FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Następny
  Postać, która przypomina Was najbardziej
Wersja do druku
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 16-01-2006, 10:10   

Nie chcę, ozdobo Olimpu, zbyt wiele pisać co by nie zespoilerować fabuły tego fenomenalnego anime komuś, kto chciałby je obejrzeć bądź też własnie ogląda, jednak mogę wspomnieć, że biedaczyna Andre nie ma w życiu szczęścia i tak mu zostanie do końca.
Przejdź na dół
Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Status: offline

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 16-01-2006, 16:21   

Kropeczko, wiesz, jakoś się po Tobie Izuru nie spodziewałam O_o Ikkaku też raczej nie, chooociaż...

Vanny - łiiiiiiiiiiiii! Nanao-chan~~~~~~~~~~! *^___^*

Sama się już od powstania tego tematu głowię, do kogo mogłabym się porównać (już abstrahując od udręczonych biszonenów, bo ostatnio mam ambicje być bishoujo) i chyba jednak będę musiała przyznać, że jestem niepowtarzalna >:3 A że mnie tak jakoś dziwnie ciarki przechodzą, gdy widzę Orihime z Bleacha albo Osakę z Azumangi Daioh... to już... *gulp* pomińmy...
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
coyote Płeć:Kobieta
prof. zombie killer

Grupy:
WIP
PostWysłany: 16-01-2006, 16:34   

Mieszanka Kiry Izuru i Ikkaku... nawet w najdziwniejszych snach nie mogłabym sobie tego wyobrazić :D

No, Nanao, Nanao ^^ ba, miałam nawet zamiar ją cosplayować na tegorocznej Reanimce...ale zobaczymy, nie wiadomo czy wypali, albo czy też nie zmienię zdania ;P

Miyuś - osobiście widze Cię jako mieszanka Nobu...żartowałam XD (:P) poważniej, to Ami z SM i Inoue z Bleacha. Tak jakoś

Sweep the streets I used to own
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1918937
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 16-01-2006, 16:46   

Ami-chan... Nyo tak, jak ja mogłam ją tak pominąć T__T Może dlatego, że swego czasu była dla mnie takim wzorem do naśladowania, bo ambicji jej nie brakowało, a mi się medycyna kiedyś marzyła (SIC!! O_o), teraz zaś... Szkoda gadać. I boję się matmy, o. Ale poza tym... Niebieska wodna istota, nie lubiąca się pchać na afisz, zawsze gdzieś tam w cieniu przebojowych przyjaciółek - to się zgadza. I niezastąpiona w drużynie, ale to już chyba mniej.
I tak, ja wiem, że Nobu. I pamiętaj, Hachi, że Cię kocham :P

Swoją drogą, Ty już zawsze będziesz mi przychodzić na myśl na wspomnienie Nanao, Nami i oczywiście Minako-chan :> I jeszcze ktoś mi się plątał po głowie, ale w tej chwili nie pamiętam...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 16-01-2006, 17:28   

Miyaczku - a to, że niezastąpiona w drużynie też się zgadza :P

A ja jakoś nie mam pomysłu... Swego czasu miałabym kilka typów obstawianych "w ciemno", ale swego czasu to ja i inne mniemanie o sobie miałam...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
prof. zombie killer

Grupy:
WIP
PostWysłany: 16-01-2006, 18:53   

Mai - mi przypominasz Line z powodu swojego avatara XP

Miyuś - Tak, tak, Nobu, ale chlip chlip chlip chlip *naśladuje famous scenę z samochodu _-_* Hachi kocha Takumiego <.< (czy ktoś tu poza nami czytał tą mangę ^^`?)
Ty mi jeszcze przypominasz trochę Robin, za to trzymanie się trochę z tyłu, ale, tak jak Ami, niezastąpione w drużynie... i za Twoje zaczytania XP ale na Robin jesteś za mało poważna XD
Haha, a ja z kolei zapomniałam o Minako XD fakt, z niej też mam sporo (nie licząc miłości do siatkówki...grrrrrrr....) no i tak jak wczoraj rozmawiałysmy...Kagura z Fruits Basket też się kłania. Choć bardziej jej mroczna strona, niż ta "genki".

