Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-02-2010, 18:00
|
|
|
Pierwszy to jakieś eroge. Drugi to art Megao do tej mangi. |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 24-02-2010, 18:51
|
|
|
Norrc , moje ulubione avm i jedno z lepszych anime o sztukach walki Samurai champloo. Ponieważ jest to scena o ile dobrze pamiętam z pierwszego odcinka. |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 24-02-2010, 19:35
|
|
|
Ahh jasne, że Samurai Champloo. Do głowy przychodziło mi też H20; Footprints in the Sand. Tam też były wiatraczki.
Dzięki Kok. |
|
|
Pierożek
Gość
|
Wysłany: 28-02-2010, 17:34
|
|
|
Czy ktoś wie z jakiego to anime?
/ciap!/
Aż trudno uwierzyć, że żadna moderacja tego nie chlasnęła wcześniej... Na przyszłość radzę większy rozsądek we wstawianiu a) ruchomych i b) niestosownych obrazków na tym forum. |
|
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 28-02-2010, 18:50
|
|
|
Pierożek, poślij mi ten obrazek jako prywatną wiadomość. |
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 01-03-2010, 08:10
|
|
|
A może lepiej po prostu dać na forum tylko schować w tagi spoiler lub zatytułować, że "oglądasz na własna odpowiedzialność"? =/ |
|
|
Pierożek
|
Wysłany: 01-03-2010, 16:50
|
|
|
........................
Usunąłem Link do obrazka po dostaniu odpowiedzi, żeby nie było żadnych problemów ;] dzięki za odp. |
Ostatnio zmieniony przez Pierożek dnia 02-03-2010, 07:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 01-03-2010, 17:38
|
|
|
Pierożek, to będzie Charger Girl Ju-den Chan. |
|
|
Carline
Gość
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-03-2010, 19:04
|
|
|
Co do tego długowłosego blondyna, czy to czasem nie jest ten facet z którego Easnadh zrobiła kobietę? |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 03-03-2010, 20:07
|
|
|
Altruista napisał/a: | Co do tego długowłosego blondyna, czy to czasem nie jest ten facet z którego Easnadh zrobiła kobietę? |
Raczej nie, tamten chyba z Gakuen Heaven był. Ten samiec jest za mało charakterystyczny i wygląda mi na randoma. Ale ja się mogę mylić. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 05-03-2010, 00:01
|
|
|
pierwszy post w temacie napisał/a: | Zgodnie z tytułem - temat służy do zadawania pytań o wszelkie anime, których tytuł wyleciał nam z pamięci, których fragment widziało się gdzieś przelotnie i które z tych czy innych przyczyn musimy za wszelką cenę zidentyfikować.
Osobom zadającym pytania doradzałabym podawanie od razu jak największej liczby szczegółów - im dokładniejszy opis, tym większa szansa, że ktoś będzie mógł pomóc. |
Usunięto post nie na temat |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Gokusan
|
Wysłany: 05-03-2010, 17:27 Szukam Anime (POMOCY)
|
|
|
Witam wszystkim.... kilka dni temu znalazłem na youT. scenę z anime.... i za Chiny nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywało ;) ....pomożecie mi>? opiszę mniej więcej jak to wyglądało ...(szła dziewczyna z chłopakiem w tle był kozacki zachód słońca... wszedzie pomarańczowo... i jak szli dziewczyna próbowała go złapać za dłoń ... ale się wstydziła po chwili on ją złapał) .aaaa i wokół było mnóstwo par które trzymały się za ręce... Co to moze być za anime ? pozdrawiam i czekam na ODP. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-03-2010, 18:02
|
|
|
Gokusan napisał/a: | Witam wszystkim.... kilka dni temu znalazłem na youT. scenę z anime.... i za Chiny nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywało ;) ....pomożecie mi>? opiszę mniej więcej jak to wyglądało ...(szła dziewczyna z chłopakiem w tle był kozacki zachód słońca... wszedzie pomarańczowo... i jak szli dziewczyna próbowała go złapać za dłoń ... ale się wstydziła po chwili on ją złapał) .aaaa i wokół było mnóstwo par które trzymały się za ręce... Co to moze być za anime ? pozdrawiam i czekam na ODP. |
Saikano? |
|
|
|
|
|
Gokusan
|
Wysłany: 05-03-2010, 20:43
|
|
|
Altruista --- nie to nie to ;( .... |
_________________ Anata no me ni sumu tenshi ga sasayaku..."Subete ga ima hajimaru to"... ;) |
|
|
|
|
|