najfajniejsze wdzianko ^^ |
Wersja do druku |
nissa
|
Wysłany: 09-08-2003, 19:29 najfajniejsze wdzianko ^^
|
|
|
siemanko, jestem tu new, ale mniejsza z tym ^^ kto waszym zdaniem ma najlepsze ubranie w Slayersach? |
_________________ Zamykasz się
W tym krótkim śnie
Dobrze wiesz
Nie będziesz miał znaczenia
Przestrzegam cię
Ty ciągle nie
Mówisz że
To wina przeznaczenia |
|
|
|
|
Lothlori
Dołączyła: 26 Mar 2003 Skąd: Wolf Pack Island ^^ (dopóki mnie nie wywalą... ^^) Status: offline
|
Wysłany: 09-08-2003, 19:41
|
|
|
hehe... Xellos w swoich łaszkach spox wygląda... Ciuchy Liny też są fajne, tylko te kolory... ^^' A Filia wygląda w tych swoich kapłańskich całkiem slicznie... ^^ |
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości"
A. Einstein
* http://dreams-of-mazoku.blog.pl * - nowy bloguś.. ^^ zerknijcie ^^ |
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 09-08-2003, 19:46
|
|
|
<off-topic>
Tak właściwie to Xelloss nie ma ubrania w normalnym tego słowa znaczeniu. Jego "ubranie" jest częścią jego fizycznej formy, tak jak głowa czy ręce.
</off-topic>
Ale przyznaję, że jeśli chodzi o chara-design to Xel zdecydowanie przoduje :D |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 09-08-2003, 19:56
|
|
|
Mi sie bardzo podobały wdzianka z odcinka o Magicznych Rakietach.I te z "Otome no Inori" ^^ Kawaii^^(troche jak z SailorMoon, ale zawsze ladniej wyglada na bohaterkach Slayers^^). A z tych głównych podoba mi się Liny, ale to z Mangi. |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 09-08-2003, 19:57
|
|
|
A mnie się najbardziej podoba wdzianko Amelii... Proste, schludne, ładne... i słodko w nim wygląda... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Kanti
Dołączył: 31 Maj 2003 Skąd: Z domku na biegunie północnym Status: offline
|
Wysłany: 09-08-2003, 22:15
|
|
|
Xeniph ty uwielbiasz Ame...
no,ale nic mi się podobało ubranko Phibiego i ...i Zelas^^ I Deep Sea ma świetne ciuchy^____^ |
_________________ www.kazoku.prv.pl |
|
|
|
|
KArolCIA
Dołączyła: 06 Lip 2003 Skąd: stamtąd, gdzie diabeł mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 10-08-2003, 14:15
|
|
|
Najbardziej mi się podoba ubranko Liny z kinówek :P |
_________________ Dawno mnie tu nie było. |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 10-08-2003, 14:40
|
|
|
Hellmasterek - pikne kolorki ^^,chodzi mi tutaj o to wdzianko z anime,niepotrzebnie przerobili je w mandze no ale cush..
http://mei.ou.phibrizzo.w.interia.pl/galeria/005.jpg
Xel- pelerynka rlz ^^,wogóle reszta też ładnie skomponowana
Lina-nie przepadam za czerwonym i jego odcieniami,ale tu nie zwracam na to najmniejszej uwagi,ubranko-cudo |
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 11-08-2003, 11:01
|
|
|
dziwne ze jescze nikt nie zwrocil uwagi na wdzianko Zela...
moze nie tak błyszcace i kolorowe jak u innych ale za to nie zwraca na siebie zbytniej uwagi, po zatym wyglada na wygodne.... |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Lothlori
Dołączyła: 26 Mar 2003 Skąd: Wolf Pack Island ^^ (dopóki mnie nie wywalą... ^^) Status: offline
|
Wysłany: 11-08-2003, 11:10
|
|
|
A poza tym do twarzy ( do kamyczków :P) mu w tych ciuchach... ^^ |
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości"
A. Einstein
* http://dreams-of-mazoku.blog.pl * - nowy bloguś.. ^^ zerknijcie ^^ |
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 11-08-2003, 14:24
|
|
|
A mi się najbardziej podoba wdzianko Gourego z anime. Nie ma to jak porządny pancerz. Szkoda tylko że Gaoury nie nosi Hari-no-kena na plechach... Byłoby by fajnie... ^^ |
|
|
|
|
|
KArolCIA
Dołączyła: 06 Lip 2003 Skąd: stamtąd, gdzie diabeł mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 11-08-2003, 14:38
|
|
|
MrBat napisał/a: | A mi się najbardziej podoba wdzianko Gourego z anime. Nie ma to jak porządny pancerz. Szkoda tylko że Gaoury nie nosi Hari-no-kena na plechach... Byłoby by fajnie... ^^ |
Osobiście wolałabym żeby jego ubranie wyglądało bardziej jak ze średniowiecznej Europy (wiecie: kolczuga, te sprawy). Wiem: czepiam się. |
_________________ Dawno mnie tu nie było. |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 11-08-2003, 14:42
|
|
|
No wiesz ale gdyby chciano zostawić choć trochę realizmu to dobrze że tak nie jest bo średniowieczna zbroja posiada wielki minus zbyt bardzo osłabia spowalnia i ogranicza ruchy... |
|
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 11-08-2003, 14:47
|
|
|
popieram (ciekawe jakby wyglądał w średniowiecznym hełmie ^^). Tylko głupio w mandze Goury wygląda bo nie ma "ochraniaczy na uda". |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 11-08-2003, 17:52
|
|
|
Lina ma fajowe ubranko...kocham czerwien nyu^^ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
|