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1918937
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 20-01-2006, 15:51   

Buahahaha, zaczytanie się zgadza XD Ale tak poza tym to Robin jest niedoścignionym ideałem, o.
A Ty mnie z kolei trzepnij w mą sklerotyczną łepetynę za zapomnienie o Anthy i o Lenie z Shamanic Princess (z którą zresztą sama czuję pewną więź, co w przypadku postaci z SP jest co najmniej... dziwne... @_@)!

Maieczko, czyżbyś była uosobieniem niepowtarzalności? *_* Ale i tak się przyznaj, jakie to typy były :>
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 20-01-2006, 17:03   

Wiesz, może ja po prostu ostatnio mało anime oglądam? I jakoś nie ma się z czym utożsamiać...

Zresztą po diabła, każdy jest na swój sposób niepowtarzalny :P Co nie zmienia faktu, że za czasów pierwszej edycji Magic Kngiht Rayearth po dwóch odcinkach Arisę (moją przyjaciółkę najlepsiejszą) okrzyknęło się zgodnie Hikaru, a odcinek później ja zostałam Houoji Fuu...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
prof. zombie killer

Grupy:
WIP
PostWysłany: 20-01-2006, 20:37   

A z tą Fuu,to wiesz co... nawet bym się zgodziła XD chociaż chyba jednak bardziej szalona od niej jesteś.... a teraz sen z powiek będzie mi spędzało zastanawianie się, kogo przypominasz ze znanych mi serii XDDD

A racja, Lena ^^ (sama zapomniałam XP zresztą nie wiem, mi zawsze takie rzeczy wylatują głowy i po czasie się przypominają...) a co do Anthy, hmmm, kiedyś na pewno najbardziej z nią się utożsamiałam, ale teraz chyba bardziej z Juri...

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1918937
JacekZGR Płeć:Mężczyzna
Dziecko Ciemności

PostWysłany: 20-01-2006, 20:45   

Ja jestem podobny do takiego kapitana z Bleach Kuchiki Byakuya
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
7515584
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 20-01-2006, 23:24   

A z wyglądu czy z charakteru? jeśli z wyglądu, to gratuluję ładnej mordki, jeśli z charakteru, to współczuję otoczeniu :P A poza tym witamy na forum, rozgość się i baw sie dobrze :)

Numer Gadu-Gadu
1051667
Grabarz Płeć:Mężczyzna
*Crossfire*

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 21-01-2006, 09:55   

Ja powiem tak jestem połączeniem Vincenta z FFVII i Zella z FFVIII, wiem że to gry ale oni najbardziej oddają moją naturę.

Dziecko Ciemności

PostWysłany: 21-01-2006, 12:30   

Z charakteru :P ale czasami też zachowuje sie jak Kurosaki Ichigo i Abaraj Renji.

Hmmm... ciekawe połaczenie Kuchiki Byakuya + Kurosaki Ichigo + Abaraj Renji = JA
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7515584
IT. Płeć:Kobieta
Ukochana żona orka

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 21-01-2006, 17:26   

Wiesz... Ja jako dziewczyna prezentuję sobą skrzyżowanie Ikkaku + Kira. Według mnie to jest jesdnak gorsze.

A poza tym po zastanowieniu, i to naprawdę głębokim, dodaję jeszcze Yachiru do tej gromadki. I to już naprawdę jestem ja. Z charakteru perfekcyjnie.

Majeczka... A wiesz że ty mi się z Karen z X kojażyłaś?

Te Im ilne ke aono

Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.

Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9838391
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 21-01-2006, 18:20   

Karen? Karen, Karen, Karen... <próbuje sobie przypomnieć> Znaczy, Karen Kasumi??

...

Niezbadane są wyroki kropki...

O męcę twórczej:

Strona 10 z 20 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Następny
Odpowiedz do tematu