Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
Shans
|
Wysłany: 29-07-2010, 21:19
|
|
|
Poleciał! :D
moshi_moshi
Co to za anime? |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-07-2010, 21:27
|
|
|
Tales of Vesperia, gra.
I wywalcie linka do mangafoxa. |
|
|
Shans
|
Wysłany: 29-07-2010, 21:37
|
|
|
Przepraszam, nie wiedziałem że nawet linków do obrazków nie można ;/ |
|
|
|
|
|
gość
Gość
|
Wysłany: 31-07-2010, 21:52
|
|
|
Całkiem niedawno w "ostatnio dodane" na tanuki pojawiła się recenzja anime, które mnie zaciekawiło ale nie mogę sobie teraz przypomnieć tytułu. Wiem, że były to mechy i przewijał się wątek romantyczny. Na głównym kadrze była pokazana para, która się przytula (chłopak bodajże z lewej, dziewczyna z prawej strony). Będę wdzięczna za pomoc ;) |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 01-08-2010, 09:12
|
|
|
Szczerze mówiąc takich tytułów może być na pęczki, w każdym anime o mechach ludzie się przytulają. Chyba, że to już kompletnie gej party. już kto z której strony , jest szczegółem niezauważalnym dla większości osób. To tak jakby rozpoznawać bohatera po nowym ubraniu z ostatniego odcinka.
Niemniej jednak podam jeden tytuł Eureka Seven Teoretycznie spełnia wszystkie wymagania, ale nie wiem nawet w którym miejscu tego tytułu mają się przytulać (czołówka, ending, w każdym odcinku?) więc jest to kompletny strzał.
A co do wklejania linków do obrazków, to owszem można. Jednak nie wolno wklejać linków do stron zawierających nielegalne dystrybucje mang/anime lub nawet części ich strony typu obrazek z tła.
Problem można łatwo rozwiązać, ściągając ten obrazek do siebie i wklejając go na jakiegoś imageshacka. Jedyne o czym trzeba pamiętać to zamazanie adresów stron na obrazku jeśli kierują do jakiegoś źródła nielegalnej dystrybucji :]
Za nielegalną dystrybucję uznaje się wszystko co nie pochodzi bezpośrednio od wydawcy lub nie jest kupione. Więc wszystkie strony oferujące czytanie online lub oglądanie są takimi szemranymi mediami. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 01-08-2010, 18:40
|
|
|
Być może chodziło o to.
Jeśli nie, można wyszukać wszystkie anime z wyróżnikiem "mechy" i posortować po dacie dodania. Powinno to pomóc w znalezieniu właściwego tytułu. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
gość
Gość
|
Wysłany: 01-08-2010, 22:18
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Być może chodziło o to. |
Tak o to chodziło! Dziękuję ;)
kokodin napisał/a: | Niemniej jednak podam jeden tytuł Eureka Seven |
Hmm, wygląda ciekawie więc pewnie zerknę. Dzięki |
|
|
|
|
|
Shans
|
Wysłany: 04-08-2010, 19:12
|
|
|
Co to za anime :>
Anime |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 04-08-2010, 20:12
|
|
|
Wygląda na random art, wątpię żeby to była bohaterka jakiejś konkretnej serii. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
ZUBEK
Niestety, to ja ...
|
Wysłany: 04-08-2010, 20:34
|
|
|
Szukam komedii opowiadającej o chłopaku do którego przybywa anielica, ma to związek z tym że w przyszłości ma stworzyć lek na nieśmiertelność, który na kobiety będzie działać tylko przed 12 rokiem życia. |
_________________ Lubię dobre Anime |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-08-2010, 20:41
|
|
|
ZUBEK napisał/a: | Szukam komedii opowiadającej o chłopaku do którego przybywa anielica, ma to związek z tym że w przyszłości ma stworzyć lek na nieśmiertelność, który na kobiety będzie działać tylko przed 12 rokiem życia. | Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan |
|
|
|
|
|
anulka406
Unfabulos :)
|
Wysłany: 05-08-2010, 00:17
|
|
|
Hisayo napisał/a: | Wygląda na random art, wątpię żeby to była bohaterka jakiejś konkretnej serii. |
Gdzieś ją już widziałam i wydaje mi się, że skądś pochodzi, ale nie pamiętam, skąd. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-08-2010, 00:21
|
|
|
Shans napisał/a: | Co to za anime :>
Anime |
Lolwut, znowu.
Haremówka sci-fi. GRA. |
|
|
qwerte
Gość
|
Wysłany: 05-08-2010, 15:12
|
|
|
Szukam anime o dziewczynie która została wciągnięta przez książkę i w książce została cesarzową czy kimś takim. Te anime było na Hyperze w wakacje w 2005 lub 2006. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-08-2010, 15:25
|
|
|
qwerte napisał/a: | Szukam anime o dziewczynie która została wciągnięta przez książkę i w książce została cesarzową czy kimś takim. Te anime było na Hyperze w wakacje w 2005 lub 2006. |
"Tajemnica Przeszłości", czyli "Fushigi Yuugi" |
|
|
|
|
|
|