| Jesień 2010 |
| Wersja do druku |
Keii 
Tsunderemo©

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-01-2010, 21:06 Jesień 2010
|
|
|
| Co prawda jest trochę wcześnie i nie ma żadnej rozpiski, ale w nowym rozdziale Bakumana pojawiła się informacja, że anime na podstawie tegoż zostanie wyemitowane na jesień 2010. |
_________________ Blah blah dreams blah. |
|
|
|
 |
Frea
Gość
|
Wysłany: 28-01-2010, 21:16
|
|
|
| Co było już wiadome od pewnego czasu... |
|
|
|
|
 |
Keii 
Tsunderemo©

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-01-2010, 21:22
|
|
|
| Nie widzę czemu ma to przeszkadzać w dzieleniu się potwierdzoną, oficjalną informacją z ludźmi, których może ona zainteresować, a niekoniecznie musieli ją słyszeć. |
_________________ Blah blah dreams blah. |
|
|
|
 |
Thirteen 

|
Wysłany: 02-03-2010, 19:51
|
|
|
| Bakuman? Mam w planach. Anime na podstawie mangi autorstwa Tsugumi Ohby i Takeshiego Obaty, odpowiedzialnych za Death Note, który uwielbiam (niestety). Więc choćby przez ciekawość obejrzę, jednak musimy trochę poczekać... |
|
|
|
|
 |
Piotrek 
Nikt niezwykły

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 11-03-2010, 11:47
|
|
|
Na październik zapowiedziano drugi sezon Tegami Bachi.
http://myanimelist.net/anime/8311/Tegami_Bachi_2
Szczerze mówiąc spodziewałem się tego, z prostego powodu - upchnięto masę fillerów i domknięcie historii z mangi w pozostałych 4 odcinkach możliwe raczej nie jest. Cóż, dostaniemy urwaną historię a później oczekiwanie na drugą serię. |
|
|
|
|
 |
vries 

|
Wysłany: 29-03-2010, 20:00
|
|
|
może zapowiedzi filmów nie są tak ciekawe jak serie tv, ale ten do mnie przemawia.
tytuł: Mardock Scramble
gatunek: cyberpunkowe sf
trailer: http://www.youtube.com/watch?v=QfhVetEn7-c
dwa słowa komentarza: me want! *___*
(poza tym jest naga baba w trailerze więc wszyscy panowie powinni być usatysfakcjonowania ;)) |
Ostatnio zmieniony przez vries dnia 29-03-2010, 23:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Gdzieś pomiędzy dniem wczorajszym i jutrzejszym Status: offline
|
Wysłany: 29-03-2010, 22:50
|
|
|
| Owszem, wyglądało dobrze - aż do momentu w którym na innym trailerze dopatrzyłem się, KTO będzie to robił. Niestety, marka Gonzo nie napełnia mnie zbytnim optymizmem. |
_________________ Nie straszne nam lata płynące,
Nie groźne nam mowy wylewne,
Nie skuszą nas prawdy mylące,
Nasze peleryny są pewne.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
vries 

|
Wysłany: 29-03-2010, 23:03
|
|
|
| Cytat: | | Owszem, wyglądało dobrze - aż do momentu w którym na innym trailerze dopatrzyłem się, KTO będzie to robił. Niestety, marka Gonzo nie napełnia mnie zbytnim optymizmem. |
Gonzo robiło kiedyś ten tytuł jako OVA w 2006r, ale musieli zrezygnować.
ANN mówi mi:
Animation Production: GoHands
Production: Starchild Records
Znalazłem oficjalną stronę.
http://m-scramble.jp/special/ |
Ostatnio zmieniony przez vries dnia 29-03-2010, 23:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Gdzieś pomiędzy dniem wczorajszym i jutrzejszym Status: offline
|
Wysłany: 29-03-2010, 23:04
|
|
|
| Tak, właśnie się sam do tego dogrzebałem, bo nie byłem w stanie pojąć jakim cudem oba trailery mają być do tego samego anime. |
_________________ Nie straszne nam lata płynące,
Nie groźne nam mowy wylewne,
Nie skuszą nas prawdy mylące,
Nasze peleryny są pewne.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Tren 
Most awesome

