Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
ZUBEK
Niestety, to ja ...
|
Wysłany: 13-12-2009, 19:49
|
|
|
To na pewno była seria TV i zapomniałem wspomnieć że leciała na Hyperze. I to chyba właśnie Gunslinger Girl zara sprawdzę czy na pewno.
Tak, jak już tylko zobaczyłem dziewczynę ze "skrzypcami", to wiem że to to anime. Wielkie dzięki !!! |
_________________ Lubię dobre Anime |
|
|
|
|
Gość
Gość
|
Wysłany: 17-12-2009, 01:20
|
|
|
Jakiś czas temu oglądałem anime z którego pamiętam jeden motyw: młoda dziewczynka została zamieniona w starszą wersje siebie i robiła różne dziwne rzeczy nie mogąc poradzić sobie z codziennym życiem. Jeżeli to pomoże mogę dodać ze to anime było dosyć głupie xD |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 17-12-2009, 13:18
|
|
|
W assate no houku jest taki motyw , z tym że to anime wcale nie jest takie głupie. Były też jakieś starocie na ten temat . Po zażyciu "superpill" dziewucha się doroślała i mściła na swoim chłopaku :P. Niestety tytułu teraz nie podam . Muszę poszukać. |
|
|
|
|
|
Gość
Gość
|
Wysłany: 17-12-2009, 13:57
|
|
|
wydaje mi się, że to nie było jednak assate no houkou, z racji moich wspomnień, iż to anime o które mi chodzi było głupie ;] Jednak po przeczytaniu recenzji chętnie i to obiejrze |
|
|
|
|
|
ZUBEK
Niestety, to ja ...
|
Wysłany: 17-12-2009, 18:03
|
|
|
Jeśli to był wątek główny, to nie wiem, ale jeśli nie, to w jednym z odcinków Rosario to Vampire było coś takiego. Ta mała czarownica, Yukari zmieniła się z dzieciaka w kobietę ze wszystkimi "atutami", ale to było tylko w jednym odcinku. |
_________________ Lubię dobre Anime |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 17-12-2009, 18:11
|
|
|
Ale najbardziej rozrabia miss Hinako Ninomiya raz mikro słodka nauczycielka raz wadera :]
Do znalezienia w ovkach ranmy. |
|
|
|
|
|
Lares
Palladyn
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
|
|
|
|
Gucia
|
Wysłany: 25-12-2009, 17:37
|
|
|
Jeśli ktoś zna to anime to proszę o tytuł
wir.png
|
|
Plik ściągnięto 2497 raz(y) 159,55 KB |
|
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 25-12-2009, 18:19
|
|
|
Proszę - Working!! |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
k10
Gość
|
Wysłany: 27-12-2009, 16:28
|
|
|
Kiedyś oglądnąłem film, albo ova, nie jestem do końca pewny. Było to zdecydowanie sci-fi i dystopia, bohater pracował w takim jakby departamencie historii(?), który mieścił się w głębi księżyca, ludzie tam mieszkający chyba w ogóle nie wiedzieli o istnieniu Ziemi i bali się wyjść na powierzchnię. Cały film pokazuje jak gość odzyskuje pewien teledysk, na którym dziewczyna wychodzi po schodach z głębi księżyca i w tle widać Ziemię. Kończy się jego szalonym wybiegnięciem na powierzchnie. Ktoś może pamięta tytuł? Z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
|
|
OverLord_Zenon
Lord Chaosu
Dołączył: 20 Gru 2008 Skąd: ? Z otchłani Kosmosu!!! Status: offline
|
|
|
|
|
Miju-chan
Nieśmiertelna
|
Wysłany: 30-12-2009, 01:03
|
|
|
łuuu to znowu ja... zapewne radośc wam nie doskwiera ;P
zaczełam czytac mangę i za gwint nie pamiętam tytułu.. chodziło tam o świat pełen naklejek mających moce czy coś takiego... i tam początek był jak starszy brat chroniąc młodszego zginą i przez to niestety wbrew woli starszego brata młodszy został wplątany w to coś |
_________________ "Każdy jest geniuszem ale niektórzy ludzie są zbyt głupi żeby to zauważyć." |
|
|
|
|
mitsushi
Misaki xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 31-12-2009, 16:02
|
|
|
Witam , ogladałam keidyś takie fajne dosyc anime , o japoni w przyszłości .. tam była taka wieża symbolizujaca podzial japoni na amerykanska i uni europejskiej chyba... bo to wojna UE z ameryką była ... i tam był wątek romatyczny o dziewczynce co grala na skrzypcach chlopcu co chcial przeleciec tą granicę , ktroą tworzyła owa wierza uni europejskiej . Cos w tm stylu to było . Nie pameitam tlyo jak ono sie nazywało a jest mi dosyc potrzebna ta nazwa. |
_________________ Zapraszam do mojej listy anime ^__^ |
|
|
|
|
Quan
|
Wysłany: 31-12-2009, 17:26
|
|
|
mitsushi napisał/a: | Witam , ogladałam keidyś takie fajne dosyc anime , o japoni w przyszłości .. tam była taka wieża symbolizujaca podzial japoni na amerykanska i uni europejskiej chyba... bo to wojna UE z ameryką była ... i tam był wątek romatyczny o dziewczynce co grala na skrzypcach chlopcu co chcial przeleciec tą granicę , ktroą tworzyła owa wierza uni europejskiej . Cos w tm stylu to było . Nie pameitam tlyo jak ono sie nazywało a jest mi dosyc potrzebna ta nazwa. |
The Place Promised in Our Early Days |
|
|
|
|
|
|