Ona wygląda wtedy jak nie wiem co... Jednym słowem (a raczej kilkoma) - nie podoba mi się to! |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 24-07-2003, 15:11
|
|
|
A o co chodzi? ^^" To jakieś anime? Manga? Nowy chory pomysł Polsatu/TVN? ;) |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 24-07-2003, 16:07
|
|
|
Dali to po Miyu na Hyperze... |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 24-07-2003, 16:30
|
|
|
Obejrzałem tylko jeden odcinek, a potem mi wcięło Hypera (istna masakra z tą kablówką w tej mojej pipidówie -__-), ale pierwsze wrażenie było raczej negatywne. Czułem się jakbym oglądał Kapitana Planetę tudzież Widgeta (Mega Mózg rządzi ;P) (z tą róznicą, że oglądając je miałem wrażenia pozytywne, miałem wtedy wprawdzie coś koło 11 lat, ale...). Na razie stawiam te anime na ostanim miejscu w klasyfikacji obejrzanych przeze mnie. Ale może się rozkręci ;P (o ile Hyper wróci ==). |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 24-07-2003, 17:19
|
|
|
Ach... Na Hyperze... >_<" No to wypowiedzieć się nie mogę, bo Hypera nie mam...
<wali łbem w ścianę> |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 24-07-2003, 17:23
|
|
|
a mi hypera zabrali chyba po pierwszym odcinku Miyu
<staję koło mazoku i też walę łbem o ścianę> |
|
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 24-07-2003, 17:40
|
|
|
widziałem ochłap i więcej nie mam zamiaru^^
A tu macie coś ciekawego. Wypowiedź Hypera:
Staramy się spełniać prośby widzów dotyczące seriali anime, ale nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że Neon Genesis Evangelion pojawi się na naszej antenie. Nowe anime już niebawem.
No i co wy na to? |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 24-07-2003, 18:05
|
|
|
Czyli ktoś chciał tą Arjunę? ^^''''' A ja chcę Lost Universe :P |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 24-07-2003, 18:34
|
|
|
A... ja... chcę... Hypera... :P
<wybił głową dziurę w ścianie>
Mogliby dać np. Saber Marionette. Widziałem tylko dwa odcinki i to w dodatku w jakości "niezabardzo" (bardzo "niezabardzo" ^^"), a seria zapowiadała się ciekawie... |
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 24-07-2003, 18:38
|
|
|
No to cię kolego załamię. SMJ to jedna z najlepsiejszych serii pod słońcem. Sam stawiam ją na ok. 3 miejscu na mojej liście^^ (po NGE i Akirze). Z tego co wiem w przyzwoitej jakości jest tylko "Mata Mata Saber Marionette J.
A co do Hypera, to naprawdę nie masz czego żałować^^ |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 24-07-2003, 18:43
|
|
|
Gdzieś to słyszałem :P Mnie tam by wystarczył nawet słaby DivX albo chociaż RealVideo... Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak .viv? Jeśli tak to wiesz o co mi chodzi... -_-" |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-07-2003, 19:12
|
|
|
.viv? Mi to przypomina rozszerzenie pliku z modelem samochodu do Need For Speeda.
<szukm opisu rozszerzenia>
Strumieniowe video? Nigdy nie widziałem programu odtwarzającego to coś.
A, ja też nie mam Hypera...
<podchodzę do Mazoku i MrBata i łbem wybijam dziurę w ścianie> |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-07-2003, 19:49
|
|
|
Viv? Mnie to coś mówi... Na przykład to, ze mam w viv-ie Neon Genesis Evangelion. I jestem w połowie serii, bo jak pomyślę, że mam znowu wpatrywać się w to okienko z nadzieją, że uda mi się coś zobaczyć... Koszmar!
A o Ajrunie (czy jakkolwiek by sie to pisało) tylko słyszałam i raczej dalej to się nie posunie.
[chłopaki, demolujecie nam forum! To była ściana, w którą JA miałam powalić głową z rozpaczy, że nie mam Hypera!]
Ale słyszałam, że jeszcze chwila, a pojawi się piątka zapaleńców wrzeszcząca "Go, Planet!!!". :> Jak zobaczycie zielonego faceta w kombinezonie, dobrze radzę - uciekajcie! jeszcze przerobi Was na jarzynkę w ramach kary za zjadanie pryskanych warzywek :P |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 24-07-2003, 19:59
|
|
|
Serika --> Ups... Sorry ^^" Ale możesz sobie powalić głową w ścianę White Purgatory (ostatnio ZC podpisało sojusz z Anty-WIP'em, a to chyba organizacja wam przeciwna, nie? sam już się nie orientuję ^^") |
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 24-07-2003, 20:07
|
|
|
Chyba tak, chociaż na forum nadal istnieją dwie organizacje. |