Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
Fallen
Gość
|
Wysłany: 03-10-2013, 13:42
|
|
|
Wiem, że to pewnie nie odpowiedni temat, ale czy są jakieś kolejne części Full Metal Panic, po za : Full Metal Panic, FMP Second Raid i Fumomffu? |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 03-10-2013, 15:23
|
|
|
Prawidłowszy temat jest obok: Przyklejony: Kto mi powie... [Manga i Anime]
Temat dla ludzi z pytaniami... przeczytać pierwszy post!
I zależy co masz na myli, bo mangi coś tam nawet sporo było a anime raczej niema. Polecam poczytanie wikipedii na ten temat. |
|
|
|
|
|
Reymont
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-11-2013, 15:24
|
|
|
Obrazki były za duże i zostały zamienione na linki. Proszę na przyszłość tak robić z dużymi obrazkami.
Jeśli przyjrzysz się adresowi linków to wskazują one, że art pochodzi z deviantartu. I ta postać nie jest z żadnej konkretnej serii. Ot dziewczyna z mechanicznymi skrzydłami, którą wymyśliła osoba odpowiedzialna za ten obrazek. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Reymont
|
Wysłany: 13-11-2013, 12:52
|
|
|
Hmm.. no niestety tak też myślałem. Swoją drogą ma gość talent. |
|
|
|
|
|
niewazneblabalbal
Gość
|
Wysłany: 16-11-2013, 19:00
|
|
|
Hej, mam nadzieję, że pomożecie mi, bo nie mogę sobie przypomnieć tytułu pewnego anime
Akcja rozgrywała się w szpitalu. Dziewczyna była chora a przy tym była bardzo wkurzająca. Przychodził do niej chłopak, nie pamiętam jak się poznali w tym szpitalu, ale ona chyba zażyczyła sobie żeby zdobył dla niej właśnie jakąś książkę. Pamiętam,że na koniec ten chłopak właził na dach i chyba na linie próbował się dostać do niej do pokoju szpitalnego.
Pomocy :) |
|
|
|
|
|
splicer
Gość
|
Wysłany: 16-11-2013, 20:01
|
|
|
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora. |
|
|
|
|
|
Luksor45
|
Wysłany: 19-11-2013, 09:47
|
|
|
Od dawna poszukuje jednego anime i nigdzie nie mogę go znaleźć. Leciało ono pare lat temu, jeszcze na jetixie. Akcja rozgrywała się pare lat do przodu, gdzie istniały takie kryształy pozwalające przemieniać się ludziom w roboty i walczyć ze soba. Pamiętam, że leciało ono gdzieś po 21 a zakończyło się oczywiście, że zło zostało pokonane a główny bohater stracił czucie w nogach i razem ze sowją ukochaną stali przy zachodzie słońca. Nie mogę sobie kompletnie przypomnieć tytułu ani nigdzie znaleźć a chciałbym je jeszcze raz obejrzeć ;d |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-11-2013, 13:30
|
|
|
Power Stone? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Luksor45
|
Wysłany: 19-11-2013, 15:34
|
|
|
Niestety nie. Pamiętam, że bohaterowie byli bardziej dojrzali a główny bohater był tj członkiem służb wojskowych. Znalazienie tego anime to chyba wyczyn z wyższej półki ;d |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-11-2013, 15:52
|
|
|
To może Teknoman |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
gosia
Gość
|
Wysłany: 27-11-2013, 21:03
|
|
|
W jakim Anime był chłopak, który odkąd pamięta miewał pewien sen, zawsze taki sam. Biegł w nim do jakiegoś wielkiego drzewa. W czasie biegu stawał się marionetką, pajacykiem jakimś. Później okazało się, że jego koleżanka śni o tym samym drzewie. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 28-11-2013, 10:20
|
|
|
Kanon? |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Luksor45
|
Wysłany: 28-11-2013, 12:22
|
|
|
Dzięki ! Tak to to anime :) Bardzo dziękuję za pomoc :) |