Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
pilaf
|
Wysłany: 23-12-2010, 22:34
|
|
|
Napewno to anime, mi się kojarzy z jakimś mmo. |
|
|
|
|
|
Shin777
Gość
|
Wysłany: 24-12-2010, 07:46
|
|
|
witam. poszukuje tytulu do anime w ktorym statek kosmiczny zabija dzieciaka iprzez pomylke kosmici zmieniaja jego geny gdy chca go ocalic i zmieniaja w dziwczyne i by bylo zabawniej oglaszaja to na calym swiecie. |
|
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
|
|
|
|
Roqi
Gość
|
|
|
|
|
Gucia
|
Wysłany: 29-12-2010, 19:19
|
|
|
Hej. Wie ktoś może skąd jest fragment z 1:12 ?
http://www.youtube.com/watch?v=1n215tFn0hE
Pytania tego typu zadajemy w tym temacie, dział Pytania, komentarze, opinie służy do nieco innych celów. Jesteś już na forum na tyle długo, by mniej więcej orientować się gdzie, co i jak... Następnym razem taki post zostanie usunięty.
moshi_moshi |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 29-12-2010, 20:57
|
|
|
Na moje niewprawione oko to któraś część Maria-sama ga Miteru tak po wyglądzie to są nawet dwie główne bohaterki. Tylko nie wiem z której części i czy to nie jest przypadkiem jakiś dvd special. |
|
|
|
|
|
LooQ
|
Wysłany: 30-12-2010, 01:33
|
|
|
Witam,
zapomniałem jak się nazywa anime które oglądałem jakiś czas temu.
Głównym bohaterem był chłopak który na Boże Narodzenie(chyba) dostał jako prezent siostrę. Myślę, że jest to wystarczający opis dla kogoś kto to anime oglądał.
Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc. |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 30-12-2010, 03:24
|
|
|
Chokotto Sister? |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
ankin
|
Wysłany: 30-12-2010, 19:25 pomocy
|
|
|
Cześć,
Poszukuję tytułu pewnego anime które oglądałem jakieś 8 lat temu. Opowiadało o dziewczynie i chłopaku którzy mieli magiczne zdolności. Znali się z widzenia, chyba chodzili do tej samej szkoły (ale głowy nie dam). Za pokonanie jakiegoś przeciwnika dostawali pionki do gry, w innym odcinku mieli jakieś małe stworki(oboje). W jednym odcinku wpadli na siebie i chłopak pomógł jej pozbierać książki bo wypadły jej z rąk, jeszcze w innym kiedy oboje przyszli walczyć z kimś to dziewczyna związała chłopaka jakimś zaklęciem, żeby mogła pokonać tego złego, zgarnęła pionka i poszła, chłopak potem uwolnił się z łatwością.
Wszystko pamiętam jak przez mgłę, bardzo chciałbym znać tytuł, bo bardzo mi się spodobała ta bajka(obejrzałem chyba 3 odcinki dlatego chcę dokończyć).
Proszę pomóżcie ;D |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-12-2010, 20:14
|
|
|
Brzmi jak Kamikaze Kaitou Jeanne |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
pilaf
|
Wysłany: 30-12-2010, 20:58
|
|
|
Shana ? ale nie pamiętam czy był motyw z pionkami czy jakiś inny |
|
|
|
|
|
Batat
Gość
|
Wysłany: 30-12-2010, 21:51
|
|
|
pilaf napisał/a: | Shana ? ale nie pamiętam czy był motyw z pionkami czy jakiś inny |
Nie nie nie... W Shanie nie było żadnego motywu z pionkami czy małymi zwierzakami.
Także nic innego mi nie wpada do głowy. |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 30-12-2010, 23:21
|
|
|
^^^ to jest już trolowanie czy po prostu adresat się nie chciał logować?
Mi do głowy wpadło jeszcze Kamichama Karin (I jest tak słodkie, że aż sobie chyba strzelę, dawno nie widziałem takich głupot. ) Niestety po roczniku nie pasuje. |
|
|
|
|
|
Yuki991
|
Wysłany: 01-01-2011, 02:12 Dziura w pamięci
|
|
|
Jakiś czas temu czytałam dość zabawną mangę. Mianowicie, żył sobie król który był pół demonem i budził postrach poddanych gdy rozwijał skrzydła podobne do harpich. Niestety nie potrafię sobie przypomnieć dlaczego ale wyruszył wraz ze sługę/ przyjacielem w podróż. |
|
|
|
|
|
Benedykt XVI
Gość
|
|
|
|
|