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-04-2010, 20:39
|
|
|
Dreams come true.
Na początku września ma wyjść pilotażówka do Mirai Nikki. Nic szczególnego to raczej nie będzie, ale ciekawa jestem jak w wersji animowanej wyjdzie Yuno (i czy dobrze złapią jej yanderowatość). |
_________________ “Happiness is fundamentally a part of the human soul. There isn’t any ‘yes’ and ‘no’ distinction. It is just whether you are ‘aware’ or ‘not aware’ of it. [...] To experience happiness, that is the first thing to do.”
 |
|
|
|
 |
Sucharek 
Słit tsundere.

|
Wysłany: 13-06-2010, 19:20
|
|
|
| Lista na sezon jesienny. |
_________________ If you're a witch, then I'll become the warlock. |
|
|
|
 |
seshiro 

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 13-06-2010, 19:57
|
|
|
O niech mnie Togainu no chi miłe zaskoczenie ^^
Code geass: gaiden i Letter Bee 2 zapowiada się ciekawie zwłaszcza Code geass |
_________________ Just open your eyes and see that life is beautiful.
 |
|
|
|
 |
Agon 
Seizon Senryaku!

|
Wysłany: 14-06-2010, 22:42
|
|
|
| Ohoho, zapowiada się dooobra jesień: Bakuman (trzeba nadrobić mangowe zaległości), The World God Only Knows (trzeba wziąć się za mangę), Letter Bee 2 (oby drugi sezon zawierał mniej fillerów...), Togainu no chi, Deadman Wonderland, Code Geass: Gaiden. Pewnie ze względu na rozpoczęcie studiów na morderczym kierunku nie będę miała zbyt wiele czasu na oglądanie anime, ale co tam ;P |
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 14-06-2010, 23:12
|
|
|
A mi tam oko coś nie zadrżało.
Shinryaku! Ika Musume może być niezłą komedyjką, ale po opisie czarno na białym widać, że opierać to się będzie w większości na protagoniście - jak go zwalą, to seria leży.
Jakoś tak od czasu Sora no Manimani popularne zrobiły się tytuły o szkolnych klubach astrologicznych... Teraz takowy wraz z odwróconym haremem, Starry Sky (tylko Japończyk mógł wymyślić taki tytuł). Od której strony na to nie patrzeć, nie dla mnie, ale jakoś tak chyba ostrożnie spróbuję, może będzie trochę więcej o astrologii niż o haremie (nadzieja matką głupich...?).
Niespecjalnie wiem o czym ma być My little sister can't be this cute - jeżeli ma to być kolejny romans z cyklu "Onii-chan, suki!", to kijem nie dotykam. Ale słyszałem opinie o mandze i mówiły one, że to czystej wody komedia. W takim wypadku sprawdzę.
A poza tym cosik niespecjalnie coś widzę. Kilka komedyjek jeszcze, kilka kontynuacji, niespecjalnie mnie interesujących, trochę shonenów... Cóż, czekam na więcej szczegółów. |
_________________ Lepiej nic nie mówić, niż głupio milczeć. |
|
|
|
 |
vries 

|
Wysłany: 15-06-2010, 16:20
|
|
|
tak:
Code Gease - odcinanie kuponów, ale obejrzę.
zobaczy się:
Togainu no chi -zobaczy się
Bakuman - w sumie chciałem poczytać mangę, zobaczy się.
Kuragihime - kreska shoujowa, ale może być fajna komedia.
Deadman Wonderland - ten shounen nie wywoływał u mnie spazmów, ale i tak nie chciało i się go czytać. Do rozważenia.
My Little Sister Can't Be This Cute - tytuł fajny, może coś z tego będzie.
Dożo niewiadomych, mało pewniaków. Ech... |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Nie możesz ściągać załączników
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|